Dodaj do ulubionych

Beta Future Soldier

19.04.12, 20:13
Jak wrażenia?

Moje bardzo negatywne:

- kosmiczne problemy z połączeniem do meczu będąc w party (Ps3. Xa jeszcze sprawdzę)
- glitche w trakcie gry i zwiechy w menu

Cała reszta mocno średnia. Wiem, że to beta ale nie rokuję dobrze na miesiąc przed premierą. A tak liczyłem na tą grę.
Obserwuj wątek
    • vojciech Re: Beta Future Soldier 19.04.12, 23:14
      Cóż ja w takim razie ze wstydem przyznam, że mi się całkiem podoba. Na x'ie również są częste błędy ale występują one wyłącznie w menu rozrywki multiplayer, nigdzie indziej, Moim zdaniem błędy w tej postaci szybko wyeliminują, szczególnie jeżeli przyjmie się że beta niekoniecznie musu reprezentować aktualny postęp prac nad grą.
      Co do tych zalet: uważam że grafika jest na wysokim poziomie, fizyka, cienie bez zastrzeżeń, jeśli chodzi o gameplay - podoba mi się rozrywka, dynamiczny system osłon, przemieszczania się pomiędzy nimi, świetny sposób oddawania ruchów postaci, gadżety, obowiązkowa gra zespołowa, widać że duży nacisk został położony też został na indywidualne, wizualne modyfikowanie broni i reszty rynsztunku, a to w grach na multi naprawdę lubię. Wydaje mi się, że to całkiem spory powiew świeżości, rzadko w strzelankach odnosi się wrażenie że gra naprawdę została stworzona na konsole, a tu naprawdę tak czuję. Przy tak podzielonych opiniach chyba będzie trzeba czekać na kolejne. wink
      Swoją drogą ciekaw jestem mobilny aplikacji które od jutra mają towarzyszyć tej grze smile
      • adel Re: Beta Future Soldier 20.04.12, 08:30
        graleś na xie? Tak?

W takim razie jest lepiej na tej konsoli bo ludzie faktycznie mówią pozytywne rzeczy.

smile
        • screwdriver81 Re: Beta Future Soldier 20.04.12, 10:09
          gram na x:
          snajpa to jakies nie porozumienie ,cel biegnie od lewej do prawej,można trafić strzelając za niego-tak,nie przed-mając na uwadze wyprzedzenie celu tylko za...
          spawn na członku drużyny podczas gdy jest on "scoverowany" najczesciej konczy sie natychmiastową smiercia,spawn nastepuje obok przeszkody,na totalnym widoku
          gdy stoimy np.na rogu murku,wszystko ok ,mozna sie wychylic,przycelowac,ale gdy stoimy pod sciana w miejscu okna - nie da sie "wyjrzeć" przez to okno zeby przycelowac...
          wchodzenie w tryb osłony[cover] bywa utrudnione
          losowy rozrzut pocisków,raz z 30 metrów zabijesz dwoma strzałami z pistoletu,raz krótka seria z broni głównej nie bedzie miała takiego skutku
          headshot ze snajpy nie zawsze utłucze zawodnika
          rozrzut z k.maszynowego potrafi nie trafiac w przeciwnika z dwóch metrów!
          base spawn - czasem jest tak daleko od celu[objective] ze płakac sie chce...bigniesz i biegniesz...w bf3 jest podobnie tylko tam sa pojazdy;]
          duzo glitchy typowo "betowych" typu dziwnie zachowujące sie zwłoki i t d [nie razi az tak jak gameplay - dla bety trzeba być wyrozumialymwink ]
        • vojciech Re: Beta Future Soldier 20.04.12, 10:12
          Tak. No nie zdziwiłbym się gdyby faktycznie tak było tak, że na xbox'ie chodzi nieco lepiej. Prawdę mówiąc fakt, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tą grą może wynikać też z tego, że nie była ona pozycją na którą czekałem. Po prostu jestem pozytywnie zaskoczony i zaczynam rozważać jej zakup pomimo, że nie uwzględniałem jej w planach finansowych na ten rok. smile
    • zwirz Re: Beta Future Soldier 20.04.12, 10:13
      BETA - czyli będą problemy... Ludzie nigdy nie zrozumieją tego uncertain To samo było przy BF3.

Mi się cholernie podoba - jest to wszystko to czego się spodziewałem. Ja czekam
      • swenor Re: Beta Future Soldier 20.04.12, 11:08
        Beta CoD - WaW też tyle miała? BC2 też? Beta becie nierówna. MoH miał drażniącą bętę (a w sumie to obie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka