aaasia5 28.03.06, 11:25 U mnie takiej parze rodzą się tylko czarne dzieci ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulcik Re: Simka ciemna+ biały On... 28.03.06, 13:09 zbieg okolicznosci... na pewno jest szansa na dzieci biale lub mulatki Odpowiedz Link Zgłoś
aaasia5 Re: Simka ciemna+ biały On... 28.03.06, 14:30 Niechby ktoś tu to potwierdził! ( Z takich parek mam same Murzynki... bleee. Nie mam nic przeciwko ciemnym dzieciaczkom, bardzo je kocham, ale... mógłby trafic się chociaż co jakis czas i białasek, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
betola Re: Simka ciemna+ biały On... 05.04.06, 09:34 W pierwszym pokoleniu dzieci będą miały ciemną skórę, bo te geny są silniejsze. W drugim geny jasne się uaktywnią. Odpowiedz Link Zgłoś
aaasia5 Re: Simka ciemna+ biały On... 05.04.06, 12:11 Sprawdziłaś to w grze? Czy genetykiem jesteś??? He he ) Odpowiedz Link Zgłoś
betola Re: Simka ciemna+ biały On... 07.04.06, 10:36 )) I to, i to. Dariusz Marzyciel ożenił się z moją simką (białą) i mieli bliżnięta, chłopca i dziewczynkę. Chłopak dorósł, ożenił się z córką Andżeliki Przyjemniaczek i ich dzieci są już mniej więcej białe. Odpowiedz Link Zgłoś