pancia110 31.12.05, 21:35 abc.go.com/primetime/lost/games/mission/index.html dosc trudne moze ktos sie przylaczy??? pozbieralam wszystkie rzeczy, ale nie wiem gdzie i jak ich uzyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1oo Re: lost 31.12.05, 22:19 Grałam w to kiedyś, ale ciągle zapominałam o wodzie, jedzeniu itp. Teraz nie zapominam i też ciągle mi wyskakuje game over. Wracam do maratonu Lost w kablówce Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: lost 31.12.05, 22:38 No, już wiem czemu gra mi się kończy! Włażę na jakąś linę czy coś takiego i wiszę do góry nogami. Teraz naprawdę wracam do serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: lost 01.01.06, 14:07 Grałam w to już jakiś czas temu. Wyjątkowo mnie to zainteresowało, ale nie potrafiłam ukończyć gry. Poprzez tę grę dowiedziałam się o serialu, którego jestem fanem. Szukałam po różnych forach podpowiedzi, ale chyba nikomu nie udało się przejść. Wprawdzie może ze dwie osoby utrzymywały, że grę przeszły, ale swą wiedzą nie chciały podzielić się z innymi, dlatego wydaje mi się, że to były tylko przechwałki, co by rozjuszyć resztę biedaków. Niemniej jednak, jak ktoś grę przejdzie, niech wspomoże forumowych kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: lost 01.01.06, 14:53 Ta bezsenna noc nie pójdzie na marne Znajomość serialu bardzo pomaga. Wiem już mniej więcej, co z tych znalezionych rzeczy będzie przydatne, a co lepiej zostawić. Obejrzę dzisiaj drugą część maratonu i spróbuję przejść tę grę. Odpowiedz Link Zgłoś
pancia110 Re: lost 01.01.06, 15:40 gdy wpadniesz w pułapkę, musisz miec w inwentarzu noże(są w pierwszej ścieżce po lewej stronie)Odetniesz line na której wisisz Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: lost 01.01.06, 16:24 100, trzymam za Ciebie kciuki. Pisz nam tu o swoich postępach. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: lost 01.01.06, 16:37 Dzięki, już mnie to wciąga. Zabiłam dzika pistoletem, nożami też mi się udało. Bałam się włazić na linę, ale skoro mam noże to podejmuję wyzwanie Próbowałam sobie zostawić trochę miejsca w okienkach, na znalezione rzeczy, ale polowanie wyczerpuje i potem nie ma czasu wracać np. po tabletki więc zapas jedzenia, picia i tabletek wolę mieć pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
pancia110 Re: lost 03.01.06, 01:09 100 gdy udalo ci sie wykonac jakis ruch napisz o tym czekamy z niecierpliwoscia. niestety ja tego filmu nie ogladalam Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: lost 03.01.06, 01:26 Jestem i melduję, choć tak naprawdę nie ma co meldować) Ani wyczerpanie, ani głód czy pragnienie mi nie grożą i mogę sobie na tej wyspie żyć do końca świata, ale co z tego kiedy nic nie mogę zrobić z tymi znalezionymi rzeczami. Wchodziłam kilka razy i miałam w tych okienkach różne zestawy, ale nic to nie dało. Może się stamtąd nie da wydostać póki bohaterowie filmu tego nie zrobią, a póki co, chodzi tylko o przeżycie? Tylko po co ten dynamit, zapałki czy łopata skoro nie można tego użyć? Odpowiedz Link Zgłoś
pancia110 Re: lost 03.01.06, 13:10 100, wiem ze gitara ma powiazanie z narkotykami(czytalam streszczenie odcinkow filmu),ten metalowy glaz trzeba otworzyc (ten z cyframi) ,moze dynamitem?? Czytalam na forum angielskim że kod kreskowy z kuponu też gdzies jest potrzebny. W tej chwili nie mam możliwości wypróbowania tego wszystkiego ,może wieczorem ale dzielę się z tobą myślami , może coś da się zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: lost 03.01.06, 15:01 Kurczę, dwie noce zarwałam, i jaki z tego pożytek) Oczywiście, oprócz obejrzenia całkiem interesującego filmu. Próbowałam już wysadzić ten właz, ale się nie dał, skubany. Może dlatego,że nie miałam ze sobą tego kuponu? No, nic, będę jeszcze próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
pancia110 Re: lost 03.01.06, 23:37 mialam kupon,lopate, dynamit, zapalki i tez go nie wysadzilam , nie wiem co robic jedynie co udalo sie to gdy wpadlam w pulapke odcielam line nozami -czyli jezeli jakies narzedzie trzeba zastosowac samo wyskakuje na pulpit. (oczywiscie jeżeli mamy go w inwentarzu) tak samo jak przy zabiciu dzika - wyskakuje reka z pistoletem lub nozem. czasami mysle , czy nie jest to gra na czas-pewien okres musimy sie odżywiac , jesc, pic i dopiero pozniej cos sie bedzie dzialo. nie wiem sprobuje jutro Odpowiedz Link Zgłoś