Dodaj do ulubionych

Gamescom 2011

10.07.11, 17:02
Zostało do tegorocznej edycji targów gier trochę więcej niż miesiąc, 17-21 sierpnia w Koln a moje pytanie, kto się wybiera? Może by się razem zmówić? Bycie jednak tam samemu to by było przekichane... Więc kto jedzie? wink Bo ja w tym roku sobie nie odpuszczę heh
Obserwuj wątek
    • lagmanic Re: Gamescom 2011 10.07.11, 18:05
      Luzik .Może wiesz ile by to kosztowało i czym ?
    • mada12 Gamescom 2011 13.07.11, 09:36
      Bilet autobusowy z Czestochowy to wydatek 360zl normalny w obie strony, trzeba dokladnie sie przyjzec kiedy jest termin powrotu. Duzym ulatwieniem jest to, ze firmy autokarowe sa w zrzeszeniach wiec mozna zmiecic firme na powrot. Jest mnostwo stron w sieci, gdzie mozna sprawdzic polaczenia i rozpiske. www.bileciarnia.pl/ na przyklad
      Mozna tez i samolotem, Kolonia ma wlasne lotnisko.
      Trudniej z hotelem, albo za drogie, albo brak miejsc. jednoosobowki to wydatek od 60 do 100 i ponad euro za nocke. Szukalem godzine ale tak na google maps gdzie i jakie w poblizu Koelnmesse i trudno o cokolwiek. Mozna spojzec na czesc miasta po drugiej stronie Renu.
      Otwarcie dla wszystkich jest od 18 sierpnia (17 to dla prasy) a ceny sa tu www.gamescom.de/en/gamescom/fuer_alle/eintrittskartenneu/index.php
      Przy zamiawianiu przez neta jest taniej
      • mada12 Re: Gamescom 2011 13.07.11, 09:40
        Ja mam na tyle ulatwienie, (wczoraj sie skumalem) iz mam ciotke w Dortmundzie (80km pomiedzy, godzina jazdy) i zawsze moge sobie dojechac pociagiem. Nocka za free a bilet normalny w jedna strone to 28 euro. A, ze dworzec centralny jest niedaleko gamescomu to piechotka przez most i na miejscu.
        Ale jak sie zgadamy co i jak, to jakies miejsce spotkania mozna ustalic i razem sie wybrac i zwiedzac targi wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka