woocash5 03.01.06, 17:12 dlaczego wszyscy uważają, że jak ktoś gra i lubi grać to odrazu musi być potencjalnym mordercą!!! co myślicie na ten temat bo ja się nie zgadzam z tym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaspera Re: gracz = morderca 03.01.06, 20:19 Kto tak uwaza? Ja zapieprzam w strzelanki dzien, noc, dzien, noc i nikt mi nie mowi, ze wyrosne na wmorderce. Co to za stary stereotyp? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: gracz = morderca 04.01.06, 16:48 Babcia na ciebie nakrzyczala? Ja jeszcze nikogo nie zamordowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
woocash5 Re: gracz = morderca 04.01.06, 17:48 widze, że nie każdy jaży o co mi chodziło.Poprostu teraz w mediach jest nagonka, że Ci któży gra są agresywni i wogóle się wyżywają na chomikach... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: gracz = morderca 04.01.06, 17:55 Nigdy nie wyzylabym sie na slodziutkim chomiczku 8( Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: gracz = morderca 04.01.06, 18:50 > widze, że nie każdy jaży o co mi chodziło.Poprostu teraz w mediach jest > nagonka, że Ci któży gra są agresywni i wogóle się wyżywają na chomika JARZY Teraz??? Ty chyba mlody bardzo jestes ;-P Zawsze byla. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: gracz = morderca 04.01.06, 19:41 Jestem mloda. Pryznajmniej nie taka zwiedla jak ty. Nie wyobrayam sobie wyzywania sie na chomiku, lub jakimkolwiek innym zwierzeciu. Zwierze czuje i mysli! Zwierzeta sa lepsze niz ludzie, bo kochaja za nic! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: gracz = morderca 04.01.06, 19:48 No nie wiem, mnie sie wydaje, ze moj kot jednak za cos mnie kocha Poza tym lubie krwawe steki z dobrej krowki. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: gracz = morderca 04.01.06, 20:41 Sadystka. I co mi jeszcze powiesz? Nosisz futra, tak?! Odpowiedz Link Zgłoś
woocash5 Re: gracz = morderca 05.01.06, 11:29 ej ej ej, bo coś chyba nie o to mi chodziło. Nie miałem na myśli robienia stekow i futer z chomików (choć sam mam kota), ale o to że uważ a się że gry choć są nowym nażędziem komunikacji to jednak przez swoją brutalność oswajają z przemocą. Czy naprzykład robi na was wrażenie rozjechany przez auto gołąb na ulicy?? czy jest to już obojętne w zurbanizowanym świecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
otempora Re: gracz = morderca 05.01.06, 17:00 Golab nie. Od wiekow plakalo z powodu golebia. Czuc na sercu troche smutku. No, i najwiekszym idiotyzmem byloby powiedzenia, ze gry ucza nas klocenia sie i brutalnosci! Faktycznie, iwetta26 napada wszystkich, i ogolnie wykloca sie, ale kiedys w rodzinie rzymianie otruwali sie, a terazniejsze rodziny niegdy nie zabijaja sie. Nie ma tez krwi na ulicy, tak jak w sredniowiecznym londynie. Poza tym, krwawy barok byl o wiele bardziej brutalny niz najbrutalniejsza gra komputerowa! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: gracz = morderca 05.01.06, 17:51 Nie, mieszkam w zbyt cieplym klimacie Mrau. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: gracz = morderca 06.01.06, 15:53 A co jeszcze chcialbys, zebym powiedziala? Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio Re: gracz = morderca 06.01.06, 22:34 A ja chciałbym, abyście używali prawego klawisza ALT. O słowniku ortograficzym już nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
agent0091 Re: gracz = morderca 07.01.06, 14:55 A jak ktos nie ma polskich liter? Rusz glowa, wariacie! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: gracz = morderca 07.01.06, 16:28 Moj prawy klawisz ALT potrafi tylko fade nad samogloskami zrobic ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio Re: gracz = morderca 07.01.06, 17:01 Częściowo przyznaję wam rację, ale od czego w Panelu Sterowania są Opcje regionalne i językowe? Jest to napewno kłopotliwe, ale klawiaturę można obłozyć dowolnym zestawem znaków. Odpowiedz Link Zgłoś
agent0091 Re: gracz = morderca 07.01.06, 18:40 Zamknij sie idioto. Nie powinno sie zmieniac ustawien na polski, jesli ma sie oprogramowanie i klawiature angielska! Proste~! KUR** PROSTE! Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio Re: gracz = morderca 07.01.06, 20:16 A kto Ci to każe robić na stałe, niby po co masz pasek języka? Po Twoich nad wyraz inteligentnych odzywkach, jak dla mnie EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
chaspera Re: gracz = morderca 07.01.06, 21:54 Boze, ales ty glupi! Angielskie klawiatury i polskie maja w pamieci inne ustawienia. Jesli zmienisz ustawienia na polskie, to zamiast z bedziesz mial y, zamiast s t i tak dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
otempora Re: gracz = morderca 08.01.06, 14:18 God, zeby nie wiedziec tak podstawowego faktu! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: gracz = morderca 08.01.06, 18:07 > Częściowo przyznaję wam rację, ale od czego w Panelu Sterowania są Opcje region > alne i językowe? Jest to napewno kłopotliwe, ale klawiaturę można obłozyć dowol > nym zestawem znaków. Skoro zdajesz sobie sprawe z tego, ze jest to klopotliwe, nie moglbys sie nad nami zlitowac i darowac nam te pare ogonkow? ;-P Mam bez przerwy co chwila zmieniac ustawienia klawiatury? Nie przypuszczasz chyba, ze, siedzac za granica, pisze tylko po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio Re: gracz = morderca 08.01.06, 18:42 Tobie eeela mogę darować, ale niedorozwiniętym 10-ciolatkom wyzywającym rozmówcę przy każdej okazji - nie. Przyznasz, że pisanie znakami narodowymi jest możliwe i "pamięć" - ROTFL, klawiatury nie ma nic z tym wspólnego, w przeciwieństwie do tego, co się niektórym wydaje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
otempora Re: gracz = morderca 08.01.06, 19:59 Niby za co? I tak nie zrozumiales co? Mam 18 lat, dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: gracz = morderca 09.01.06, 16:04 > Niby za co? > I tak nie zrozumiales co? Mam 18 lat, dzieciaku. Przepraszam, czy ja pytalam o twoj wiek? I o co w zasadzie chodzi w twojej wypowiedzi? (18 lat? tos jeszcze mlody ) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan998 Re: gracz = morderca 09.01.06, 17:11 Nierozrurznianie plci to bardzo plytka sprawa. Wiele osob glupich, niepojetnych i niechlujnych ma ten problem. Mam nadzieje ze nasz cudowny kolega zrozumial wreszcie ten "strasznie trudny" fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zoladz Re: gracz = morderca 11.03.06, 10:27 a wracajac do watku glownego, to moim zdaniem ci co zwalaja wine za przestepstwa maloletnich na gry komputerowe ta jacys cyberidioci. przeciez ogladajac jakikolwiek szajs w telewizji widzisz wiecej przemocy niz w grach. a co z morgercami niemaloletnimi? tatus kogos bil pasem bo gral w mlodosci w tetrisa? zboczeniec zgwalcil i zabil 8-latka bo co? bo za duzo przemocy w grach! matko i corko! to ze mlodzi trzymaja zakladnikow w szkole terroryzujac ich uzii nie nauczyli sie tego z CSa tylko ogladali szklanął pulapke w telewizji (ktora w kazde Boze narodzenie ogladaja cale rodziny). czy mlody ktory zabil za komorke byl graczem? gral w gry komputerowe? gral! no to wina gier! ale czy on ogladal terminatora! predatora! czka norisa!?? ogladal! a czy czytal w FAKCIE ze jego rowiesnik zabil kolezanke? czytal! a czy czytal MEDALIONY?, czy ogladal programy historyczne o II wojnie swiatowej? czy ogladaj film o czeczeni, czy nie zyje w czasach gdy zabijanie ludzinie na zywo w CNN jest pokazywane 24h/dobe? K@#A ludzie! czemu jak ktos jest mlody to jego zachowanie musi byc zwiazane z grami komputerowymi?? sory troche to dlugie, narka spadam Odpowiedz Link Zgłoś
maly_robaczek Re: gracz = morderca 11.03.06, 11:16 punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... dobra ide postrzelać do nazistów Odpowiedz Link Zgłoś