rollerski 04.06.13, 21:19 [url=http://allegro.pl/komputer-z-monitorem-dla-gracza-gwarancja-gratisy-i3296689658.html/url] Witam, do sprzedania mam w miarę nowego i dobrego kompa razem z monitorem. Chodzą na nim Simsy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubekjakubek Re: Komputer na sprzedaż 05.06.13, 11:22 Link nie działa, a poza tym co to za reklama, ze chodza na nim simsy? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
rollerski Re: Komputer na sprzedaż 05.06.13, 17:04 Niestety na tym zacnym forum nie można edytować postów a nie chcę po raz trzeci wystawiać tego samego tematu...Link nie działa bo pominąłem jakieś kwadratowe nawiasy czy coś ale domyślny człowiek zapewne będzie mógł przekopiować sobie właściwy link do przeglądarki. Co do Sims'ów to był to tylko taki żarcik sytuacyjny i jak go nie zrozumiałeś to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muchas Re: Komputer na sprzedaż IP: *.btk.net.pl 05.06.13, 17:12 He,he . nie oczekuj od młodszego pokolenia zbyt wiele, teraz w szkole są testy Odpowiedz Link Zgłoś