Dodaj do ulubionych

jaka gra 13-latki

21.01.11, 23:39
cześć ludziska, potrzebuje pomocy w odpędzeniu od siebie marudzącej siostrywink

ma 13 lat, do tej pory bawiła się w simsy, natomiast z poważniejszych gier, to wspólnie graliśmy w lego star wars, podsunąłem jej king's bounty, które właśnie przeszła. wiadomo, pojawiały się gry na licencjach animacji z kina typu epoka lodowcowa.

więc proszę o pomoc, ale warunek jest jeden, muszą być chociażby z polskimi napisami. cóż, ja w jej wieku grałem w dooma, a teraz to rzadko grywam w coś, co mogę jej podsunąćtongue_out

będę wdzięcznypiwo
Obserwuj wątek
    • slawomir.serafin Re: jaka gra 13-latki 22.01.11, 11:14
      King's Bounty: Wojownicza Księżniczka? może jakiś Lego Harry Potter, jeśli jest w tych klimatach? na pewno coś z budowaniem, jakiś Zoo Tycoon 2. Pierwszy sezon Sam & Max z Mannem i Boberkiem? na długo nie wystarczy, ale... pierwsze Fable? Fable akurat na ten wiek stargetowane jest. Machinarium? World of Goo? trzy części Runaway, jeśli lubi przygodówki plus So Blonde - to tak na szybko wydumane
      • alkawen Re: jaka gra 13-latki 22.01.11, 12:55
        dziękismile w wolrd of goo kiedyś pograła i w połowie się zniechęciła. lego tak, tylko, że cała frajda jest w przechodzeniu w 2 osoby, nie chcę sobie pętli zacisnąćbig_grin
        tycoony (rollercoaster i zoo) szybko ją znudziły.
        podetknę jej sama i maxa, gdzieś jeszcze mam stare głupki z kosmosuwink

problem w tym, że dzieciaki zrobiły się bardzo casualowe, jak jakiś fragment gry jest za trudny, to ją rzucają w kąt...
      • 5mieszek Re: jaka gra 13-latki 23.01.11, 21:57
        Fable jest stargetowane na 13 lat?
        Gra podtekstów seksualnych i mordowania jest dla takich dzieci?

A, fakt. Nie ma gołego cycka.
    • krzysiek155-15 Re: jaka gra 13-latki 23.01.11, 17:19
      Pomyśl też o czymś typu Toy Story 3: the video game, taka sympatyczna gra akcji, wydaje się dość łatwa, a jeżeli siostra jeszcze lubi bajkę toy story, to już na pewno warto jej ją podsunąć.

Nie dziw się, że za trudne gry jej nie interesują big_grin W jej wieku też zrezygnowałem z niektórych gier, które przeszedłem jak byłem trochę starszy. Chociaż, kiedy ja miałem 13 lat grałem w Max Payne 2, której nigdy nawet nie przeszedłem tongue_out Chyba trzeba będzie spróbować jeszcze raz smile
    • zio0m Re: jaka gra 13-latki 24.01.11, 13:15
      Kup jej Manhunt , napewno się ucieszy devil
      • alkawen Re: jaka gra 13-latki 24.01.11, 16:27
        o tak, a na dobranockę srpski filmcool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka