21.01.11, 11:27
Jak dobrze wiemy zbliżają się walentynki. Moje kochanie ma hopla na punkcie gier komputerowych, więc wydaje mi się dobrym pomysłem sprezentowanie mu czegoś z tej materii. Niestety nie mam pojęcia co bym mogła mu kupić. Jestem w stanie wydać około 80 zł, może trochę więcej. Posiada on laptopa, nintendo dsa i ps2. Z tego co się orientuje to lubi strategie i platformówki, za to nie przepada za wyścigami. Prosiłabym o pomoc forumowiczów w wyborze prezentu.
Obserwuj wątek
    • fix_poland Re: prezent 21.01.11, 11:38
      Jeżeli strategie to polecam Starcraft'a 1 lub 2
      Jeżeli platformówki to hmm.. Prince of Persia Trilogy na PS2 może .
    • gamerr Re: prezent 21.01.11, 11:40
      Platformówki powiadasz ? Szczerze polecam gry z serii "Sly" lub "Jak and Dexter" czy "Jak". Strategie na konsoli to tak nie bardzo...
    • sora_no_iro. Re: prezent 21.01.11, 12:29
      polecanie starszych tytułów (ps2) jest dość ryzykowne. Bo są stare, bo może mieć. W grach na pc są z kolei wymagania i taki sc2 może zwyczajnie nie ruszyć. W ds się nie orientuję. Natomiast jeśli chłopak gra w tak zwane "kopie zapasowe" to dla niego każda inna walentynka będzie lepsza od gierwink Radzę lepiej zapoznać się z hobby wybranka, nawet delikatnie wypytać, bo trafienie w gusta w tym temacie to nie łatwa sprawasmile Wiadomo że liczy się gest, no ale wink
    • toread Re: prezent 21.01.11, 13:00
      A ma New Super Mario Bros na DSa?
    • loichan Re: prezent 21.01.11, 15:03
      Właśnie nie bawi się w kopie zapasowe bo widziałam stan jego kolekcji wink wszystko oryginalnie. Ogólnie rzecz biorąc gra to tylko jedno z kilku rozwiązań, które biorę pod uwagę smile Dziękuję za dotychczasowe pomysły, zobaczę co z tego wyjdzie, bo muszę właśnie wybadać czy takiej już aby przypadkiem nie posiada smile
    • castaxb Re: prezent 23.01.11, 09:09
      Szczerze? Jeżeli chodzi o walentynki, dostając grę nie spędzi ich z Tobą ;d
      Idealnym prezentem dla faceta na walentynki to jest coś szalonego, wieczór spędzony razem a nie tam gra lub jakieś inne rzeczy materialne sciana
    • zwirz Re: prezent 23.01.11, 13:03
      Strategia: StarCraft 1 + Brood War (coś koło 20zł), ewentualnie możesz poszukać StarCraft 2: Wings of Liberty na allegro (cena wg. ceneo.pl od 150zł za edycje zwykłą do 400zł za Kolekcjonerską)

Platformówki... Kurde, tutaj jestem 100 za murzynami, ale jak nie grał polecam zainwestować w Prince of Persia. Może być trójpak Piaski Czasu - Dusza Wojownika - Dwa Trony. Jeżeli ma mocnego laptopa możesz poszperać za Prince of Persia: Zapomniane Piaski (Forgotten Sands)
    • rivriet Re: prezent 23.01.11, 13:29
      Ja nie chcę nie mówić, ale może zamiast gier lepiej wymyślić coś oryginalniejszego? ;p
    • dante71 Re: prezent 23.01.11, 22:50
      Proponuje romantyczna noc dluga gra wstepna i...
      Wiesz o co chodzi :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka