barachlo 01.09.04, 14:14 Czy ktoś może w to gra? Nie wiem jak sobie poradzić z problemem "nie przyniesiono mi posilku" co zrobić z kelnerami lub restauracją? i co zrobić zeby można było w centrum konferencyjnym zatrudnić sekretarki i tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus14 Re: hotel giant 01.11.04, 01:38 Jak nie przynoszą posiłku to trzeba więcej kelnerów. Żeby zatrudnić sekretarki i tłumaczy trzeba postawić kontuar recepcji, klikąć na niego i wybrać, czy ma to być recepcja, biuro tłumaczeń itd. Pozdrawiam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justa1987 Re: hotel giant 01.12.04, 12:33 jeżeli jest widoczna skarga nie przyniesiono mi posiłku należy zwiększyć liczbę kelnerów i po jakimś czasie powinna zniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
justa1987 Re: hotel giant 01.12.04, 12:35 usługę "sekretarki" można uaktywnić klikając na recepcji w centrum konferencyjnym i zaznaczyć jedną w wyświetlanych tam opcji. Moim zdaniem żeby nie było skarg trzeba zaznaczyć wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś