arnihell 08.12.14, 09:29 Mam od tygodnia problem z logowaniem się na stare forum. Wywala komunikat: "Spróbuj ponownie. Jeśli powrócisz do tego komunikatu, zgłoś błąd administratorowi.". Tylko ja mam taki problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgenek Re: Stare forum poly 08.12.14, 10:19 Może nie od tygodnia ale od ~piątku ale też mam. Odpowiedz Link Zgłoś
yebaka Re: Stare forum poly 08.12.14, 10:52 Ja mam tak od niedzieli, w sobotę jeszcze swobodnie hasałem po forum. Administratorzy zróbcie coś z tym: Błąd bazy danych Spróbuj ponownie. Jeśli powrócisz do tego komunikatu, zgłoś błąd administratorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
vramin Re: Stare forum poly 08.12.14, 11:24 Pewnie tym razem Simplexowi się udało, rrrwa mać Odpowiedz Link Zgłoś
yebaka Re: Stare forum poly 08.12.14, 14:19 A komuś działa stare forum normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
vramin Re: Stare forum poly 08.12.14, 14:43 Leży martwym bykiem. I nic nie wiadomo czy i kiedy wstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Stare forum poly 08.12.14, 14:21 Czyżby Simplex wymyślił, że jedynym sposobem na uwolnienie się od forumowego uzależnienia jest wysadzenie wszystkiego w kosmos A tak na poważnie to komuś się prawdopodobnie udało to w końcu rozwalić. Pewnie ma satysfakcję. Gratulacje. Już po ostatnim razie jak Simplex rozwalił jeden wątek podejrzewałem, że to niestety tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
yebaka Re: Stare forum poly 08.12.14, 14:53 Dziwne jest to jak mało osób tu o tym pisze, tak jakby nic się nie stało. Ja gdy wczoraj to zauważyłem pomyślałem, że w niedzielę pewnie nie ma co pisać, bo informatycy siedzą w domu i usuwanie awarii zacznie się dopiero w poniedziałek, ale za chwilę będzie 15 a forum jak nie było, tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Stare forum poly 08.12.14, 15:00 Też mnie to dziwi, wczoraj wysłałem maila do qbara ze forum leży (o czym już pewnie wiedział). Wygląda na to, że #stareforumpolynikogo Odpowiedz Link Zgłoś
vramin Re: Stare forum poly 08.12.14, 15:23 Jakby ktoś coś wiedział z Fejsbuka czy innego Tłitera to niech się proszę podzieli informacją tu. Odpowiedz Link Zgłoś
vramin Re: Stare forum poly 08.12.14, 14:56 To potwierdzone info czy luźna inwokacja nawiązująca do tematu na starym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
darkstar Re: Stare forum poly 08.12.14, 15:02 Nawiązuję do wątku. Od 36 godzin nie mam dostępu do Martwego Forum (można zmienić tekst w odnośniku). Odpowiedz Link Zgłoś
password Re: Stare forum poly 08.12.14, 16:26 Teraz jest najlepszy czas, aby założyć nowe stare forum. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Oświadczenie 08.12.14, 14:59 Oświadczam że nie miałem nic wspólnego z tą awarią forum. Pogrążony w żałobie, Simplex Odpowiedz Link Zgłoś
don_simon Re: Stare forum poly 08.12.14, 16:02 Skandal i prowokacja. Koso sie urlopuje, zero informacji... Jaki plan B mamy? Kto postawi nowe forum? Odpowiedz Link Zgłoś
darkstar Re: Stare forum poly 08.12.14, 16:53 U mnie nie. Dostaję błąd o sesji próbując wysłać posta, forum każe się wylogować i zalogować ponownie, ale nie da się tego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
password Re: Stare forum poly 08.12.14, 16:56 Patrz, ale nie dotykaj * *też mi nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Stare forum poly 08.12.14, 17:00 Na tapatalku da sie wysylac posty <br /> Na desktopie nie Odpowiedz Link Zgłoś
yebaka Re: Stare forum poly 09.12.14, 10:33 Czas wymienić wysłużoną nokie 3110, na androida lub jabłko Odpowiedz Link Zgłoś
darkstar Re: Stare forum poly 09.12.14, 11:07 Vramin chyba ma smartfona, ale pisanie na telefonie to tylko workaround i jest na dłuższą metę męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
vramin Re: Stare forum poly 09.12.14, 11:07 Ja tam przesiadam się z jabłka 5 na Lumię 535 jak tylko się w Bolandii pojawi, ale rozumiem twój tok myślenia Odpowiedz Link Zgłoś