Dodaj do ulubionych

OFS do Wiedźmina 2

30.05.11, 15:48
OFS = official Strategy Guide. Bardzo popularne na zachodzie poradniki do gier jRPG i RPG. Wydawane w formie książkowej na ogół w formacie A4. Jednakże w Polsce praktycznie nieznane - do teraz. Dzisiaj właśnie zakupiłem OFS do Wiedźmina 2, zafoliowany ładnie wydany w twardej oprawie format A4 za trzy dychy ( bez paru groszy ). Dla wszystkich którzy pragną poznać wszystkie możliwe ścieżki postępowania, archivy itd to pozycja wrecz bezcenna. Na razie położyłem na boku pragnąc pograć po swojemu ale jak sądzę kiedyś sięgne by poznać te rzeczy które straciłem dokonując wyborów.
Obserwuj wątek
    • kali005 Re: OFS do Wiedźmina 2 30.05.11, 18:42
      No ok, rozumiem w przypadku gier ktore maja tylko wkladke z ostrzezeniem dla epileptykow, ale Wiedzmin 2 ma calkiem niezly poradnik...
    • sebo250 guide 31.05.11, 01:59
      Poza tym, po co guide do takiej gothico-zręcznościowki? Ja rozumiem, Baldursy, Tormenty czy Fallouty...ale do Wiedzmina? toż to takie liniowe że szok
      • radai Re: guide 31.05.11, 22:52
        Liniowe to ty masz chyba życie...
    • nacho66 Re: OFS do Wiedźmina 2 31.05.11, 12:42
      Zawsze mnie smiesza te poradniki gdy przechodze obok stoiska z nimi. Niweluja radosc z grania, kosztuja duzo a na dodatek i tak wszystko w internecie mozna znalezc
    • sebo250 dik 01.06.11, 01:54
      Nie ma to jak odpowiedz na poziomie cwanego "polaczka" przed monitorem. Pozdrów wychowawczynie w gimnazjum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka