dino22
11.02.05, 15:23
Obserwuje straszne hamstwo i zazdrość na tym forum. Jeśli ktoś prosi o crack lub serial to od razu widze posty z hamskimi odpowiedzimi typu kup sobie orygnał. Prosze zauważyć że większość z graczy to głownie dzieciaki, ktorych nie stać na kupno gry kosztującej około 150 zł. Rodzice niestety nie mają pieniędzy aby zafundowac grę za 150 zł dla swojej pociechy. Młodzież powinna miec jakąs rozrywkę oprocz nauki. Straty ponoszone przez producenta gry są znikome, prosze zauważyć jak słynny założyciel Microsoftu nażeka na piractwo jakie on to ponosi straty, tymczasem jest najbogatszym człowiekiem na świecie. Prosze sobie darować złośliwe odpowiedzi do osób które proszą o pomoc. Osobiście będac administratorem forum zakładał bym dla tych ludzi blokade IP tak aby wogole nie mogli już nigdy kożstać z tego forum. Proacowałem przez długi czas w Holandii i powiem wam że nie ma tam takiej złośliwości i zazdrości która jest polską specjalnością wynikającą z biedy i choroby tego kraju. Tam każdy sobie pomaga a wrecz uznaje to za swój obowiązek! POSTANOWIŁEM POMÓC KAŻDEJ OSOBIE JEŚLI CHODZI O PROBLEMY ZWIĄZANE Z CRACKAMI, CZY TEŻ SERIALAMI DO GIER! MLODZIERZ MA PRAWO ROWNIEZ DO ROZRYWKI NIE TYLKO DO NAUKI. JESLI KTOS BEDZIE CZEGOS POTRZEBOWAL TO PROSZE PISAC POD NUMER GG 5197323 nUMER TEN WYGLADA NA NIEAKTYWNY GDYZ NIGDY NIE MAM STATUSU DOSTEPNEGO, JESTEM NA UKRYTYM TAK WIEC PROSZE PISAC NIE ZWRACAJAC UWAGI NA DOSTEPNOSC, NA KAZDE ZAPYTANIE POSTARAM SIE OPOWIEDZIEC I W MIARE MOZLIWOSCI POMOC. ODPOWIEDZI BEDE ZAZWYCZAJ UDZIELAL WIECZORAMI. Pozdrawiam i proponuje aby hamy i złośliwcy nie wypowiadali sie lub blokowano ich IP.