01.09.05, 10:05
www.rostov.ru/quests/rp_game_play_t?game_id=game_2832
podobno nowe
Obserwuj wątek
    • 1oo Re: Enschouse 01.09.05, 12:41
      Zapowiada się fajnie, ale zatrzymała mnie układanka. Nerwowowa dzisiaj z lekka
      jestem i nie myślę logicznie. Idę się przejśćsmile
      • gumowe_ucho Re: Enschouse 01.09.05, 12:43
        też się nad nią męczę i trafia mnie szlag
        • 1oo Re: Enschouse 01.09.05, 14:23
          Kurde! Albo to jakiś sadysta wymyślił albo ze mną jest coraz gorzejsmile
          • gabrielka_k Re: Enschouse 01.09.05, 14:31
            też siedze nad tą układanką. tragedia poprostu!sad
            • gabrielka_k Re: Enschouse 01.09.05, 14:34
              jak wogóle powinien wyglądac ten obraze? z której strony maja być drzwi?
              • 1oo Re: Enschouse 01.09.05, 15:03
                Wydaje się, że drzwi po lewej, po prawej dwie części tej belki czy co to tam
                jest, a w środku to wygląda jak jakiś schowek z półkami. Wszystko mi się fajnie
                układa, a te dwie cholerne belki zamieniają się miejscami i fertig.
                Muszę toto odłożyć na jakiś czas, bo działam już schematamismile
                • gabrielka_k Re: Enschouse 01.09.05, 15:06
                  tez dałam sobie spokój, znalazłam inną gierkę www.hiddenclue.co.uk/
                  • 1oo Re: Enschouse 01.09.05, 17:19
                    Moja święta cierpliwość się skończyłasmile
                    • gumowe_ucho Re: Enschouse 01.09.05, 17:24
                      To jest podłe;na swoje nieszczęście wygrzebałam to chyba...
                      • kalkos Re: Enschouse 02.09.05, 08:43
                        i na cudzesmile tez nie ulozylem
                        • babushka33 Re: Enschouse 02.09.05, 12:08
                          Ja się zastanawiam, czy to w ogóle da się ułożyć.
                          Ułożyłam już niejedną tego typu układankę a tej nie mogę.
                          Może te elementy są tak ułożone, że się nie da. Może trzeba zrobić coś jeszcze
                          innego, tam coś jest napisane z boku, niestety krzaczkami.
                          • gumowe_ucho Re: Enschouse 02.09.05, 12:21
                            Też mam takie podejrzenia.Tym bardziej,że było tam coś o demo między tymi
                            krzaczkami, więc może na tym koniec...
                            • wojek1 Re: Enschouse 03.09.05, 13:06
                              Tego puzzla nie da sie ulozyc. Nalezy kliknac myszka na PIERWSZY Z LEWEJ
                              "krzaczek", a ulozy sie samo.
                              Pozdr.
                              • gumowe_ucho Re: Enschouse 03.09.05, 13:12
                                Tak myśleliśmy tu wszyscy,którzy to próbowali rozwiązać,ale chyba nikt nie
                                wpadł na tego krzaczka smile
                                • kalkos Re: Enschouse 03.09.05, 18:23
                                  jak tak robie, to znika mi wskaznik myszy. moze zalezy to od mojej przegladarki.
                                  • gumowe_ucho Re: Enschouse 03.09.05, 18:25
                                    Nie tylko Tobie wink
                                    • kalkos Re: Enschouse 03.09.05, 19:23
                                      aha dzieki za odpowiedz. czyli dalej przejsc nie mozna?
                                      • gumowe_ucho Re: Enschouse 03.09.05, 19:36
                                        Tego to ja niestety nie wiem,ja nie mogę ,zalewa mnie jakaś czarna maź jak
                                        naciskam na kluczyk a innej możliwości nie znalazłam żeby cokolwiek dalej się
                                        posunąć.Klikanie na oślep jest denerwujące...
                                        • kalkos Re: Enschouse 03.09.05, 20:18
                                          dokladnie tak samo mam. ach co za gra....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka