Dodaj do ulubionych

GTA IV Pytanie

07.03.12, 19:44
Chciałem zapytać o wersję językową. W grę chciałbym zagrać na x360, jestem prawie pewien, że nie ma ona tam pl wersji językowej(poprawcie jeśli się mylę).

Mój komputer pociągnie ją i tu rodzi się moje pytanie.
Jak skąplikowany i trudny jest jezyk w tej grze. Męczyć się z nią na PC, czy jednak zagrać w angielską?
Obserwuj wątek
    • bakanin Re: GTA IV Pytanie 07.03.12, 20:47
      koveina napisał(a):

> Chciałem zapytać o wersję językową. W grę chciałbym zagrać na x360, jestem praw
      > ie pewien, że nie ma ona tam pl wersji językowej(poprawcie jeśli się mylę).
      >
      > Mój komputer pociągnie ją i tu rodzi się moje pytanie.
      > Jak skąplikowany i trudny jest jezyk w tej grze. Męczyć się z nią na PC, czy je
      > dnak zagrać w angielską?

Na Xbox360 nie ma GTA IV po polsku.
      Nawet i bez znajomości angielskiego, bez problemu da się przejść.
      • koveina Re: GTA IV Pytanie 07.03.12, 21:53
        Nie chcę przejść, tylko cieszyć się fabułą i dialogmi tongue_out
        • bakanin Re: GTA IV Pytanie 08.03.12, 00:37
          W takim razie, myślę że dobry stopień znajomości j.angielskiego wystarczy by w pełni wszystko zrozumieć.Szczególnie chodzi mi tutaj o audycje radiowe.
          GTA to nie RPG, więc samego czytania/słuchania dialogów nie ma zbyt wiele.

• budda Re: GTA IV Pytanie 08.03.12, 15:50
          to się akurat poduczysz wink
          komp ze słownikiem obok i jedziesz
          ja praktycznie się z gier nauczyłem angielskiego i nie był to jakiś żmudny proces

nic tak szybko cię nie nauczy jak zaangażowanie w temat, z gierek z parę razy szybciej się uczysz niż zakuwając
    • mcklop Re: GTA IV Pytanie 08.03.12, 02:16
      gtapolska.pl/
      Spolszczenie GTA IV na PC, powstawało długo z tego co się orientuję, powinno być naprawdę solidne.
    • derpster Re: GTA IV Pytanie 08.03.12, 09:28
      język jest skomplikowany jeżeli chodzi o postaci Badmana i Little Jacoba - jeden nawija patwą, drugi livalectem.
      • koveina Re: GTA IV Pytanie 09.03.12, 23:01
        Kupiłem na 360. Po pierwszych kilku godzinach nie mam żadnych problemów z językiem, Mam nadzieje i mam nadzieje, że tak już zostanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka