Dodaj do ulubionych

Prywatna szkoła i imprezy

19.10.05, 14:12
Chciałabym, zeby moje dziecko dostało się do prywatnej szkoły. Ma ocenę 6+,
wszystko super, zapraszam dyrektora i... no i wlasnie! nie potrafilam zaprosic
go na obiad - nie wyskakiwala mi taka opcja. Taki w ogole dziwny ten dyrektor
byl...smile
To samo imprezy: zawsze mam w ocenie albo katastrofa, albo nudy. Jak
organizujecie imprezki?
Ja wlaczam muzyke, podaje do stolu, zapraszam barmana, on rozdaje drinki.
Czego brakuje? goscie mi sie porozchodza po domu i nie wiem co robic.
Pomocy! dajcie przepis na udana imprezke.....
Obserwuj wątek
    • ja-to-ja16 Re: Prywatna szkoła i imprezy 23.10.05, 14:18
      aby byly udane imprezy poprostu wszyscy musza ze soba rozmawiac kazdy z kazdym
      a z dyrektorem to mi sie chyba tylko z 2 razy udalo ale nie wiem jakim sposobem
      hehe ;]]]
      pozdrawiam ;]
      • jola_wroc Re: Prywatna szkoła i imprezy 23.10.05, 18:06
        i mi może ze dwa razy sie nie udalo....
        Zawsze bajeruje dyrektora,zanim przyjdzie gotuje obiad, potem oprowadzam po
        domu, potem rozmowa,rozmowa i rozmowa, dziecko tez z nim rozmawia i jest ok
        • wadera77 Re: Prywatna szkoła i imprezy 23.10.05, 20:22
          w koncu mi sie udalo z dyrektorem ! co z tego jak młoda się opuszcza w nauce i
          nie chce się uczyć ? smile))
          • maly_jelen Re: Prywatna szkoła i imprezy 26.10.05, 11:49
            Wiesz, czego ci potrzeba? Kasy! Wpiz kilka razy kod 'motherlode'! Kup najlepsze
            bajery! A przy okazji, witaj wszystkich, tancz ze wszystlkimi! Moze na
            zakonczenie wieczoru male bara-bara z chlopakiem?smile
            • maly_jelen Re: Prywatna szkoła i imprezy 26.10.05, 20:56
              Mój simek ma aspiracje związaną z popularnością. Dużo pkt trzepie za imprezki.
              Tylko jak klikam na telefon i wybieram przyjęcie (obojętnie czy domowe, czy
              urodzinowe) mogę zaprosić tylko 2 osoby !!!! To bez sensu jak mozna się bawić
              w 2 osoby :\ JEŚLI KTOŚ ZNA KOD TO NIECH SIĘ ZLITUJE I PODA!!!!! Będę bardzo
              wdzięczna!!!1
              • haklina Re: Prywatna szkoła i imprezy 21.11.05, 13:33
                Sorka, wtedy to bylam ja, bo korzystalam z loginu jelonka. Teraz jest juz OK.
                • crazysexicool Re: Prywatna szkoła i imprezy 30.12.05, 22:05
                  kup jacuzzi i dmuchawkę i wtedy zaproś na imprezę wlacz jakaś muyze i bedzie ok
                  • ameno_nokia Re: Prywatna szkoła i imprezy 30.12.05, 23:19
                    crazysexicool napisała:

> kup jacuzzi i dmuchawkę i wtedy zaproś na imprezę wlacz jakaś muyze i bedzie
                    ok
                    To zalezy! Dodatkowe punkty za impreze dostajesz tez, gdy spelnisz aspiracje
                    innych simow, lub gdy simy zawarly nowe przyjaznie. Co ci po jacuzzi, jesli
                    simy sie pokloca, i rozwala impreze?
                    • anulcik Re: Prywatna szkoła i imprezy 31.12.05, 09:54
                      ameno, o tych aspiracjach gosci nie wiedzialambig_grin fajnie ze napisalassmile ...kurcze jak ja ostatnio malo gram w simysad
                      trzeba to nadrobicwink
                    • crazysexicool Re: Prywatna szkoła i imprezy 31.12.05, 09:59
                      u mnie zwykle jacuzzi jest dobrym sposobem na imprezke bo wielu ludzi jest
                      skupionych w jednym miejscu. w ogole imprezki sa dla mnie ciezkie bo ludzie
                      rozchodza sie po całym domu i trudno ich wszystkich zwabic w jedno miejsce
                      chocby niewiadomo co tam było- no i wtedy jest kicha
                    • crazysexicool Re: Prywatna szkoła i imprezy 31.12.05, 10:01
                      ale dzieki za rade ameno_nokia
                      • mobill Re: Prywatna szkoła i imprezy 31.12.05, 14:06
                        Aha, jeszcze jak na przyjeciu malzenstwo sie zdradzi, albo cos w tym stylu, to
                        tez bedzie mala punktacja! tongue_out
                        Pozdrawiam
                        Mobill

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka