26.08.05, 23:17
W takie cóś jeszcze nie grałamsmile Spróbujecie?
anodeetcathode.net/games/house/
Obserwuj wątek
    • kin2 Re: The House 27.08.05, 10:07
      nie działasad
    • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 10:49
      własnie zaczęłam. mam problem z kodem do drzwi. przypuszczam,że sa potrzebne te
      numery ze szklanek w kuchni.
      • rudzia20 Re: The House 27.08.05, 11:43
        NIe mam pomysłu na kod do drzwisad I co zrobić z tym elektronicznym chipem?
    • rudzia20 Re: The House 27.08.05, 11:48
      No a teraz jak już mam kod to zabrakło mi klamki do tych drzwiuncertain
      • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 11:57
        skąd wzięłas kod? ja dalej stoję przy tych drzwiach
        • rudzia20 Re: The House 27.08.05, 12:02
          Na jednej z kartek, któe pozbierałam są jakieś numery. Któryś z nich to kod. A
          teraz na drzwiach wyświetla się, że nie ma klamkiuncertain
          • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 12:11
            wpisałam już wszystkie numery i różne możliwe konfiguracje. nic nie działa. a z
            tym zielonym też nie wiem co zrobić
          • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 12:13
            znalazłaś coś w łazience?
          • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 12:17
            nadal myslę że trzeba wykorzystać numery ze szklanek. tylko nie mam pojęcia w
            jaki sposóbsad
            • kalkos Re: The House 27.08.05, 12:37
              tez stanalem w tym miejscu. mam kartke z datami postaci historycznych ale nic
              nie wchodzi.
              • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 12:42
                jak miło Cię widzieć. co trzy głowy to nie dwiesmile
              • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 12:50
                szklanki w kuchni maja numery: 21, 57 i 00068 a na ostatniej jest pyatnie ile
                jest znaków zodiaku (o ile dobrze zrozumiałam). te numery musza miec jakieś
                znaczenie
                • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 12:59
                  chyba zostałam sama na placu bojusad
                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 13:12
                    jestem, tylko mniej lub bardziej z doskokusmile
                    z tymi szklankami, tez nic mi nie przychodzi a nie bardzo chce szukac
                    podpowiedzi po sieci. szkoda zabawy. pomyslimy zobaczymy..
                    • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 13:15
                      jak na coś wpadniesz to daj znać. juz o to pytałam, ale zapytam jeszcze raz:
                      znalazłes cos w łazience?
                      • kalkos Re: The House 27.08.05, 13:24
                        w lazience cos znalazlem. nie pamietam, moze tego chipa?
                        • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 13:35
                          chip był w szafie pod skarpetkamismile
                        • kalkos Re: The House 27.08.05, 13:36
                          ok. mam ten glupi szyfr. ale wymyslili... faktycznie liczby ze szklanek + 12
                          znakow zodiaku.
                          • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 13:36
                            jestes wielkibig_grin już zaczynałam wątpićsmile
                            • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 13:38
                              i juz wiadomo do czego jest potrzebny chipsmile
                              • conry Re: The House 27.08.05, 13:46
                                Znaków zodiaku jest dwanaście, jakby co. A zsumujcie teraz wszystkie liczby smile
                                • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 13:49
                                  już mamy kod. Kalkos na to wpadłsmile ale dzięki za pomocsmiletez grasz czy już
                                  skończyłeś/aś?
                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 14:00
                                    i co ruszylas dalej?
                                    • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:01
                                      ruszyłam, ale tylko na chwile. mam okulary, dwa chipy, kolczyk i jeszcze jakąś
                                      biżuterię i oczywiście znowu stoje
                                      • conry Re: The House 27.08.05, 14:08
                                        skąd kolczyk? ja mam pierścionek i branzoletkę
                                        • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:10
                                          ooo! a ja pierścionka nie mamsad widocznie mamy inne chipy

• conry Re: The House 27.08.05, 14:01
                                  tzn. suma to 0158
                                  • conry Re: The House 27.08.05, 14:06
                                    gram, nie mogę znaleźć trzeciego czipa
                                  • rosa_canina Re: The House 27.08.05, 14:07
                                    o - skad masz kolczyk i bizuterie? i zauwazyliscie do czego sluza chipy? okulary
                                    sie do zabawy z nimi przydadzasmile
                                    • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:10
                                      rosa własnie sama odpowiedziałaś sobie na pytanie skąd mam biżuteriesmile włóz
                                      jeszcze raz chip w okulary i przyjżyj się bardzo dokładnie temu co się pojawi
                                      • conry Re: The House 27.08.05, 14:12
                                        gdzie jest kolczyk?
                                        • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:13
                                          w kuchni na stole. musisz mieć jeszcze jeden chip żeby zobaczyć dokładnie gdzie
                                          jest kolczyk. a gdzie pierścionek?smile
                                          • conry Re: The House 27.08.05, 14:16
                                            czip do pierścionka jest albo w dziurze w prysznicu albo w gałce do szuflady
                                            która się nie otwiera (pokój na kod)
                                            a gdzie jest czip do pierścionka?
                                            • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:17
                                              jak ktoś nie chce wiedzieć gdzie jest chip do kolczyka niech nie czyta!

chip do kolczyka jest w pokoju z łóżkiem w szafie pod skarpetkasmile
                                              • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:19
                                                Kalkos grasz?
                                              • conry Re: The House 27.08.05, 14:23
                                                jaki pokój?
                                                skąd wziąśc do niego klucz?
                                                • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:24
                                                  jeden klucz jest w basenie, ale on był chyba do łazienki, a drugi był w kanapie
                                                  w pokoju z telewizorem. o ile dobrze pamietam
                                                  • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:25
                                                    brakuje mi dwóch rzeczy i nie mam pomysłu gdzie mogą bycsad
                                                  • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:31
                                                    skończyłamsmile
                                                  • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:32
                                                    w co teraz gramy?
                                          • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:16
                                            wygląda na to, ze ty szukasz tego chipa, który ja mam, a ja tego który ty maszsmile
                                            • conry Re: The House 27.08.05, 14:18
                                              na to wygąda
                                              • rosa_canina Re: The House 27.08.05, 14:20
                                                nie wiem gdzie jest pokoj z lozkiem i nie wiem jak wylowic cos z basenusad ciagne
                                                klikam nie w tym miejscu.
                                                • rosa_canina Re: The House 27.08.05, 14:22
                                                  heh
                                                  mamsmile
                                                • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:23
                                                  obok basenu jest leżak, a przy nim leży siatka taka na drążku do wyławiania
                                                  różnych rzeczy z basenu. a do pokoju z łózkiem dojdziesz tak: z basenu wejdź do
                                                  przedpokoju a póxniej w drzwi na prosto
                                                  • conry Re: The House 27.08.05, 14:25
                                                    już zdązyłem sam znaleść. wcześniej już z tym kombinowałem ale nic się nie działo
                                                  • conry Re: The House 27.08.05, 14:30
                                                    skonczyłem smile
                                                  • conry Re: The House 27.08.05, 14:34
                                                    A było to ? ta sama seria...
                                                    anodeetcathode.net/games/office/
                                                  • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:35
                                                    nie moge uruchomić
                                                  • rosa_canina Re: The House 27.08.05, 14:35
                                                    przesliscie bonus? tomoze teraz muzeum?
                                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 14:45
                                                    o widze, ze juz daleko zaszlisciesmile szukam tej bizuterii
                                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 14:50
                                                    a gdzie jest dokladnie ten klucz w basenie? lowie bezskutecznie
                                                  • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 14:54
                                                    musisz go złowić siatka która leży obok lezaka. mniej więcej na środku basenu,
                                                    między kaczką a brzegiem
                                                  • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 15:03
                                                    i jak Kalkos? udało się?
                                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 15:08
                                                    no klucz mam i 3 czipa tez. mam pierscionek brakuje mi reszty bizuterii. jak
                                                    zakladam czipy to widze mysz i sciskajaca sie pare, ale nie dotarlem jeszcze,
                                                    gdzie sa precjoza. gram troche z doskoku ale jestem blisko...
                                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 15:12
                                                    ten stol w kuchni doprowadzi mnie do pasji. wg myszy powinno byc tam, gdzie
                                                    stoi szklanka. obklikalem po kazdym pikselu i nic... a na korytarzu to juz
                                                    zupelnie nie wiem
                                                  • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 15:12
                                                    przyjżyj się dokładnie myszy
                                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 15:15
                                                    na krytarzu juz wiem. zajalem sie scena a nie okolicznosciamismile
                                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 15:16
                                                    a mysz jak mysz, czarnozadzia z przydlugim ogonem... jest to na pewno na stole?
                                                  • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 15:18
                                                    big_grin zgadza się, mysz jak mysz, ale zobacz co ma w pyszczku i gdzie to kładzie
                                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 15:19
                                                    no widze, ze kladzie na stole do pudelka. w tym miejscu stoi teraz szklanka
                                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 15:20
                                                    ok. bylo na drugim stole...
                                                  • kalkos Re: The House 27.08.05, 15:24
                                                    i wyszedlemsmile dzieki za pomocsmile
                                                  • gabrielka_k Re: The House 27.08.05, 15:26
                                                    to chodź teraz do muzeumsmile czekamysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka