maly_jelen 26.02.06, 15:32 Polega na walce wilkołaków z wampirami. Osobiście jestem wilkołakiem i mam na imię Carina. Przy rejestracji możecie dopisać mnie jako swojego przyjaciela. s4.bitefight.pl/c.php?uid=19032 Smiało, to świetna gra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elkakub Re: Fajna gra:) 26.02.06, 18:04 Nie wiedziałam, że interesują cię takie gry Cóż pozory mylą Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 26.02.06, 20:22 mi dali taki link: s4.bitefight.pl/c.php?uid=36754 tez sie wpisalam do wilkolkow i mam nick anulcik. hmm... tylko o co w tym chodzi? cos mi sie dzisiaj nie chce myslec:p Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Fajna gra:) 26.02.06, 21:44 też się wpisałam jako wilkołak ale nie kumam tej gry;DDdd Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Fajna gra:) 26.02.06, 22:04 zbudowałam chate i byłam na polowaniu ludzi: "Polując, zawędrowałeś do małej wioski. Zrabowałeś 9.19 kilo mięsa, 9.19 sztuk(i) złota oraz zdobyłeś 1 punktów doświadczenia!" bekowa ta gra lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 09:12 zbudowalas chate? ja wzielam prace na cmentarzysku i nic nie moglam zrobic, az skoncze pracowac;p Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Fajna gra:) 27.02.06, 11:48 Krotkie FAQ mojego autorstwa! Uwaga, przeznaczone tylko dla wilkolakow (precz z wampirami) LOL! Gra polega przede wszystkim na walce dwoch basniowych ras i na polowaniach. Na polowaniu mozemy szukac wrogow, albo wybrac sie do wioski. Z tego zawsze zyskamy mieso, zloto,.,,no i satysfakcje Oczywiscie to, czy wygrasz z wampirem zalezy od twojej sily, obrony i zwinnosci. Jesli masz wysoko rozwinieta charyzme znajdziesz lepszego (czytaj: slabszego) przeciwnika. Walki rozgrywa komputer. 1. Zbuduj dom! Nie ma to jak w domu. wilkolaki potrzebuja schronu, aby ukryc sie przed wrogami, ale takze dla ozdoby Oczywiscie wszystko kosztuje, wiec... 2. Praca! Mozna wziazc dorywcza prace na cmentarzysku. Pieniadze mozna wydawac na przedmioty, bronie, trening, dom i inne. Rada Cariny Ojca w Mroku Jesli wybieracie sie np. do szkoly albo do pracy i bedziecie tam dosc dlugo nastawcie na 8 godzin pracy i nie wylogowujcie sie! 3. Charakterystyka. Mozecie napisac charakterystyke waszego bohatera. Jesli chcecie, mozecie tez napisac ostrzezenie dla wampirow 4. Sposoby zarabiania -Cmentarz -Rabowanie -Jesli podacie komus link, a on w niego kliknie i przy rejestracji napisze wasze imie w rubryce "Polecajacy" zarabiasz I wreszcie... Po co jest ojciec w mroku? A no Wasz Ojciec z Mroku bierze pieniadze, jesli wpiszecie jego imie przy rejestracji. Poza tym mozecie sobie z nim gawedzic na forum. Ojciec w mroku moze byc dumny ze swoich podopiecznych No wlasnie, Gregoria, gratulacje! Swietnie sie spisalas Ja jeszcze nigdy nie odnioslam porazki, a mialam 4 polowania. Swietnie sobie radze. Mozecie wklejac opisy swoich postaci w tym temacie. Ja zaraz to zrobie Pozdrawiam! Carian Ojciec W Mroku... Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 12:13 zaatakowalam jakiegos wampira, ale nie kumam tych opisanych rund... bylam silniejsza, ale chyba przegralam... a wlasciwie to nie wiem kto przegral:p Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 12:17 aha juz widze. przegralam ale nic mi zlota nie zabral a co to sa punkty zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Fajna gra:) 27.02.06, 12:39 Radze najpierw troche potrenowac i rozwinac umiejetnosci Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: Fajna gra:) 27.02.06, 15:53 A ja dzisiaj przychodze ze szkoły i patrze a tu 2 wiadomości"zostałeś zaatakowany" eeeeee... A tak w ogóle to ja sama do końca niewiem czym jestem Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 16:01 najlepiej najpierw isc polowac na ludzi jezeli dacie tylko 10min, to zajdziecie do malej wioski, jezeli wiekszy czas - do duzego miasta i wiecej lupu ja juz kilka walk wygralam!! Pokąsane ofiary (via link):3 Zrabowane dobra:556 Walki:5 Zwycięstwa:4 Porażki:1 Remisy:0 Złoto zrabowane:19 Stracone złoto:0 Spowodowane obrażenia:181 Doznane obrażenia:45 Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Fajna gra:) 27.02.06, 19:49 Wilkołak Carina jest z was dumna. Ja mam już 4 walki i każda jest wygrana Świetnie sobie radzę Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: Fajna gra:) 27.02.06, 21:22 "No wlasnie, Gregoria, gratulacje! Swietnie sie spisalas" eeeeeeeee... a co ja właściwie takiego zrobiłam?????????????????????????????? Może ja nie jestem kumata, ale jeszcze się z tą grą nie za bardzo oswoiłam Odpowiedz Link Zgłoś
kama050505 Re: Fajna gra:) 06.04.06, 20:38 A darmowa??? Jak tak to podaj jesszcze jakieś linkiz grami darmowymi .... Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 21:43 sluchajcie! zapisaly sie 3 osoby i podaly mnie jako przyjaciela, ale ja mam tylko jedna osobe wpisana. te dwie maja cos takiego: "Został przemieniony przez Bezimienny" dlaczego? cos sie popsulo? czy jakis limit sie wyczerpal? Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Fajna gra:) 28.02.06, 00:17 póki co zarabiam jako grabarz;DDdd zapomniałam się wczoraj wylogować i mnie dziś dopadly 3 bitewki przegrane lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Fajna gra:) 28.02.06, 11:45 Sorry, ten idiotyczny system mnie wylogowal W kazdym razie chce powiedziec, ze zdobylam nowa range doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 28.02.06, 12:06 dobrze nam idzie! uwazajcie jak idziecie polowac na udzi!!! nie dawajcie calych dwoch godzin, bo jest blad w grze i tylko 1 i 2 serwer dobrze dziala. po polnocy powinno sie doladowac nowe 2 godz, ale niestety. mi nie doladowalo. mam nadzieje ze naprawia ten blad jaknajszybciej p.s w statystykach wg zwyciestw jestemna 522 miejscu 522 anulcik 2 566 5 18 2 72 Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik jesli jeszcze ktos chce... 28.02.06, 13:24 ... dolaczyc do naszej rodziny wilkolakow, to musicie sie rejestrowac na 4 serwer!!! podaje link do formularza: s4.bitefight.pl/bite/anmelden.php?race=2 i koniecznie w polu przyjaciel wpiszcie ktoras z nas, czyli: Carina Gregoria lub anulcik Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: jesli jeszcze ktos chce... 28.02.06, 22:16 No, co do tych 2 godzin to to jest bug. Naprawiają to Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 28.02.06, 22:19 no ja mysle ze sie z tym szybko uporaja ale chyba znalazlam sposob jezeli sie zostawi 10 min niewykorzystane, to sie doladuje tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 11:47 Anulcik, swietna robota. Jestes silniejsza nawet ode mnie Ale ja juz zarobilam 90 sztuk zlota, to sie dzisiaj troche podreperuje Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 12:27 jestem w statystykach na 578 miejscu a wg zwyciestw na 50! zabijemy te wampiry wszystkie a co do wypraw na miasto, to lepiej isc 12 razy na 10 min, bo za kazdym razem komp losuje zdobycz Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 12:44 jakiś szit z tym limitem polowań na ludzi: "Wyczerpałeś swój dwugodzinny limit polowań na dziś. Kolejne polowanie na Ludzi możesz rozpoczać dopiero jutro. Jeśli posiadasz konto PREMIUM, maksymalny czas polowania wzrasta o kolejne dwie godziny. Dalsze wiadomości" i tak mi wisis to już 2 dzień cfaniaki z nich;D wampira niema żadnego cóż pozostanie wieczna praca grabarza lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 13:26 ja tak mialam, ale dzisiaj dostalam nowe dwie godziny a jezeli pisze ze nie ma zadnego wampira w poblizu, to jeszcze raz kliknij na polowanie. na pewno bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 14:48 oki, dzięki Anulcik bede pamietać mam nadzieję że jutro dadzą mi nowy limit do jasnej ciasnej. nawet próbowalam logowac się przez te ich pozostałe serwery i do zadnego mnie nie chcialo zalogowac, tylko akurat do 5 i ta sama info od wczoraj ze "wyczerpałeś limit" Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 15:36 bo zalogowac sie mozna tylko na ten serwer, na ktorym sie zarejestrowalas. juz to sprawdzielam, bo jestem zarejestrowana na 2, 4 i 7 jesli chcesz do nas, to musisz sie tutaj zarejestrowac: s4.bitefight.pl/bite/anmelden.php?race=2 moze byc ten sam login (tylko wpisz ktoras jako przyjaciela ) mozna miec po jednym koncie na serwerze, bo tam na forum czytalam Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 17:58 Hej, nie można mieć kilku kont, bo banują Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen KONKURS!!! 01.03.06, 18:00 Na forum napisali, że być może będzie możliwość zakładania klanów. Mi to wisi, bo przecież i tak można nas nazwać klanem, co dziewczyny? Ogłaszam konkurs na nazwe klanu Osobiście mamna myśli cś w stylu "Wilcze Siostry" albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: KONKURS!!! 01.03.06, 20:59 klan popieram. nie wiem za bardzo o co chodzi, ale ok Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 20:58 na jednym serwerze nie, ale na innych chyba mozna. cos tam pisalo, ze na jednym serwerze jak sie chce dwa, to mozna zglosic adminom i nie zbanuja. Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 22:14 maly_jelen napisała: > Hej, nie można mieć kilku kont, bo banują ok, skasowalam tamto na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 00:41 oki Anulick moge się przerejestrowac, ale czy nie przepadną mi moje zdobycze itp. z klanem spoko tylko ja nie bedę wymiataczem bo jakoś mi nie idzie w tym lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 08:06 no wlasnie to jest tak, ze na kazdym serwerze to jest inna gra i to musialabys zaczac od poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 10:03 hoolender, szkoda, że wcześniej tego żem nie wiedziała.....to zobacze bo nie bardzo chce mi się od początku...no nic, ale dzięki za info. to na moim serwerze już np broni nie można kupić, mam tylko denomiczny sztylet i wyzej juz brak, sporo ludzików już gra lol Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 22:34 już mnie nudzi ta gra, chyba się jednak wypisze z mego serwera bo tych ludków nie dogonię oni juz są na 6 poziome 'matko kochana' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 23:58 no ja wlasnie tez nie kumam jak oni to tak szybko robia chyba siedza 24/h przy tym Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Fajna gra:) 01.03.06, 19:48 Wiecie, kochani, dzięki wam wypróbowałam polowania na ludzi! Świetna rzecz, 30 minut i 111 sztuk złota w kieszeni, a tak to się męczyłam jako grabarz Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 06.04.06, 09:17 maly_jelen, co sie z toba stalo? dlaczego mi pisze "Zostałeś przemieniony przez Zapomniany" ? nie mam juz ojca w mroku Odpowiedz Link Zgłoś
papirus14 Re: Fajna gra:) 08.04.06, 13:56 Fajnie Też siem zarejestrowałam. Tylko trochę nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kasia922 Re: Fajna gra:) 11.04.06, 15:55 Ja też sie zarejestrowałam Mam już 3 zwycięstwa, chyba nie jest aż tak źle Fjna ta gierka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Fajna gra:) 11.04.06, 20:34 jam juz wyrejestrowana dawno z tego bitefight i konta mego niet tam hihihi ale wy widzę dalej walczycie dzielnie, tak trzymać i powodzonka))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 11.04.06, 21:22 a zobaczcie sobie w statystyukach jak wysoko zaszlam... s4.bitefight.pl/bite/highscore.php?a=1&o=s Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Fajna gra:) 12.04.06, 02:06 łał łał gratuluje!! brawo Anulcik;DDddd Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 12.04.06, 07:37 to tak jest jak sie niepracuje, tylko w domu przy kompie siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Fajna gra:) 13.04.06, 13:53 tia, póki co na zaś się nagrasz)))) ja się zniechęciłam, bo kiepsko mi szłodo simsów wróciłam Odpowiedz Link Zgłoś
papirus14 Re: Fajna gra:) 21.04.06, 18:41 Ja gram, ale też słabo mi idzie Mam 5 poziom, już prawie szósty. A może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego jak ktoś mnie atakuje to zabiera mi ok 100 $, a jak ja kogoś atakuję to zyskuję 3,2,1 lub 0$ ? Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 21.04.06, 22:10 to zelezy od tego ile przegrany ma kasy na koncie. jezeli atakujesz biedakow, to malo im zabierzesz. jak trafisz na bogatego, to mu wiecej skosisz Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: Fajna gra:) 22.04.06, 09:41 U mnie to jest tak, że jeden palant sie na mnie uwziął i mnie raz dziennie z 10 razy atakuje... i ciągle to co sobie zarobie to mi zabiera i przez niego się rozwijać nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 22.04.06, 12:53 mnie atakowal pan flyer chyba z tysiac razy... ostatnio dal sobie spokoj napisz jaki on ma nick damy mu popalic... Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: Fajna gra:) 22.04.06, 14:01 Nalot wilkołaków lol MrDeath16 Pan śmerć;P Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 22.04.06, 14:40 no to do roboty... skroilam panu smierci zaledwie 15 ale przynajmniej ma porazke na koncie s4.bitefight.pl/bite/bericht.php?q=016d880a4a7dfe860df567a23f031b35&beid=1112554 Odpowiedz Link Zgłoś
papirus14 Re: Fajna gra:) 25.04.06, 17:32 No to mam pecha - zawsze trafiam na biedaków. A jak ktoś się na Was uwziął to to jest wbrew regulaminowi i może dostać za to bana Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Fajna gra:) 25.04.06, 23:03 wg regulaminu gry mozna atakowac dana osobe max 3 razy dziennie... ja tez mam kilku takich, ktorych codziennie atakuje i takiego ktory mnie atakuje... dlatego nie zbieram kasy tylko wszystko co mam wydaje Odpowiedz Link Zgłoś