Dodaj do ulubionych

Fallout vs Studia

08.05.11, 13:58
Dawno mnie tu nie było... mniejsza z tym! Mam trochę rzeczy do zaliczenia na studiach, wiadomo, przed sesją sporo nauki, w trakcie sesji - jeszcze więcej. A ja nieszczęsny kupiłem Fallouta New Vegas i zamiast się uczyć - gram. Na dodatek, już mi steam zasysa nowego Crysisa! Na dokładkę od czasu do czasu podbijam świat Mongolią w Civ5. Co robić!? Jak znaleźć czas na nauke!? Czy jest jakaś magiczna sztuczka pozwalająca na granie i nauke w tym samym czasie!? Czemu, nawet wtedy kiedy nie gram, zajmuje się pisaniem na Gamecornerze zamiast nauką!? POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • 5mieszek Re: Fallout vs Studia 08.05.11, 15:26
      Podspiewujac:
      Mlotek twoim dobrym przyjacielem jest (HEJ!!!)
      Mlotek twoim dobrym przyjacielem jest (HEJ!!!)

Nalezy go blisko zaprzyjaznic albo z monitorem, albo dyskiem twardym, ewentualnie mozna tez wykrecic korki (jezeli jeszcze masz te mozliwosc) i wtedy je blizej zapoznac.
      • okulele99 Re: Fallout vs Studia 09.05.11, 12:45
        nie ma magicznej sztuczki.
        za to potem jest magicznie jak po studiach ludzie zaczynają prace i się okazuje ze nic nie wiedzą bo cale studia ciupali w fallouta, mimo że to bardzo zacna gra.ale nie przejmuj się, życie szybko uczy podziału na rzeczy ważne i ważniejsze, póki możesz się relaksować - korzystaj !
        --
        i wszystko jasne.
        --
        i wszystko jasne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka