Dodaj do ulubionych

Pytanie do użytkowników PSN

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 12:02
Dzień dobry

Chcę zapytać o to czy nie mając jeszcze konsoli można założyć sobie konto w PSN i zasubskrybować PS+ dla tego konta a następnie "zakupić" darmowe gry dostępne w danym miesiącu? Wciąż czekam aż ps3 dojedzie a nie chcę stracić gier, które dają w lutym. Przy okazji ktoś wie do kiedy oba tytuły będą dostępne do pobrania?
Obserwuj wątek
    • dkc Re: Pytanie do użytkowników PSN 19.02.14, 12:29
      ale te gry masz i tak tylko do końca miesiąca
      • Gość: Ala Re: Pytanie do użytkowników PSN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 12:37
        Hm? Gry masz tak długo jak wykupiony abonament ps+.
        • dkc Re: Pytanie do użytkowników PSN 19.02.14, 12:49
          O to nawet może ja sobie wykupię (sam kupiłem kilka dni temu). Tylko chyba nie w tym miesiącu, bo w te gry można kulturalnie pograć na PC. W każdym razie nie znalazłem info, zeby można było sobie jakoś zakupić plusa przed włączeniem konsoli. Do końca lutego jeszcze trochę dni, może konsola przyjdzie. smile
          • Gość: hipo5 Re: Pytanie do użytkowników PSN IP: *.aerostrada.com.pl 19.02.14, 14:10
            PSPlus można kupić przed posiadaniem konsoli, jeśli masz konto PSN kup subskrypcję na store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/home/gry
            Następnie każdą grę która teraz jest w PSPlus możesz dodać do koszyka. Gry będą kosztowały 0zł, po zakupie całego koszyka gry będą znajdywały się na liście materiałów do pobrania. Jeśli kiedyś będziesz miał PS3, PS4, czy PSVita możesz wejść w listę i pobrać twoje gry i inne materiały. Ja mam tylko PS3 ale dodaje gry z Vity i PS4 by w przyszłości móc je pobrać smile

Miłej gry
            • Gość: Ala Re: Pytanie do użytkowników PSN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 14:53
              @hipo5
              Dzięki, chcę zrobić dokładnie tak samo.
          • Gość: nie Re: Pytanie do użytkowników PSN IP: *.dynamic.mm.pl 19.02.14, 14:37
            nie udzielaj informacji jak czegos nie wiesz - nie rob z siebie glupka
            • Gość: nie Re: Pytanie do użytkowników PSN IP: *.dynamic.mm.pl 19.02.14, 14:37
              to bylo do dck
    • gamer88 Re: Pytanie do użytkowników PSN 19.02.14, 15:44
      Z tego co wiem Plusa można aktywować tylko przez konsole.
      • setup Re: Pytanie do użytkowników PSN 19.02.14, 17:30
        czy ktoś kupował dostęp do PS+ przez keye.pl albo inny taki portal?
        tam jest 20PLN na rocznej subskrypcji więc się zastanawiam
        bezpieczne to?
        • dkc Re: Pytanie do użytkowników PSN 20.02.14, 10:55
          możesz linka podać, bo ja widziałem tam tylko 170 zeta za rok?
        • grzech76 Re: Pytanie do użytkowników PSN 20.02.14, 11:24
          Ja kupowałem na keyach punkty MS i kilka rzeczy na PC. W sumie chyba od 3 lat. Do tej pory nie miałem problemu jeszcze z zakupami u nich.
          • setup Re: Pytanie do użytkowników PSN 20.02.14, 19:47
            @grzech
            dzięki
            @dkc
            niechlujnie się wyraziłem. można oszczędzić 20PLN kupując tam.
            • Gość: Ala Re: Pytanie do użytkowników PSN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 21:05
              No ja wczoraj kupiłam na keye 365 dni za 174,90 i wszystko działa. Wcześniej tak samo było z rocznym abonamentem M$ i punktami. Tak btw. konsola trafiła do mnie właśnie wczoraj więc konto ps+ założone i gry już na dysku.
              • angh Re: Pytanie do użytkowników PSN 20.02.14, 22:59
                No to milej zabawywink Masz teraz troche tytulow do nadrobienia.
                • dkc Re: Pytanie do użytkowników PSN 21.02.14, 00:21
                  a ja takie pytanko jeszcze mam:
                  widziałem licytacje 7 zeta za 30 dni. Jakby wykupić 12 takich subskrypcji to zaoszczędziłoby się więcej niz 20 zł. Wie ktoś jakie są tu haczyki?
                  • Gość: raz Re: Pytanie do użytkowników PSN IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 21.02.14, 09:20
                    Działa tylko dla nowych i raz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka