21.05.12, 20:25
Specjalnie nie napisałem w temacie, że chodzi o Let's Playe. Wiem nieraz chce się zwymiotować tym całym YouTubem.
Ale jeżeli robić materiały wyłącznie z gier indie oraz starszych klasyków: Half Life, Half Life 2, Fallout 1, no czasami "majnkraft", jeszcze trochę LoL'a? Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • afrolineusz Re: Pomysł 21.05.12, 20:39
      a masz głos do tego? masz jakiś ciekawy pomysł? masz wyjątkowe poczucie humoru albo jakąś wybitną wiedzę?

jeśli nie to daruj sobie, bo jest tego zdecydowanie zbyt dużo, utoniesz i nic Ci po tym,
      chyba że chcesz to robić wyłącznie dla siebie, żeby sie spełnić czy coś, wtedy droga wolna.

• reven Re: Pomysł 21.05.12, 20:49
        Aleś go zmotywował... smile Rób, twórz, a nuż się wybijesz big_grin Spróbować nie zaszkodzi
        • enemcore Re: Pomysł 21.05.12, 22:17
          heh To samo pomyślałem. Ale nie wiem czy temat starych gier to dobry pomysł... Raczej skupiłbym się na twoim miejscu na nowościach. Jak jesteś dobry to, pewnie sie wybijesz. smile
      • danielino18 Re: Pomysł 21.05.12, 20:56
        Głos mam normalny. Poczucie humoru wydaję mi się, że też mam dość "interesujące"
        • sirmadness Re: Pomysł 21.05.12, 21:31
          Widzę wysyp lets playowców, ja w lipcu startuje z kanałem ^^
          • reven Re: Pomysł 21.05.12, 22:21
            Ja po sesji też zacznę. W końcu mam tych 200 widzów, trzeba o nich zadbać tongue_out A nie nagrałem nic od kilku miesięcy :<
            • danielino18 Re: Pomysł 26.05.12, 17:53
              Klik, klik! Sprawdzać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka