IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 16:33
Witam. Dziś dostałem negatywną reputację "obraźliwy język", a do nikogo nie pisałem, nie odzywałem się przez HS, nawet go nie mam, za co to dostałem?
Czy ta reputacja kiedyś zniknie?
Czy mogę za to dostać bana, czy coś?

Obserwuj wątek
    • tesquare Re: na xbl 13.01.11, 17:06
      Random. Po prostu z kimś grałeś i mu się coś nie spodobało i poprzyciskał co popadnie. Dostaniesz kilka pozytywnych i gwiazdki się napełnią. Bana za to nie ma.
      • Gość: aa Re: na xbl IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 17:10
        huhu, rzecz w tym, że przed dostaniem tej neg reputy miałem 4*, a po mam już 5*, więc o co tu chodzi? NIe można się odwołać od tej niesłusznej reputacji?
        • rivriet Re: na xbl 14.01.11, 04:45
          Ale pytam się - po cholerę? Reputację w formie procentowej widzisz tylko i wyłącznie ty. W formie gwiazdek widzą wszyscy, ale obojętnie ile byś nie dostał negatywnych opinii to i tak nie spadnie Ci poniżej 5 gwiazdek. Randomy są złośliwe. Mnie nie lubi 70%, którzy wystawili mi ocene. 50% z nich wystawiło mi negatywa za obraźliwi język, ale jest mały szkopuł - nigdy nie korzystam z komunikacji głosowej poprzez kanał gry, zawsze gram tylko ze znajomymi siedząc w grupie XLP tongue_out
          • Gość: REputa Re: na xbl IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 08:09
            A mam jeszcze jedno pytanie, czy jak ktoś bezpodstawnie zgłosi na mnie REPORT'a na live, że np. mam czity, lub wyzywam innych etc. i MS nie będzie miał dowodów (bo nic takiego nie robiłem) to czy moje konto może zostac zablokowane?
            • turbogadkotick Re: na xbl 14.01.11, 08:43
              Jak wpłynie zgłoszenie to MS bada dany profil i jak coś znajdzie to banuje/zeruje gs. Ot tak, "za darmo" banów nie rozdaje, bo szkoda tracić klientów przez pochopność.

P.S. Odpowiedzi na Twoje pytania znajdują się w regulaminie korzystania z Live oraz w dołączonym do niego FAQ.
              • Gość: REputa Re: na xbl IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 15:42
                A może mi ktoś podać linka do tego faq live, bo za cholere nie mogę tego znaleźć.
                • Gość: REputa Re: na xbl IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 18:16
                  A może mi ktoś podać linka do tego faq live, bo za cholere nie mogę tego znaleźć.
                  • Gość: REputka Re: na xbl IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 07:13
                    • turbogadkotick Re: na xbl 19.01.11, 07:54
                      www.xbox.com/pl-PL/Legal/LiveTOU
                      www.xbox.com/pl-PL/Legal/codeofconduct
                      support.microsoft.com/kb/968562?sd=xbox
                      forums.xbox.com/1386/ShowForum.aspx
                      • Gość: REputers Re: na xbl IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 15:45
                        A możesz przytoczyć, jakiś fragment tu na forum, bo kompletnie nic nie mogę znaleźć. z góry dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka