kassska15 14.04.06, 23:09 W SIMS1 mozna bylo "kasowac" Simy i potem jak sie przywracalo je mialy caly zielony pasek we wszystkich potrzebach... Czy w SIMSACH2 tez jest to mozzliwe, aby Smimsy mialy zaspokojone potzrzeby?? Prosze o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulcik Re: Potrzeby Simow 15.04.06, 08:23 nie trzeba kasowac wystarczy wpisac kod: maxmotives Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 15.04.06, 19:06 Czy ten kod pasuje tez do SIMSOW2?? Bo mi nie dziala...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Potrzeby Simow 16.04.06, 13:49 to jest kod tylko do "sims 2" wpisz w polu gdzie sie kody wpisuje: help i zabacysz jakie sa wszytkie kody. i sprawdz czy dobrze wpisalas maxmotives Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 16.04.06, 17:34 Na pewno dobrze wpisalam bo skopiowalam ten kod stad i tam wkleilam No cos zobacze jeszce czy dziala ale nie teraz, bo jestem u cioci Jak nie bedzie dzialal to trudno bede samotna matko wychowujaca blizniaki bez sil) :p AlE i tak dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 16.04.06, 21:53 Nie pasuje mi ten kod Co robic;>>?????? Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: Potrzeby Simow 16.04.06, 21:59 A masz NS? Bo wydaje mi się że ten kod działa w dodatku na studiach Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 16.04.06, 22:30 Łeee... No nie mam NS szkoda... TRUDNO Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Potrzeby Simow 17.04.06, 09:32 o tym nie pomyslalam najlepiej sprawdic jakie sa kody przez wpisanie help wszystko sie wyswietli cala lista kodow Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 17.04.06, 16:11 Tylko szkoda, że nie znam angielskiego To by mi pomoglo... A tak to nic nie rozumiem... Ale za pkt aspiracji mozna wziac taka maszyne ktora zapelnia wszystkie potzreby!! No tylko trzeba miec potem zlota aspiracje bo inaczej odejmuje DAm rade Dzieki wsyztskim za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Potrzeby Simow 17.04.06, 17:04 a boolProp testingCheatsEnabled ci nie dziala? tam masz zlota aspiracje, i wszystkie potrzeby i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 17.04.06, 17:31 Tylko nie wiem o co chodzi w tym kodzie? Jak dziala? I jak go uzywac??? Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Potrzeby Simow 17.04.06, 17:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24324&w=31597540&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 17.04.06, 19:53 Yyyy... Niewiele z tego rozumiem Jak stosowac ten kod?? Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Potrzeby Simow 17.04.06, 20:24 tam wszystko pisze. najpierw wpisujesz ten kod boolprop... najlepiej wpisz go jak jestes jeszcze w otoczeniu. wejdz do domku. najprostsze rzeczy ktore mozna robic: - klikasz myszka na pasku potrzeb i "przesuwasz" poziom np z czerwonego na zielony. - prezytrzymujesz na klawiaturze klawisz ctrl i klikasz na jakas "zachcianke" sima - spelni sie. bardziej skomplikowane mozliwosci sa gdy nacisniesz na klawiaturze shift (przytrzymasz) i klikniesz na sima lub inne przedmioty. w watku przyklejonym u gory sa te opcje opisane. Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 17.04.06, 20:26 DZIEKI BARDZO!!!! TERAZ TO JUZ WSZYSTKO WIEM Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Nie rozumiem... 18.04.06, 10:42 Napisałaś, że: "najprostsze rzeczy ktore mozna robic: - klikasz myszka na pasku potrzeb i "przesuwasz" poziom np z czerwonego na zielony. - prezytrzymujesz na klawiaturze klawisz ctrl i klikasz na jakas "zachcianke" sima - spelni sie" Ale ja nie wiem chyba to zle robie ale u mnie nie mozna przesunac tych potzreb z czerwonego na niebieski... i jak klikam ctrl to tez nic sie nie dzieje dopiero jak klikam Schift to sie pokazuje cos ale to jest po ang. wiec musze jeszcze o tym poczytac... Moze ja cos zle robie?? Juz sama nie wiem POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: Potrzeby Simow 18.04.06, 10:59 > najprostsze rzeczy ktore mozna robic: > - klikasz myszka na pasku potrzeb i "przesuwasz" poziom np z czerwonego na ziel > ony. > - prezytrzymujesz na klawiaturze klawisz ctrl i klikasz na jakas "zachcianke" s > ima - spelni sie. Poważnie????? O tym to nie wiedziałam ! Ide wypróbować lol Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: Potrzeby Simow 18.04.06, 14:06 Sprawdzałam, pragnienia się spełniają, ale przeciągać po tych potrzebach to sie nida... chyba, że coś źle zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 18.04.06, 16:10 No juz tez sprawdzilam pragnienia sie spelniaja ale potrzeby ani drgna! Chyba ze ja tez to zle robie... Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik zanim wejdziesz do domu!!! 18.04.06, 23:33 musisz wpisac ten kod gdy jestes jeszcze w okolicy... pozniej dopiero wchodzisz do domu. u mnie tez nie dziala, gdy wpisze w domu. i jeszcze mozna pozniom umiejetnosci podciagac, czyli np: jezeli sim uczy sie gotowanie, to podciagamy gotowanie, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: zanim wejdziesz do domu!!! 19.04.06, 13:49 AAA teraz to rozumiem Dzieki potem sprawdze czy dzialaDzieki Teraz to bedzie zycie <loL2> Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: zanim wejdziesz do domu!!! 19.04.06, 16:11 mi nie dziala. gdziekolwiek bym nie wpisywala Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: zanim wejdziesz do domu!!! 19.04.06, 17:02 czyzby to tez tylko w "na studiach" dzialalo? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: zanim wejdziesz do domu!!! 19.04.06, 17:04 moze mam dzis zly dzien a dodatki mam wszystkie wiec to nie moze byc to Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat ha! 19.04.06, 21:02 da sie siedzialam siedzialam i wysiedzialam trzeba dluzej przytrzymac, to dziala tez na poziom znajomosci.. wygodne, bo przynajmniej nie musze sie spotykac ze znajomymi zeby nadal nimi byli Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: ha! 19.04.06, 21:32 No to teraz mozna bedzie grac Tez musze tego wyprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: ha! 19.04.06, 21:35 tak, ale temu znajomemu tez trzeba podciagnac, bo inaczej my go bedziemy lubic, a on nas nie Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: ha! 20.04.06, 16:00 Ej to na prawde dziala!!! Bez problemu spelniam wszystkie potzreby i mam kupe znajomych Tylko oczywiscie bez sensu jest caly czas uzywanie tego, bo co to za przyjemnosc z gry?? Ale czasami (czesto) sie przydaje Dziekuje bardzo wszystkim co mi pomogli )) Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: ha! 20.04.06, 17:11 juz wczesniej pisalam, ale napisze jeszcze raz. jezeli podnosicie w ten sposob umiejetnosci (gotowanie, tachnika, ...) to sim musi w tym czasie akurat sie tego uczyc, bo inaczej poziom sie nie przesunie, tylko bedzie wygladalo ze ma wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: ha! 20.04.06, 17:12 e do tego mam szybszy kod ale wiecie co,to podnoszenie mojego lubienia kogos, raz dziala raz nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: ha! 20.04.06, 17:54 dziala, ale tylko z jednej strony. twoj sim tamtego lubi bardziej, ale tamten nie. zeby tamten tez lubil, to tez mu trzeba zwiekszyc Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: ha! 20.04.06, 17:57 kurcze namieszalam... chodzi o to, ze obydwom simom sie przesuwa pasek przyjazni. zalozmy ze mieszkaja w roznych domach: wchodzisz do jednego, zwiekszasz poziom lubienia, wchodzisz do drugiego, i tez zwiekszasz poziom lubienia. teraz juz chyba bardziej czytelnie Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: ha! 22.04.06, 19:21 Ja też se podciągałam punkty osobowościDziała a co do podciągania kontaktów to mam inny sposób jeszcze zapraszamy do nas tego gościa wciskamy z shiftem na sima i make selectable(czy coś O_o) i wetdy mu podciągamy jak to zrobimy to znowu na make unselectable Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: ha! 22.04.06, 19:30 e to latwiej z shiftem, tam powinna byc opicja zeby sim byl przyjacielelem. a jak z shiftem sie wcisnie na skrzynce pocztowej to wszyscy istniejacy simowie sa twoimi przyjaciolmi i jeszcze kilka innych mozliwosci;D Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: ha! 22.04.06, 20:48 > zapraszamy do nas tego gościa wciskamy z shiftem na > sima i make selectable(czy coś O_o) i wetdy mu podciągamy jak to zrobimy to > znowu na make unselectable tez tak robilam ale jeszcze mozna przez simpe tez bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Potrzeby Simow 15.04.06, 12:05 albo boolProp testingCheatsEnabled i tam tez jest, a ja z modthesims sciagnelam sobie ekspres do kawy ktory robi max wszystko i aspiracje zlota jak sie nacisnie Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 15.04.06, 13:55 No to super! Dziekuje bardzo na pewno sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: Potrzeby Simow 15.04.06, 20:44 Ja tam wole takich hacków nie ściągać lepiej Bo mi gra czasami dziwnie wtedy chodzi Zamiast normalnych inter. mam np. memory manager, albo simy na studiach, jak im każe biegać nago to potem ubrać sie nie chcą XD Odpowiedz Link Zgłoś
kassska15 Re: Potrzeby Simow 15.04.06, 23:02 NIe za bardzo rozumiem o co chodzi Mozna jasniej?? Bedde wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś