piotruspani 18.08.09, 13:21 Czy taki wygląd stronych zachęca Was do odwiedzenia restauracji? www.restauracjavinarius.pl/ Proszę o szczerość :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
by_witch Re: Strona restauracji. 04.09.09, 16:21 Strona wyglada estetycznie. Jest w niej przestrzennosc i i cos co nazywa sie "powietrze" Co jest wazne. Lekka w nawigacji. Litery wlasnie takie jakie powinny byly byc. To co mi sie nie podoba to: Zdjecia flaszek wina na piewszym obrazku, ktory sie zmienia. Ja bym usunela te zdjecie i skoncentrowala sie juz wylacznie na reklamie restauracji. Moze ma ciekawy budynek, wejscie, ciekawa prespektywa.ITP. Poza tym zdjecia o 1st. szybciek zmieniajace sie. Inna sprawa, to strona jest dobrze wyposrodkowana. Jednak zwezilabym ja z 10- 15 px. Jest troszke za szeroka. Odpowiedz Link
an-nna Re: Strona restauracji. 12.09.09, 16:40 wszytko fajnie ale cala strone zrobilam bym w ciemnym fiolecie/ albo bordzie kolerze wina jak dla mnie wino kojazy sie z klimatema tu jest jak za dnia Odpowiedz Link
foamclene Re: Strona restauracji. 28.09.09, 18:24 byłam tam :) szczerze to walsnie ta strona spowodowala, że sie tam wybrałam jestem zachwycona tym miejscem... strona jest utrzymana w klimacie restauracji jasno, przestrzennie/przejrzyscie, fantastyczne freski na scianach, bardzo nowoczesnie i nietypowo jak na nasze starowkowe knajpy nieco klimatu oddja fotki, ale to tylko male fragnemnty w rzeczywistosci wnetrze wyglada naprawde fantastycznie www.restauracjavinarius.pl/pliki/image/YL0D8711a_568_572.jpg www.restauracjavinarius.pl/pliki/image/YL0D8722a_573_577.jpg na marginesie polecam to miejsce - poza niezla kuchnia i duzym wyborem win jest pieknie i jakos tak ozywczo :) Odpowiedz Link
camel_3d kelner powinien sie postarac.. 01.10.09, 09:25 kelner z tego zdjecia wyglada jakby byl przemeczony na maxa.... Odpowiedz Link
foamclene Re: kelner powinien sie postarac.. 01.10.09, 13:30 nie wiem czy nie bedzie nietaktem gdy przy nastepnej wizycie zasugeruje mu wizyte na siłowni? ...wlasnego ternera osobistego ? ;) Odpowiedz Link
camel_3d nie.. 01.10.09, 09:23 jest zbyt sterylna, dlugo sie laduje fiolet zdecydowanie nie pasuje do restauracji. zobacz te. www.amrit.de/v2/amrit_index.html Odpowiedz Link
foamclene Re: nie.. 01.10.09, 13:28 słuchajcie jak jest z pozycjonowaniem takich stron flashowych? trudniej jest pózniej wywindować taka witrynę w wyszukiwarkach? i jeszce jedno możecie polecic jakąs pewną firme, której mozna zlecic audyt "usability" klienci kładą na to ogromny nacisk obecnie własciwie dla wiekszosci przestaje sie liczyc wyglad strony - podstawowe zalozenia to wysoka pozycja u pana boga google ;) i uzytecznosc Odpowiedz Link
matematyczka72 Re: nie.. 30.07.18, 00:53 Hej. Jeśli chodzi o audyt usability, to tylko Fox Strategy. Polecam bardzo serdecznie, to firma naprawdę znająca się na rzeczy. W dodatku kontakt z nimi jest naprawdę świetny! Odpowiedz Link
design7676 Re: Strona restauracji. 28.01.10, 16:14 Mam mieszane uczucia chyba z nawigacją coś mi nie pasuje, Odpowiedz Link
czlowiek_orkiestra Re: Strona restauracji. 17.02.10, 20:29 a to wogóle chyba już nowa strona stara strona to był vinares a teraz jest nowa nazwa tamta inaczej wygladala inne logo i wogole Odpowiedz Link
monocolor Re: Strona restauracji. 15.03.10, 22:40 Gustowny minimal ale trochę słabo z geometrią na tej stronie, ja bym to zrobił w kamieniu i drewnie. pozdrawiam Odpowiedz Link