zaasada 01.04.05, 20:20 mam problem: podczas instalacji tego dodatku na początku wyskakuje mi komunikat że muszę zainstalować call of duty, bo on nie może znaleźć. a mam to założone na dysku d: więc co mam zrobić? please help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darek.dan Re: call of duty united offensive 03.04.05, 23:11 Ja też miałem podobny problem. Rozwiązanie proste (zakładam że masz 2 części CoD i obie orginalne) - zapisz sobie save w odzielnym pliku (jeśli Ci na nich zależy), następnie odinstaluj pierwszą część i ... . Zainstaluj ponownie 1 część na wybranej partycji (np. dysk "D") i zainstaluj 2 część wskazując tę samą partycję co część 1. U mnie pomogło i śmigam w CoD-a już 6 miesięcy online w multiplayerku. Zabawa super, gorąco polecam. Jak będziesz miał jeszcze jakiś problem to dawaj śmiało. Pozdrawiam darek.dan. Ps. Bym zapomniał. Zapisane savy przenosisz do katalogu z savami po ponownej instalce. Pamiętaj również że musisz wprowadzić od nowa ustawienia. Odpowiedz Link Zgłoś