Dodaj do ulubionych

Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na PS3 :)

04.01.11, 14:18
Od wczoraj pojawiają się aukcje na Allegro. Wczoraj 30 gier, dzisiaj 30 gier i tak codziennie pojawi się 30 nowych gier, az do wyczerpania wszystkich płyt z półek. Aukcje wystawiam na 10 dni. Nie chcę sprzedawać przed końcem aukcji, bo nie wiem ile każda gra jest warta, dlatego zostawiam je bez ceny minimalnej do końca i nie pytajcie nawet o mozliwość zakończenia. Dla polygamistów rabat 5% na każdą grę. Jak jesteście zainteresowani to pod spodem wkleję pełen spis wszystkich moich gier. Aukcje można obserwować na moim koncie Katanka26 pod tym linkiem:

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2601364

PS. Zostaję przy grach w cyfrowej dystrybucji. Jak wyremontuję chałupę, wtedy zacznę zbierac od nowa smile

Tutaj spis wszystkiego co na Allegro wyląduję:

007 Quantum of Solace
3D Dot Game Heroes
Afrika
Aliens vs Predator
Alone in the Dark
Alpha Protocol
Aquanauts Holiday
Army of Two 40th Anniversary
Arthur and the Revenge of Maltazard
Ashes Cricket 2009
Assassins Creed 2
Backbreaker
Bakugan Battle Brawlers
Band Hero
Batman: Arkham Asylum
Battlefield: Bad Company
Battlefield: Bad Company 2
Bayonetta
BlazBlue: Calamity Trigger
BlazBlue: Continuum Shift
BIGS 2
Bionic Commando
Bioshock
Bioshock 2
Blitz The League II
Blur
Borderlands
Brutal Legend
Burnout Paradise
Buzz!: Polskie Łamigłówki
Buzz!: Quiz TV
Buzz!: Świat Quizów
Cabelas Big Game Hunter 2010
Cabelas Outdoor Adventures 2010
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: World at War
Call of Juares
Cars Race-O-Rama
Chaotic Shadow Warriors
Chronicles of Riddick
Clash of the Titans
Cloudy With a Chance of Meat Balls
Colin McRae Dirt 2
Command & Conquer Red Alert 3
Cross Edge
Damnation
Dantes Inferno
Dark Void
Darksiders
Dead Space
Dead to Rights: Retribution
Demons Souls
Disgaea 3
Disney Sing It: Pop Hits
DJ Hero
Dragon Age: Początek
Dragon Ball: Raging Blast
Dynasty Warriors 6: Empires
Dynasty Warriors: Gundam 2
Dynasty Warriors: Strikeforce
Eat Lead: The Return of Matt Hazard
Eye of Judgment
EyePet
F1 2010
Fairytale Fights
Fallout 3
Fallout: New Vegas
Far Cry 2
FEAR 2
Ferrari Challenge
Fifa 09
Fifa 10
Fifa World Cup 2010
Fight Night Round 4
Final Fantasy XIII
Fritz by Chessbase
Front Mission Evolved
Fuel
G-Force
G.I.Joe: The Rise of Cobra
Ghostbuster The Video Game
God of War III
God of War Collection
Godfather II
Gran Turismo 5
Grand Theft Auto IV
Guitar Hero 5
Guitar Hero: Metallica
Guitar Hero: Smash Hits
Guitar Hero: Van Halen
Hanna Montana The Movie
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Heavy Rain
Heroes Over Europe
History Great Battles Medieval
How to Train Your Dragon
Ice Age 3
Il-2 Sturmovik
Infamous
International Cricket 2010
Iron Man 2
Jurassic: The Hunted
Just Cause 2
Kane & Lynch 2
Karaoke Revolution
Katamari Forever
Killzone 2
King of fighters XII
Kung Fu Rider
Last Rebellion
Legend of the Guardians: The Owl of GaHoole
Lego Harry Potter Years 1-4
Lego Indiana Jones 2
Lego RockBand
Leisure Suit Larry: Box Office Bust
Little Big Planet
Lord of the Rings: Conquest
Lost Planet 2
Madagascar Kartz
Madden NFL 10
Mafia II
MAG
Major League Baseball 2k9
Marvel Ultimate Alliance 2
Medal Of Honor
Mercenaries 2
MignightClub: Los Angeles
Mini Ninjas
Mirrors Edge
MLB 09 The Show
Modnation Racers
Monsters vs Aliens
Mortal Kombat vs DC Universe
MotoGP 09/10
MotorStorm: Pacific Rift
MX vs ATV Reflex
Naughty Bear
NatGeo Quiz! Wild Life
NBA 09 The Inside
NBA 2K10
NBA Live 10
NCAA Football 10
Need for Speed Shift
Need for Speed Undercover
NHL 10
NHL 2K10
NieR
Ninja Gaiden Sigma 2
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Overlord II
Pain
Pinball Hall od Fame: The Williams Collection
Planet 51 The Game
Prince of Persia
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia: Trilogy
Prison Break
Pro Evolution Soccer 2010
Pro Yakyuu Spirits 6
Prototype
Pure
Pure Football
Quantum Theory
Ratchet & Clank: A Crack of Time
Red Dead Redemption
Red Faction Guerilla
Resident Evil 5 Gold
Resistance 2
Resonance of Fate
Rock Band 2
Rock Band: Green Day
Rock Band: The Beatles
Rocket Sports
Rogue Warrior
R.U.S.E.
Saboteur
Sacred 2 Fallen Angel
SAW
SBK 09
SBK X Superbike World Championship
Scene It? Bright Lights! Big Screen
Sega Mega Drive Ultimate Collection
Shaun White Skateboarding
Shaun White Snowboarding
Shoot
Sims 3
SingStar vol.1
SingStar vol.2
SingStar vol.3
SingStar: Abba
SingStar: Dance
SingStar: Guitar
SingStar: Motown
SingStar: Polskie Hity
SingStar: Polskie Hity 2
SingStar: Pop Edition
SingStar: Queen
SingStar: Take That
Singularity
Skate 2
Skate 3
Skii-Doo Snow Challenge
Socom Confrontation
Sonic Ultimate Genesis Collection
Sonic Unleashed
Split / Second Velocity
Sport Champions
Star Ocean: The Last Hope
Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes
Star Wars: The Force Unleashed
Start the Party
Stormrise
Street Fighter IV
Super Street Fighter IV
Supercar Challenge
SuperStars V8 Racing
Tekken 6
Terminator Salvation
Tiger Woods PGA Tour 10
Tom Clancys EndWar
Tom Clancys HAWX
Tom Clancys HAWX 2
Tomb Raider: Uderworld
Tornado Outbreak
Toro! Lets Party
Toy Story 3
Transformers: Revenge of the Fallen
Transformers: War For Cybertron
Trivial Pursuit
TV Superstars
UFC 2009 Undisputed
UFC 2010 Undisputed
Uncharted
Uncharted 2
Unreal Tournament III
UP
Vancouver 2010
Vin Diesel Wheelman
Virtua Tennis 2009
Wanted: Weapons of Fate
Warhawk
Watchmen: The End is Night
Way of the Samurai 3
Wet
Where the Wild Thing Are
White Knight Chronicles
Winter Sports 2010
Wipeout HD Fury
Wolfenstein
WWE Legends of Wrestlemania
WWE Smackdown vs Raw 2010
X Blades
X-Men Origins Wolverine
Yakuza 3
Obserwuj wątek
    • mazzeo Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 14:39
      Tak wielkiej kolekcji się pozbywasz? Nie rozumiem.
    • toread Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 14:43
      Katanka - co się stało?!
      • fix_poland Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 14:44
        Coś takiego sprzedajesz ?! O_O O co chodzi ?!
        • reakwon Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 15:06
          Szacun kolego za kolekcję,najwięcej gierek to miałem z PS2 hehe ale chyba 1/5 tego co ty big_grin.
          • reakwon Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 15:08
            Znaczy 1/4 tego big_grin,ehh kasa wydana a tak bym sobie coś kupił od ciebie.
            • felus Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 15:22
              heh, a ja mam kaskę big_grinD akurat może coś zgarnę wink)
              • fix_poland Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 15:24
                Może coś upoluje big_grin
      • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 17:35
        Zmiany, zmiany smile Mieszkałem 10 lat w mieszkaniu należącym do mojej teściowej, ale chcąc się rozwijać muszę wynająć swoje mieszkanie, a w sam remont trzeba wpakować około 40 tysięcy pln. Poniewaz i tak gram w większości w gry z PSN, to płytek mi teraz nie szkoda. Wyremontuję, a potem gry odkupię.
        • toread Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 05.01.11, 14:23
          Katanka, a nie zrobiłbyś tej kolekcji fotki i nie wstawił do swojego profilu?
          • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 08.01.11, 17:24
            Jak znajdę czas to zrobię smile
          • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 12.01.11, 08:15
            toread napisał(a):

> Katanka, a nie zrobiłbyś tej kolekcji fotki i nie wstawił do swojego profilu?

Oto fotka. Nie ma kilkunastu gier, bo mam pozyczone w tej chwili.

www.katanka.vel.pl/polygamia/katanka_kolekcja.jpg
          • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 12.01.11, 08:16
            toread napisał(a):

> Katanka, a nie zrobiłbyś tej kolekcji fotki i nie wstawił do swojego profilu?

http://www.katanka.vel.pl/polygamia/katanka_kolekcja.jpg
    • wik1992 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 15:38
      Jeżeli na każda grę wydałeś średnio 100 zł toi wydałeś na gry ponad 25 tyś. zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zajebisty samochód byś sobie za to kupił ;]
      • dewon Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 16:02
        naprawdę szalona kolekcja czemu sprzedajesz ???? kończysz z grami ???
        • dewon Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 16:04
          ech nie masz opcji przy odbiorze szkoda (na allegro)
      • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 08.01.11, 17:25
        Bez przesady smile Jaki zajebisty samochod mozna kupic za 25 tysięcy?
    • oceanic815 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 17:06
      Ja bym z 3 gry od Ciebie kupił (np Demons Souls), ale wiem, że i tak nie zdołam ich ograc. Jeszcze nie skończyłem Gran Turismo a już w tym miesiącu wychodzą LBP2, Motorstorm i Killzone i na wszystki mam wielki apetyt wink

PS. Patrząc na taką kolekcję wydaje mi się, że masz WSZYSTKIE duże tytuły jakie wyszły na PS3, skoro kupujesz każdą grę, to po co Ci czytanie recenzji na poly? big_grin
      • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 17:37
        Wszystkich duzych gier na PS3 na płytacj jest juz ponad 550, więc nawet połowy nie mam smile Oczywiście liczę tylko wersje EUR i USA, bo nie wiem ile JAP jeszcze jest, ale zakładam, że kolejne 100 smile
        • fix_poland Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 18:50
          @katanka_pl Jestem zainteresowany Killzone 2 smile
        • ringr Szaleństwo 04.01.11, 19:41
          Sorry, ale jak zobaczyłem tę listę, to pomyślałem, że to jakiś fake z listą wszystkich gier na PS3. tongue_out<br />
          Pewnie sporo stracisz na takim biznesie, jesteś pewien?
          I z ręką na sercu- ograłeś te wszystkie tytuły jak należy? Po kimś z taką kolekcję nie oczekiwałbym, że musi coś sprzedawać, żeby wyremontować mieszkanie. big_grin
          Postaraj się opchnąć swojakom (polygamistom) niektóre gry, żeby trafiły do dobrych rąk. Będzie można kupować pojedyncze?
          • katanka_pl Re: Szaleństwo 08.01.11, 17:28
            Nie chodzi o samo mieszkanie, zresztą sprawa jest bardziej skomplikowana, ale to temat na inna dyskusję. Powiedzmy, że mam okazję zainwestowac kasę i szybko zarobić kilka razy tyle. Jak dobrze będzie to kolekcję odkupię za gotówkę juz za rok smile

Oczywiscie, że nie zagrałem nawet w 10% z tych gier. ale one nie było do grania, tylko do zbierania. Lubię zbierac rózne rzeczy, a że mam konsolę, to zbieram gry. Obecnie juz tylko te z PSN smile
        • ringr Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 19:53
          A, i zrób koniecznie zdjęcie tym wszystkim grom! big_grin
    • pawepek Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 20:04
      gdzie to trzymaszsmile bo chyba nie na półce?
      • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 08.01.11, 17:29
        Na półce w salonie. W sumie cały regał jest zajęty.
    • dfsf45de Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 20:15
      Jak to co się stało? Ps3 złamali smile
      Po co żonglować płytami skoro można kupić dwa dyski tb w cenie dwóch premierówek i na nich trzymać gry tongue_out
      • paulinea Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 20:45
        Współczuję, być takim łowcą trofeów, żeby kupować grę Hannah Montana surprised
        • oceanic815 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 20:58
          Czego chcesz? Może on po prostu lubi słuchac Hanny ? ;D
      • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 08.01.11, 17:29
        Nie trafiłeś. Nie mam ani jednego pirata w domu juz od bardzo dawna. Czy to na konsoli, czy na pc, czy audio.
    • wizz36 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 21:16
      Czy nikt nie zauważył, że to jest zwyczajna reklama za pośrednictwem forum. Nie wygląda mi to na "zbieraną" kolekcję ale na działalność w zakresie skupu gier i ich odsprzedaży.
      • coletrain Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 21:39
        trafna uwaga Oo
        • sora_no_iro. Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 21:46
          " trafna uwaga Oo" - rzekł znawca do znawcy. Jesteście chyba troszkę za krótko na poly chłopczyki. Katanke znają wszyscy, was nikt. Tyle mam do powiedzenia w tej kwestii smile
          • coletrain Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 22:00
            nie widzę powodu żeby mówić do mnie chłopczyku tylko dlatego że nie znam niejakiego katanki. Nie zaglądam w każdy temat i nie śledzę wszystkich komentarzy, a według mnie to była trafna uwaga.
            • dzierzba Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 22:19
              Jak można Katanki nie znać? Rozumiem, żeby nie wiedzieć kim jest Barack Obama, Michael Jackson ale żeby siedzieć na Poly i nie znać Katanki? Noob z ciebie tongue_out
              • coletrain Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 22:40
                spoko ;d, czym więc się szanowny katanka wyróżnia ? Nie chcę w przyszłości popełnić kolejnej gafy ! smirk
                • dzierzba Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 22:55
                  No właśnie swoją kolekcją gier na ps3 oprócz tego ma chyba wszystkie gry wykupione jakie pojawiły się na PSN. Dlatego spore zdziwienie, że pozbywa się jej, trochę szkoda, trzeba mu życzyć aby udało się mu zrealizować to co zamierza i aby miał ponownie komfortową sytuację aby stworzyć nową kolekcję.
      • toread Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 21:55
        Sorki, ale Katankę znamy od dawna
        • jasiubc Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 22:39
          kogo jak kogo ale katankę powinno się znać wink
      • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 08.01.11, 17:30
        Jak kulą w płot smile ale strzelaj dalej smile
    • swayzak77 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 22:55
      Piękna kolekcja, gratuluje, mi by było zwyczajnie szkoda sprzedać. Napewno coś wylicytuje, pozdrawiam Katankę i jeszcze raz, szacun za kolekcje.
      • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 08.01.11, 17:31
        Od razu mówię, że nie sprzedaję poza allegro. Jesli ktoś coś chce kupic, musi wygrac licytację.
    • swayzak77 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 04.01.11, 23:26
      aha, właśnie słuchałem psiej gadki, powaliło mnie to.
      • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 08.01.11, 17:32
        Hehehe, dlaczego? Podcast jak kazdy inny, tylko tremy więcej.
    • wizz36 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 05.01.11, 09:00
      NIe znam Katanki i nie krytykuje tylko oceniam fakty. Jego temat na forum to zwykla reklama. A tak nawiasem patrzac na ilosc jego transakcji na allegro to trudno nie odniesc wrazenia, ze juz nie jedna kolekcje wyprzedalwink
      • daniob Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 05.01.11, 12:00
        On psy chyba na allegro sprzedaje, czy coś takiego cool
        • felus Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 05.01.11, 14:37
          Z tego co widać po "o mnie" to chyba coś z wędkarstwem wink
        • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 08.01.11, 17:34
          Nie psy, tylko żarcie dla psów. Moje konto to DogsPassion

allegro.pl/my_page.php?uid=6403016
      • sora_no_iro. Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 05.01.11, 12:25
        to popracuj nad tą oceną, bo mija się z prawdą...
    • Gość: kaka Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 14:19
      hahahah lol hanna montana big_grin
    • fisz96 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 05.01.11, 19:34
      Ahh szkoda szkoda ja też mam "skromną" kolekcję gier nie sprzedaję ich na właśnie taką przyszłościową sytuacje np. kupno samochodu big_grin jak tak patrzę to masz tam naprawdę ciekawe tytuły . Szkoda na twoim miejscu to prędzej bym wziął zło czyli kredyt byle nie zaczynać od nowa . Ja jeszcze nie mam 200 gier i naprawdę szacuneczek big_grin shock
      • kadinnui Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 05.01.11, 23:56
        Nikt z 4chana nie ma prawa teraz krzyknąć "PS3 has no games!"
        • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 08.01.11, 17:35
          Nie licząc gier z PSN (bo tu X360 ma wielka przewagę) to ilość gier pudełkowych na PS3 jest prawie tak duża jak na X360. Róznica to zaledwie 150 gier. Pamiętajmy jednak, że X360 wyszedł rok wcześniej.
          • Gość: Oceanic815 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P IP: *.ghnet.pl 08.01.11, 21:22
            Heh, widać, że prowadzić badania w tej sprawie ;D
            Z resztą już od dawna się mówi, że PS3 wygrywa jakością swoich gier a nie ilością.
    • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 11.01.11, 08:30
      No wreszcie smile Po kilku dniach zmagań udało mi się wystawic juz wszystkiue gry na Allegro. teraz spokojnie mozecie licytowac Pamiętajcie, jesli ktos wygra i napisze mi maila, że jest z Polygamii, otrzyma -5% do wylicytowanej ceny!

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2601364
      • coletrain Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 11.01.11, 12:16
        fajnie katanka, fajnie było by jeszcze jakby użytkownik allegro którego nick zaczyna się na "b" a kończy na "z", nie podbijał Tobie cen specjalnie, bo jest w KAŻDEJ licytacji na którą kliknąłem, a sporo przeglądałem, i nieżadko winduje ceny.....
        • oceanic815 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 11.01.11, 15:06
          ...czyli Coletrain na tropie wielkiego spisku!
          Dziwi mnie trochę ten brak ujawniania nicków na Allegro.
        • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 11.01.11, 20:50
          Nikt mi specjalnie cen nie podbija, nie trafiłeś. Zwyczajnie chce cos wygrać za niską kwotę.
          • coletrain Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 11.01.11, 22:47
            oczywiście mogę się mylić, ale dziwne jest że sam oferuję się z ceną na przykład 46 zł kiedy jeszcze nikt nie licytuje. Zwróćcie uwagę że licytuje niemal każą grę (piszę niemal bo nie spojrzałem we wszystkie aukcje i nie chcę naciągać faktórw). Ciekawe czy coś kupi wink.

Wogóle dziwni są ludzie, po cholerę podbijać cenę na 6 dni przed końcem ( dla katanki akurat dobrze ), po to żeby na 5 min przed końcem dalej się przebijać.. nie rozumiem tego fenomenu.
            • kajkacz Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 11.01.11, 23:17
              Bo większość ludzi jest głupia.To tłumaczy 95,6% dziwnych zjawisk(Wliczając UFO i przywierający tłuszcz do garów) wink
              • screwdriver81 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 12.01.11, 00:37
                pewnie ze to handel,wystarczy zobaczyc poprzednie aukcje
                gadanie o nagłej potrzebie gotówki mozna wcisnac miedzy bajki,jesli ktoś handluje sprzetem wedkarskim i prowadzi skelp dogpassion.pl nie potrzebuje raczej kilku zlotych z gier
                no bo matematycznie 250 x srednia cena gry nie daje jakiegos wybitnego wyniku
                dziwne ze niektore przedmioty z aukcji ktore sie juz zakonczyly i zostały za nei wystawione komentarze sa ponownie w liscie wyprzedazy
                uwazam ze to sprytna reklama,zaraz wielkie poruszenie wsord zwykłych graczy ,wow ale kolekcja czemu sprzedajesz i takie tam,jeden z drugim pokaże koledze ten innemu i multilevel marketng zaczyna funkcjonowac
                ...sprytne,choc troche szkoda ,ze w taki sposob ktoś próbuje manipulować graczami..
                sam mam 50 gier na x360 i najzwyczajniej nie opłaca mi sie ich sprzedawac,bo ceny nigdy nie beda satysfakcjonujace w stosunku do tego co wlozyłem w moja skromna kolekcje..
                • katanka_pl Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 12.01.11, 08:05
                  pewnie ze to handel,wystarczy zobaczyc poprzednie aukcje

Hehe, ale się uśmiałem smile To znaczy co na nich widać?

gadanie o nagłej potrzebie gotówki mozna wcisnac miedzy bajki,jesli ktoś handluje sprzetem wedkarskim i prowadzi skelp dogpassion.pl nie potrzebuje raczej kilku zlotych z gier

Nie kilku złotych, ale około 15 tysięcy złotych smile Jest różnica?

no bo matematycznie 250 x srednia cena gry nie daje jakiegos wybitnego wyniku

Moze byłeś marny z matematyki? Mi to wychodzi 257 * minimum 50zł = 12500, a myslę, ze spokojnie osiagnę zwrot kasy na poziomie 15000 albo i więcej. Część z tych gier to perełki ściagane z JAP za grubą kasę.

dziwne ze niektore przedmioty z aukcji ktore sie juz zakonczyly i zostały za nei wystawione komentarze sa ponownie w liscie wyprzedazy

To akurat nie dziwne, bo kolekcjonerską wersję GT5 kupuję raz na tydzień, rozkompletowuję i wystawiam.

uwazam ze to sprytna reklama,zaraz wielkie poruszenie wsord zwykłych graczy ,wow ale kolekcja czemu sprzedajesz i takie tam,jeden z drugim pokaże koledze ten innemu i multilevel marketng zaczyna funkcjonowac

No cóż, moge napisać tylko - trafiłeś kulą w płot smile Na szczęście są ludzie na Poly, którzy mnie znają, byli u mnie na zlotach konsolowych, widzieli moją kolekcję i wiedzą, że nie jestem żadnym handlarzem grami smile

...sprytne,choc troche szkoda ,ze w taki sposob ktoś próbuje manipulować graczami.

Trochę szkoda, że ktoś kto kompletnie nie ma pojęcia, wyjeżdża z takimi absurdalnymi zarzutami

sam mam 50 gier na x360 i najzwyczajniej nie opłaca mi sie ich sprzedawac,bo ceny nigdy nie beda satysfakcjonujace w stosunku do tego co wlozyłem w moja skromna kolekcje.

To juz indywidualna decyzja. Ja jak dobrze zainwestuję tę kasę, to kolekcję odkupię za rok płacąc gotówką. Ale zanim to zrobie, to muszę każdy grosz zainwestować. Dla mnie nie liczy się to ile wydałem i ile stracę, bo ja widzę tylko to ile mogę zyskać. Tym się różnimy widocznie.
                  • screwdriver81 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 12.01.11, 11:35
                    katanka_pl napisał(a):

> pewnie ze to handel,wystarczy zobaczyc poprzednie aukcje
                    >
                    > Hehe, ale się uśmiałem smile To znaczy co na nich widać?
                    >
                    > dziwne ze niektore przedmioty z aukcji ktore sie juz zakonczyly i zostały za
                    > nei wystawione komentarze sa ponownie w liscie wyprzedazy

>
                    > To akurat nie dziwne, bo kolekcjonerską wersję GT5 kupuję raz na tydzień, rozko
                    > mpletowuję i wystawiam.
                    >
                    jak dla mnie to sam potwierdziłes ,że to handel,reszty argumentów nie obalam bo jak widać punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
                    No cóz,świat bywa dziwny,więc gdybym sie jednak mylił to mam nadzieje ,że nie uraziłem,pzdr
                    • kajkacz Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 13.01.11, 01:06
                      Wybacz, ale... OCZYWIŚCIE ŻE TO HANDEL! No a co ma być?Jak ktoś sprzedaje przedmiot, a ktoś inny go kupuje, to jest to handel.I co w tym złego?Przepraszam, ale nie nadążam za twoim tokiem rozumowania
        • Gość: graczu Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 00:10
          Dokładnie - koleś o ksywce zaczynającej się na b a kończącej na z podbija cenę każdej grze. Coś tu śmierdzi i na pewno nie są to moje skarpetki suspicious
          • swayzak77 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 13.01.11, 02:30
            Gość portalu: graczu napisał(a):

> Dokładnie - koleś o ksywce zaczynającej się na b a kończącej na z podbija cenę
            > każdej grze. Coś tu śmierdzi i na pewno nie są to moje skarpetki suspicious

ja jakoś licytuje i przebijam tego "ktosia" po kilku próbach doszedłem do jego minimum i nadal to dla mnie b.dobra cena, a ty widocznie chcesz coś upolować za mniejsze grosze niż ten "ktoś".
    • wombat Bardzo zabawne... 13.01.11, 01:01
      Katanke kojarzę od chyba jeszcze końca ubiegłego wieku, kiedy udzielał się na pl.rec.konsole - w czasach kiedy internet w Polsce był w powijakach. To wielki fan konsol - wszelkie zarzuty o 'komercje' i działalność handlową pod jego adresem są po prostu żenująco śmieszne...
      • katanka_pl Re: Bardzo zabawne... 13.01.11, 11:08
        Tak to prawda, w roku 1998 poszedłem po 5-letniej szkole średniej na studia i wtedy pierwszy raz dorwałem się do Internetu. Najpierw pisywałem pod nickiem Yoshi Namura, dopiero od roku chyba 2000 pod nickiem Katanka. Sporo ludzi tutaj na Poly zna się własnie z okresu wczesnych lat 2000 z grupy dyskusyjnej pl.rec.gry.konsole smile
    • psotnik_p Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 13.01.11, 16:35
      Szkoda że nie upolowałem Katamari Forever bo bym miał w co pograć smirk
    • oceanic815 Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 09.04.11, 22:14
      Ej, Katanka, co się dzieje. Dlaczego najpierw swoje 257 gier sprzedawałeś pojedynczo, a ich ilośc zamiast zmalec wzrosła do ponad 300, i sprzedajesz je teraz masowo? Tak z czystej ciekawości big_grin
      • angh Re: Wyprzedaję swoją kolekcję ponad 257 gier na P 10.04.11, 14:32
        Jakbys czytal ze zrozumieniem, to zauwazylbys, ze nic nie wzroslo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka