08.07.05, 18:09
witam

pisze bo chce poznac wasze zdanie albo raczej zebyscie to wy mi powiedzieli jaka jest swietna gra ale naprawde wciągająca ktora trudno skonczyc w jeden dzien chodzi mi o gre raczej taką ktora nie ma duzych wymagan sprzetowych i wogole ...

sądze ze napewno zancie jakies gry ktroe mozna sciągnąc z neta i mogą byc fajne . napiszcie w co wy garcie
Obserwuj wątek
    • jamisio Re: jaka gra? 09.07.05, 08:10
      hidden & dangerous - nie wiem czy lubisz tego typu gry, na pewno dostarczy
      rozrywki na więcej niż jeden dzień, do ściągnięcia np. stąd:
      www.ausgamers.com/files/details/html/8741
    • user0001 Re: jaka gra? 09.07.05, 14:49
      A jeśli masz naprawdę dużo czasu i nielimitowany dostęp do sieci to zapraszam do
      ogame.pl
      Ta gra wciągnie bez reszty, zabierze każdą wolną chwilę wink Na początku jest to
      podobne do cywilizacji zbieranie punktów, rozwijanie technologii i budowanie
      armii; z czasem przeradza się w grę polityczną. Systematyczne najeżdżanie
      słabszych sąsiadów aby opóźnić ich rozwój, Zawieranie sojuszy z innymi graczami,
      wojny między sojuszami...

Gra naprawdę wciąga. Atmosfera walki udziela się nawet poza grą. Zagrywki w
      rodzaju "zhakowania" formu przeciwnego sojuszu (na którym oni ustalają strategię
      działań) są na porządku dziennym.
      • kata82 Re: jaka gra? 16.07.05, 20:23
        dzieki za odpowiedz

jesli chodzi o tą pierwszą gre to mi nie da sie zainstalować za kazdym razem wyskakuje jakiś błąd a ta nastepna to ciekawa(i nawet mi sie podoba tylko troche chyba za bardzo uzaleznia tongue_out)-mógłbys napisac cos wiecej o niej tylko to co ty o niej sądzisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka