nica601 07.08.05, 11:53 Kurcze mój sim wpatruje się przez ten teleskop i wpatruje! Zdobył juz maksimum punktów logiki dzięki temu wpatrywaniu a UFO i tak go nie chce porwać! Może jeszcze jakiś warunek trzeba spełnić...Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-to-ja16 Re: UfO 07.08.05, 13:01 a na jakiej dzielnicy jestes bo chyba musisz miec na glownej dzielnicy wybudowana stacje czegos tam to jest dostepne w rzeczach gdzie ozdabia sie glowna dzielnice a mi z werony porawalo sima hehe ;] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nica601 Re: UfO 07.08.05, 14:59 O matko!!! Cóż za tajemnicza odpowiedź!!! Takie coś? To znaczy co? I co to jest dzielnica? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: UfO 07.08.05, 18:11 ojej np. tak jestes w weronie wchodzisz na glowna parcele i tam masz w meni takie drzewka i bierzesz dodatki bodajze i bierzesz wraki ufo i jes sobie gdzies na tej parceli umieszczasz i potem moze ufo cie porwie hehe przepraszam jakk nic nie zrozumialoas albo nadal nie rozumiesz pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kaarolaajnaa Re: UfO 08.08.05, 13:23 A co zrobić, żeby sim urodził ufolka? Kiedy UFO cię porwie, to sim automatycznie zachodzi w ciążę, czy trzeba to zrobić jakoś inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
thorme Re: UfO 08.08.05, 13:42 UFO porywa i w Miłowie i w Dziwnowie i w Weronie,bo to nie ma znaczenia gdzie. Najłatwiej o porwanie w godzinach 19.00 - 02.00 najlepiej na wysokich konstrukcjach np: zbudować maksymalną ilość pięter domu i na dachu postawić lunetę. Porwanie nie równa się zapłodnienie Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: UfO 08.08.05, 15:20 u mnie zawsze jak ufo porwalo to zawsze w ciazy sim byl takze moze to i zalezy od czegos hehe a mnie jednego to porwal na normalnej wysokosci takze Odpowiedz Link Zgłoś
nica601 Re: UfO 08.08.05, 16:48 Nareszcie i mnie porwano sima i to z ziemi. Ale go kurcze nie zapłodnili Odpowiedz Link Zgłoś
nateenatee Re: UfO 10.08.05, 21:54 musisz mieszkac w Dziwnowie a jak tam przeniesc rodzinke? bierzesz w otoczeniu: "DOMY" i tam przenosisz dom z rodziną do skrzyni. Bierzesz Dziwnowo i dajesz dom. tylko rodzina nikogo nie zna a druga mozliwość to wpisać kod boolprop testingcheatsenabled true jak wylaczasz kod to false ale wcześniej kliknij z SHIFTEM na teleskop i masz Force Error no i jeszcze coś no to nie klikasz na force error tylko na to drugie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś