gumowe_ucho 06.10.05, 08:08 abc.go.com/primetime/lost/games/mission/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla_x Re: Lost 06.10.05, 09:44 zaczelam grac, na razie przeszukuje wrak samolotu Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Lost 06.10.05, 12:48 to chyba miś rzucasz w niego nożem a potem bierzesz albo jesz no ale ta gra to chyba nie ma końca znudziła mi się Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: Lost 06.10.05, 12:51 A gdzie można znaleźć nóż. Chodzę już dość długo, ale noża jeszcze nie znalazłam. I do końca nie wiem co zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: Lost 06.10.05, 13:24 ja ustrzelilam dzika z pistoletu, ale nie znalazlam noza, ktory byl potem potrzebny - gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Lost 06.10.05, 14:17 oo a ja nie znalazłam pistoletu noże były gdzieś wcześniej - cały komplet Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: Lost 06.10.05, 23:16 Czy ktoś w to jeszcze gra? Czy macie jakieś pomysły? Znalazłam jakiś właz z numerkami takimi jak na kuponie w walizce i kartce w krzakach. mam dynamit i zapałki i chciałam to wysadzić, ale nie moge. Może ktoś coś podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: Lost 07.10.05, 14:17 ja troche, ale wlasciwie nic sie nie dzieje - znalazlam kilka nowych rzeczy - duzo jedzenia (orzeszki, ananasa, banana), znalazlam lopate ale nie wiem gdzie jej uzyc, znalazlam kompas ale tez nie wiem co z nim zrobic, i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: Lost 07.10.05, 21:35 Znalazłam adres angielskiego forum, które chyba dotyczy tej gry. www.lazylaces.com/article.asp?p=1161#comments Niestety zbyt słabo znam angielski, aby dokładnie zrozumieć o co chodzi. Może jakaś dobra dusza, która zrozumie więcej ode mnie, udzieli jakiejś wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: Lost 08.10.05, 23:52 Ta gra cały czas nie daje mi spokoju. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale jakiś czas temu w necie krążyła gra I'm lost, dosyć podobna do tej. I teraz znalazłam do niej link na pewnym blogu i jak w niego wchodzę to pokazuje się aktualny Lost. Czy ta gra przeszła mutację? Odpowiedz Link Zgłoś