Dodaj do ulubionych

Moja rodzina Simów

03.01.06, 18:54
Moja simka Wanesa ma męża Rexa.Ma też dziecko Sarę,która chodzi do
szkoły.Wanesa miała bara bara z Reksem.Potem urodziła małego
chłopca,Kubę.Potem był małym dzieckiem.Rex pracuje.Wanesa skolei nie bo ma
synka i córkę Sare. Kuba sam wychodzi z kojca! Sara jest ubrana na czarno.Rex
i Wanesa tez są ubrani na czarno. Włosy mają czarne i są brazowi.Mają duży
6-piętrowy dom. Czy opiszecie swoich simów Pozdrawiam. Ola.
Obserwuj wątek
    • loving_gay Re: Moja rodzina Simów 03.01.06, 19:01
      Rodzina Irys.
      Jest to samotny ojciec z corka. Nie za bardzo sie rozumieja-mieszkaja razem
      tylko dlatego, bo musza. Malkolm Irys ma karnacje sniada, corka Lilli to sniada
      blondyneczka. Malkolm zawsze goni pieniadze, to jedyne o czym marzy. Nie
      pilnuje corki, a nastolatka czasami wymyka sie z domu. Ogolnie corka nie jest
      zbyt poprawna-wluczy sie z chlopakami, flirtuje z kazdym, kogo spotka. W szkole
      ma 3+.
      Ojciec nigdy nie pije. W pracy dobrze mu placa-jest detektywem. Mial przelony
      romans ze swoja kolezanka Patrycja.
      Moja rodzina mieszka w Weroniesmile
      Pozdrawiam
      loving_gay Darek
      • grzeski67 Re: Moja rodzina Simów 03.01.06, 19:10
        Moja rodzina to Lopez. Składa się z taty,mamy i dwoje dzieci. Mama ma na imię
        Wanesa,tata Rex a dwoje dzieci to Sara i Kuba. Sara to już dziecko,ktore chodzi
        do szkoły a Kuba to małe dziecko.Rex ma dobra pracę.Wanesa skolei nie pracuje.
      • daleki_ideal Re: Moja rodzina Simów 10.01.06, 17:34
        A ja mam ojca, matke z synem, ktory sie orzenil i niebawem bedzie mial dziecko
        • ameno_nokia Re: Moja rodzina Simów 10.01.06, 19:07
          A moze cos wiecej o nich opowiesz?
          • jeanetta Re: Moja rodzina Simów 10.01.06, 19:36
            Ja założylam rodzine Gołąbek, ale najpierw musialam sprawic aby para: Chris i
            Eliza sie zakochala, oboje pragneli rodziny, urodzily im sie kolejne dwie córki,
            zresztą chcieli miec nawet więcej dzieci, ale już bylo dla nich późno. Córki to
            Emily starsza- ma aspiracje romansowania, mlodsza Corinne -ma aspiracje naukowe.
            Jak dorosla Emily to ją wyprowadzilam do innego domu, a obok stworzylam
            samotnego Simsa Roba Falandine -poznali sie, zakochali i Rob sie do niej
            wprowadzil. Tymczasem mlodsza mieszkala z rodzicami, ale wkrotce zmarl ojciec
            rodziny, a po kilku dniach też matka. Nie wiem czemu ale Corinne ma czasem
            problem z nadwagą, choć ma kilka punktow kondycji. Wracając do jej zycia, to
            obok stworzylam samotnego Simsa Carlito i jemu dalam pragnienie rodziny. Jak sie
            zakochali, on sie do niej wprowadzil, są po ślubie, dobrze zarabiają, są
            szczesliwi, a wlasnie urodzilo im się dziecko. A starsza siostr Corinne czyli
            Emily nie chciala dzieci, ślubu, tak samo jej mąż bo mają pragnienie romansów,
            ale czas plynie więc wreszcie zrobili dziecko i wzieli ślub (zalamanie nerwowe
            przeszedl Rob) i o zgrozo, urodzily im sie bliźnieta, rodzice nie wyrabiali z
            opieką i dzieci wyrosly na bachory, ale staram sie je ujarzmićwink
            To na razie tyle...
          • olaa95 Re: Moja rodzina Simów 14.01.06, 12:16
            jeśli mam coś opowiedzieć o mojej rodzinie to moje małe dziecko wychodzi z
            kojca. A moja simka może zrobić bara bara ze swoim mężem na miejscu pubricznym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka