Dodaj do ulubionych

Email do pomocy technicznej EA

19.02.12, 00:02
Witam!
Czy ktoś zna email do pomocy? Gdyż nie mam ochoty dzwonić i męczyć się przez telefon. Chat w wersji angielskiej też nie działa i nie ma jak sie skontaktować. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomoże. Dziękuje!
Obserwuj wątek
    • lamagrubyzula Re: Email do pomocy technicznej EA 19.02.12, 13:57
      Niech nam żyje wujek googlewink.
      pomoc_techniczna@ea.com
      • Gość: Robtrix Re: Email do pomocy technicznej EA IP: 194.72.105.* 21.02.12, 10:44
        witam,
        Jak masz juz konto Origin w EA to zaloguj sie na: www.ea.com/pl
        tam masz link: pomoc.
        z tej lokalizacji mozesz wyslac emaila.

ajj.
        • Gość: Michał Re: Email do pomocy technicznej EA IP: *.nat.student.pw.edu.pl 02.03.12, 03:36
          Oni nie odpisują, ta firma jest niepoważna, w czwartek zniknęła mi gra z konta, a kontakt z nimi nie do nawiązania, na stronie piszą: odpiszemy w 24h. Co z tego, że człowiek zapłacił za grę, grać nie może, bo gra zniknęła z konta Origin. Nie chce mi się na Policję chodzić, ale chyba nie będę miał wyboru.
          • Gość: Konrad Re: Email do pomocy technicznej EA IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 06:39
            Policja nic z tym nie zrobi. Polska pomoc techniczna Ci nie pomoże. Kupiłem BF3 zaraz po premierze i przez 5 miesięcy nie mogłem się od nich doprosić rozwiązania mojego problemu (nie mogłem połączyć się z żadnym serwerem a potem mogłem połączyć ale tylko z serwerami bez punkbustera - nie da się grać, pełno cheaterów).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka