Dodaj do ulubionych

Fajna gra:)

26.02.06, 15:32
Polega na walce wilkołaków z wampirami. Osobiście jestem wilkołakiem i mam na
imię Carina. Przy rejestracji możecie dopisać mnie jako swojego przyjaciela.
s4.bitefight.pl/c.php?uid=19032
Smiało, to świetna grasmile
Obserwuj wątek
    • elkakub Re: Fajna gra:) 26.02.06, 18:04
      Nie wiedziałam, że interesują cię takie grysmile Cóż pozory myląwink
    • anulcik Re: Fajna gra:) 26.02.06, 20:22
      mi dali taki link:
      s4.bitefight.pl/c.php?uid=36754
      tez sie wpisalam do wilkolkow i mam nick anulcik. hmm... tylko o co w tym chodzi?wink cos mi sie dzisiaj nie chce myslec:p
      • c.kapturek Re: Fajna gra:) 26.02.06, 21:44
        też się wpisałam jako wilkołak ale nie kumam tej gry;DDdd
        • c.kapturek Re: Fajna gra:) 26.02.06, 22:04
          zbudowałam chate i byłam na polowaniu ludzi: "Polując, zawędrowałeś do małej wioski. Zrabowałeś 9.19 kilo mięsa, 9.19 sztuk(i) złota oraz zdobyłeś 1 punktów doświadczenia!" bekowa ta gra lol2
          • anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 09:12
            zbudowalas chate?
            ja wzielam prace na cmentarzysku i nic nie moglam zrobic, az skoncze pracowac;p
            • maly_jelen Re: Fajna gra:) 27.02.06, 11:48
              Krotkie FAQ mojego autorstwa!
              Uwaga, przeznaczone tylko dla wilkolakow (precz z wampiramismile) LOL!

Gra polega przede wszystkim na walce dwoch basniowych ras i na polowaniach. Na
              polowaniu mozemy szukac wrogow, albo wybrac sie do wioski. Z tego zawsze
              zyskamy mieso, zloto,.,,no i satysfakcjesmile Oczywiscie to, czy wygrasz z
              wampirem zalezy od twojej sily, obrony i zwinnosci. Jesli masz wysoko
              rozwinieta charyzme znajdziesz lepszego (czytaj: slabszegosmile) przeciwnika.
              Walki rozgrywa komputer.

1. Zbuduj dom!
              Nie ma to jak w domu. wilkolaki potrzebuja schronu, aby ukryc sie przed
              wrogami, ale takze dla ozdobysmile Oczywiscie wszystko kosztuje, wiec...

2. Praca!
              Mozna wziazc dorywcza prace na cmentarzysku. Pieniadze mozna wydawac na
              przedmioty, bronie, trening, dom i inne.
              Rada Cariny Ojca w Mrokusmile
              Jesli wybieracie sie np. do szkoly albo do pracy i bedziecie tam dosc dlugo
              nastawcie na 8 godzin pracy i nie wylogowujcie sie!

3. Charakterystyka.
              Mozecie napisac charakterystyke waszego bohatera. Jesli chcecie, mozecie tez
              napisac ostrzezenie dla wampirowsmile

4. Sposoby zarabiania
              -Cmentarz
              -Rabowanie
              -Jesli podacie komus link, a on w niego kliknie i przy rejestracji napisze
              wasze imie w rubryce "Polecajacy" zarabiasz

I wreszcie...
              Po co jest ojciec w mroku?wink
              A no Wasz Ojciec z Mroku bierze pieniadze, jesli wpiszecie jego imie przy
              rejestracji. Poza tym mozecie sobie z nim gawedzic na forum. Ojciec w mroku
              moze byc dumny ze swoich podopiecznychsmile

No wlasnie, Gregoria, gratulacje! Swietnie sie spisalassmile

Ja jeszcze nigdy nie odnioslam porazki, a mialam 4 polowania. Swietnie sobie
              radze. Mozecie wklejac opisy swoich postaci w tym temacie. Ja zaraz to zrobiesmile

Pozdrawiam!
              Carian Ojciec W Mroku...tongue_out
              • maly_jelen Re: Fajna gra:) 27.02.06, 11:49
                Mialo byc Carina ojciec w Mrokusmile
              • anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 12:13
                zaatakowalam jakiegos wampira, ale nie kumam tych opisanych rund... bylam silniejsza, ale chyba przegralam... a wlasciwie to nie wiem kto przegral:p
                • anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 12:17
                  aha juz widze. przegralamsad ale nic mi zlota nie zabralsmile
                  a co to sa punkty zycia?
                  • maly_jelen Re: Fajna gra:) 27.02.06, 12:39
                    Radze najpierw troche potrenowac i rozwinac umiejetnoscismile
                    • elkakub Re: Fajna gra:) 27.02.06, 15:53
                      A ja dzisiaj przychodze ze szkoły i patrze a tu 2 wiadomości"zostałeś
                      zaatakowany" eeeeee...
                      A tak w ogóle to ja sama do końca niewiem czym jestemsmile
                      • anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 16:01
                        najlepiej najpierw isc polowac na ludzismile
                        jezeli dacie tylko 10min, to zajdziecie do malej wioski, jezeli wiekszy czas - do duzego miasta i wiecej lupubig_grin

ja juz kilka walk wygralam!!big_grinbig_grinbig_grin

Pokąsane ofiary (via link):3
                        Zrabowane dobra:556
                        Walki:5
                        Zwycięstwa:4
                        Porażki:1
                        Remisy:0
                        Złoto zrabowane:19
                        Stracone złoto:0
                        Spowodowane obrażenia:181
                        Doznane obrażenia:45
                        • maly_jelen Re: Fajna gra:) 27.02.06, 19:49
                          Wilkołak Carina jest z was dumna. Ja mam już 4 walki i każda jest wygranasmile
                          Świetnie sobie radzęwink
              • elkakub Re: Fajna gra:) 27.02.06, 21:22
                "No wlasnie, Gregoria, gratulacje! Swietnie sie spisalassmile"
                eeeeeeeee... a co ja właściwie takiego zrobiłam??????????????????????????????
                Może ja nie jestem kumata, ale jeszcze się z tą grą nie za bardzo oswoiłam
        • kama050505 Re: Fajna gra:) 06.04.06, 20:38
          A darmowa???
          Jak tak to podaj jesszcze jakieś linkiz grami darmowymi ....
    • anulcik Re: Fajna gra:) 27.02.06, 21:43
      sluchajcie!
      zapisaly sie 3 osoby i podaly mnie jako przyjaciela, ale ja mam tylko jedna osobe wpisana. te dwie maja cos takiego: "Został przemieniony przez Bezimienny" dlaczego? cos sie popsulo? czy jakis limit sie wyczerpal?
      • c.kapturek Re: Fajna gra:) 28.02.06, 00:17
        póki co zarabiam jako grabarz;DDdd
        zapomniałam się wczoraj wylogować i mnie dziś dopadly 3 bitewki przegrane lol2
        • anulcik Re: Fajna gra:) 28.02.06, 07:41
          chyba latwiej zarobic polujac na ludziwinkbig_grin
          • maly_jelen Re: Fajna gra:) 28.02.06, 11:44

• maly_jelen Re: Fajna gra:) 28.02.06, 11:45
              Sorry, ten idiotyczny system mnie wylogowalsad
              W kazdym razie chce powiedziec, ze zdobylam nowa range doswiadczeniasmile
              • anulcik Re: Fajna gra:) 28.02.06, 12:06
                dobrze nam idzie!big_grin

uwazajcie jak idziecie polowac na udzi!!! nie dawajcie calych dwoch godzin, bo jest blad w grze i tylko 1 i 2 serwer dobrze dziala. po polnocy powinno sie doladowac nowe 2 godz, ale niestety. mi nie doladowalo. mam nadzieje ze naprawia ten blad jaknajszybciejuncertain

p.s w statystykach wg zwyciestw jestemna 522 miejscubig_grin
                522 anulcik 2 566 5 18 2 72
    • anulcik jesli jeszcze ktos chce... 28.02.06, 13:24
      ... dolaczyc do naszej rodziny wilkolakow, to musicie sie rejestrowac na 4 serwer!!!
      podaje link do formularza:
      s4.bitefight.pl/bite/anmelden.php?race=2
      i koniecznie w polu przyjaciel wpiszcie ktoras z nas, czyli:
      Carina
      Gregoria
      lub
      anulcik
      • maly_jelen Re: jesli jeszcze ktos chce... 28.02.06, 22:16
        No, co do tych 2 godzin to to jest bug. Naprawiają tosmile
        • anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 28.02.06, 22:19
          no ja mysle ze sie z tym szybko uporajawink ale chyba znalazlam sposobwink jezeli sie zostawi 10 min niewykorzystane, to sie doladujesmile tak myslebig_grin
          • maly_jelen Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 11:47
            Anulcik, swietna robota. Jestes silniejsza nawet ode mniesmile
            Ale ja juz zarobilam 90 sztuk zlota, to sie dzisiaj troche podreperujesmile
            • anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 12:27
              jestem w statystykach na 578 miejscubig_grin
              a wg zwyciestw na 50!big_grin
              zabijemy te wampiry wszystkiewink

a co do wypraw na miasto, to lepiej isc 12 razy na 10 min, bo za kazdym razem komp losuje zdobyczsmile
              • c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 12:44
                jakiś szit z tym limitem polowań na ludzi:
                "Wyczerpałeś swój dwugodzinny limit polowań na dziś. Kolejne polowanie na Ludzi możesz rozpoczać dopiero jutro. Jeśli posiadasz konto PREMIUM, maksymalny czas polowania wzrasta o kolejne dwie godziny. Dalsze wiadomości"
                i tak mi wisis to już 2 dzień cfaniaki z nich;D wampira niema żadnego cóż pozostanie wieczna praca grabarza lol2
                • anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 13:26
                  ja tak mialam, ale dzisiaj dostalam nowe dwie godzinysmile
                  a jezeli pisze ze nie ma zadnego wampira w poblizu, to jeszcze raz kliknij na polowanie. na pewno bedziesmile
                  • c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 14:48
                    oki, dzięki Anulcik bede pamietaćsmile
                    mam nadzieję że jutro dadzą mi nowy limit do jasnej ciasnej. nawet próbowalam logowac się przez te ich pozostałe serwery i do zadnego mnie nie chcialo zalogowac, tylko akurat do 5 i ta sama info od wczoraj ze "wyczerpałeś limit"wink
                    • anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 15:36
                      bo zalogowac sie mozna tylko na ten serwer, na ktorym sie zarejestrowalas. juz to sprawdzielam, bo jestem zarejestrowana na 2, 4 i 7big_grin
                      jesli chcesz do nas, to musisz sie tutaj zarejestrowac:
                      s4.bitefight.pl/bite/anmelden.php?race=2
                      moze byc ten sam login (tylko wpisz ktoras jako przyjacielabig_grin )

mozna miec po jednym koncie na serwerze, bo tam na forum czytalamsmile
                      • maly_jelen Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 17:58
                        Hej, nie można mieć kilku kont, bo banująsad
                        • maly_jelen KONKURS!!! 01.03.06, 18:00
                          Na forum napisali, że być może będzie możliwość zakładania klanów. Mi to wisi,
                          bo przecież i tak można nas nazwać klanem, co dziewczyny?wink

Ogłaszam konkurs na nazwe klanusmile
                          Osobiście mamna myśli cś w stylu "Wilcze Siostry" albo co...
                          • anulcik Re: KONKURS!!! 01.03.06, 20:59
                            klan popieram. nie wiem za bardzo o co chodzi, ale oksmile
                        • anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 20:58
                          na jednym serwerze nie, ale na innych chyba mozna. cos tam pisalo, ze na jednym serwerze jak sie chce dwa, to mozna zglosic adminom i nie zbanuja.
                        • anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 01.03.06, 22:14
                          maly_jelen napisała:
                          > Hej, nie można mieć kilku kont, bo banująsad

ok, skasowalam tamtobig_grin na wszelki wypadekwink
                      • c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 00:41
                        oki Anulick moge się przerejestrowac, ale czy nie przepadną mi moje zdobycze itp.
                        z klanem spoko tylko ja nie bedę wymiataczem bo jakoś mi nie idzie w tym lol2
                        • anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 08:06
                          no wlasnie to jest tak, ze na kazdym serwerze to jest inna gra i to musialabys zaczac od poczatkusad
                          • c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 10:03
                            hoolender, szkoda, że wcześniej tego żem nie wiedziała.....to zobacze bo nie bardzo chce mi się od początku...no nic, ale dzięki za info.
                            to na moim serwerze już np broni nie można kupić, mam tylko denomiczny sztylet i wyzej juz brak, sporo ludzików już gra lol
                            • c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 22:34
                              już mnie nudzi ta gra, chyba się jednak wypisze z mego serwera bo tych ludków nie dogonię oni juz są na 6 poziome 'matko kochana' ;D
                              • anulcik Re: jesli jeszcze ktos chce... 02.03.06, 23:58
                                no ja wlasnie tez nie kumam jak oni to tak szybko robiasmile chyba siedza 24/h przy tymwink
                                • c.kapturek Re: jesli jeszcze ktos chce... 03.03.06, 11:59
                                  na pewno smile
    • maly_jelen Re: Fajna gra:) 01.03.06, 19:48
      Wiecie, kochani, dzięki wam wypróbowałam polowania na ludzi!
      Świetna rzecz, 30 minut i 111 sztuk złota w kieszeni, a tak to się męczyłam
      jako grabarzsmile
      Pozdrawiam!
    • anulcik Re: Fajna gra:) 06.04.06, 09:17
      maly_jelen, co sie z toba stalo? sad dlaczego mi pisze "Zostałeś przemieniony przez Zapomniany" ? nie mam juz ojca w mroku cryingcryingcrying
    • zalotnica-niebieska Re: Fajna gra:) 06.04.06, 13:57
      też zaczęłam...
      • anulcik Re: Fajna gra:) 06.04.06, 15:38
        wciagajaca gra... big_grin
        • papirus14 Re: Fajna gra:) 08.04.06, 13:56
          Fajnie wink Też siem zarejestrowałam. Tylko trochę nie wiem o co chodzi smile
          • papirus14 Re: Fajna gra:) 08.04.06, 16:39
            No dobra, łapię o co chodzi smile
            • kasia922 Re: Fajna gra:) 11.04.06, 15:55
              Ja też sie zarejestrowałam big_grin
              Mam już 3 zwycięstwa, chyba nie jest aż tak źle big_grin
              Fjna ta gierka smile
              pozdrawiam
              • c.kapturek Re: Fajna gra:) 11.04.06, 20:34
                jam juz wyrejestrowana dawno z tego bitefight i konta mego niet tam hihihi
                ale wy widzę dalej walczycie dzielnie, tak trzymać i powodzonkasmile)))))
                • anulcik Re: Fajna gra:) 11.04.06, 21:22
                  a zobaczcie sobie w statystyukach jak wysoko zaszlam... big_grin
                  s4.bitefight.pl/bite/highscore.php?a=1&o=s
                  big_grinbig_grinbig_grin
                  • c.kapturek Re: Fajna gra:) 12.04.06, 02:06
                    łał łał gratuluje!! brawo Anulcik;DDddd
                    • anulcik Re: Fajna gra:) 12.04.06, 07:37
                      big_grin to tak jest jak sie niepracuje, tylko w domu przy kompie siedziwink
                      • c.kapturek Re: Fajna gra:) 13.04.06, 13:53
                        tia, póki co na zaś się nagraszsmile))))
                        ja się zniechęciłam, bo kiepsko mi szłocryingdo simsów wróciłamsmile

• elkakub Re: Fajna gra:) 13.04.06, 16:13
                          Mi też kiepsko idzie, ale sie uparłam wink
                          • papirus14 Re: Fajna gra:) 21.04.06, 18:41
                            Ja gram, ale też słabo mi idzie smileMam 5 poziom, już prawie szósty.
                            A może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego jak ktoś mnie atakuje to zabiera mi ok 100
                            $, a jak ja kogoś atakuję to zyskuję 3,2,1 lub 0$ ?
                            • anulcik Re: Fajna gra:) 21.04.06, 22:10
                              to zelezy od tego ile przegrany ma kasy na koncie. jezeli atakujesz biedakow, to malo im zabierzesz. jak trafisz na bogatego, to mu wiecej skosiszwink
                              • elkakub Re: Fajna gra:) 22.04.06, 09:41
                                U mnie to jest tak, że jeden palant sie na mnie uwziął i mnie raz dziennie z 10
                                razy atakuje... i ciągle to co sobie zarobie to mi zabiera i przez niego się
                                rozwijać nie mogęwink
                                • anulcik Re: Fajna gra:) 22.04.06, 12:53
                                  mnie atakowal pan flyer chyba z tysiac razy... ostatnio dal sobie spokojwink

napisz jaki on ma nicksmile damy mu popalic... big_grin
                                  • elkakub Re: Fajna gra:) 22.04.06, 14:01
                                    Nalot wilkołaków lol wink MrDeath16 Pan śmerć;P
                                    • anulcik Re: Fajna gra:) 22.04.06, 14:40
                                      no to do roboty... big_grin
                                      skroilam panu smierci zaledwie 15wink ale przynajmniej ma porazke na konciebig_grin
                                      s4.bitefight.pl/bite/bericht.php?q=016d880a4a7dfe860df567a23f031b35&beid=1112554
                                      • papirus14 Re: Fajna gra:) 25.04.06, 17:32
                                        No to mam pecha - zawsze trafiam na biedaków.
                                        A jak ktoś się na Was uwziął to to jest wbrew regulaminowi i może dostać za to
                                        bana big_grin
                                        • anulcik Re: Fajna gra:) 25.04.06, 23:03
                                          wg regulaminu gry mozna atakowac dana osobe max 3 razy dziennie... smile
                                          ja tez mam kilku takich, ktorych codziennie atakuje big_grin i takiego ktory mnie atakuje... dlatego nie zbieram kasy tylko wszystko co mam wydaje wink
                                          • maly_jelen Re: Fajna gra:) 28.04.06, 11:48
                                            Ja juz nie gram tongue_out
                                            Znudzilo mi sie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka