Dodaj do ulubionych

Wampirkiii ^ _ _ ^

01.09.06, 21:19
Od miesiaca gram the The Sims Nocne Życie i nie miała jeszcze wampira.
Jakieś rady jak je znaleźć? ^^
Obserwuj wątek
    • gwiezdna.matylda Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 01.09.06, 23:24
      Musisz się włóczyć nocami po knajpach na Przedmieściu, gdzieś w końcu trafisz na
      bladoskórego hrabię lub hrabinę...
      • luiza41 Re: Odpowiedź dla Maly_Jelen 02.09.06, 13:43
        Musisz pojechać o 11.00 w nocy na przedmieście najlepiej do Mrocznej krypty i czekaj do 6.00 rano. Mi się trafij w mrocznęj krypcie dokładnie o 11.57 chodzij sobie io grał w karty, najlepiej zrób w mrocznej krypcie stolik do grania w karty. Potem niech twój sim zaprzyjaźni się z wampirem dzwoni do niego w nocy. Potenm ich zarecz jak chcesz, no i potem jak już ten wampir się przeprowadzi do ciebie możesz zrobić by ukąsił twoją simkę.

drugi sposob:

Musisz przynajmiej by twoj sim idealnie znał się z wampirem i może potem możesz go nakłonić by ukąsij cię w szyję"smile Zycze powodzenia

Luiza41
    • katrino-1997 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 17.10.06, 16:35
      Luiza41 ma rację. Chciałabym Cię tylko zapytać(maly_jelen) na jednym z forum
      pisałeś kod, jak zrobić żeby zaczął padać śnieg. Bardzo jestem tego ciekawa.
      Nie odpisujesz, znalazłam twoją noteczkę i ... smile Pytam, bo w jedynce było pare
      kodów(np. do trawy lub piasku) Lecz nie działały sad A The Sims 2
      jest 'nowocześniejsze' i lepsze.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
    • gosika1988 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 17.10.06, 17:05
      Mam pytanie, trochę nie związane z tematem, mogłabyś przesłać mi cracka do
      nocnego życia? Byłabym bardzo wdzięczna.
      mój mail - gosika2006@interia.pl
      • maly_jelen Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 23.10.06, 18:47
        gosika1988 napisała:

> Mam pytanie, trochę nie związane z tematem, mogłabyś przesłać mi cracka do
        > nocnego życia? Byłabym bardzo wdzięczna.
        > mój mail - gosika2006@interia.pl

I co ja ci powiem..? Kup sobie =='

Kod na śnieg... hmm.. a gdzie ja o tym mówiłam? O_O
    • prettywomen15 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 21.10.06, 14:47
      Ja jak wylazłam ostatnio moją simką na miasto to trafiła się taka wampirzyca, że
      wszyscy obecni na parceli zostali przez nią ukąszeni, bez wyjątku, nawet moja!
      Fajnie to wyglądało, taka wampirza impreza... Tylko potem się zrobiło jasno i
      jakoś wszystko opustoszało big_grin
      A tak serio... Nie koniecznie musisz się uwielbiać z wampirem. W nocy pojedź na
      miasto z jakimś kumplem/kumpelą, który ma dużo punktów reputacji i jak już
      jakiegoś wampa spotkasz, to kliknij na niego: Nakłoń do...-Ukąś w szyję
      sima...(imię twojego sima/simki)i proszę ciebie bardzo... No, może się tak stać,
      że się twój sim sprzeciwi, ale na u mnie niebyło z tym problemów, chociaż tą
      wampirzycę pierwszy raz na oczy widziałam big_grin
    • fermentyna Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 30.10.06, 22:11
      wpisz kod: boolProp testingCheatsEnabled true. kliknij na sima trzymajac
      wcisniety shift. z opcji wybierz 'wiecej' i jeszcze raz 'wiecej', a
      stamtad 'zmien w wampira' i juz. fajne opcje sa, min. zamienia sie w nietoperza
      i lata po domu wink a jak go zaprzyjaznisz z ludzmi, to moze ich gryzc w szyje i
      zamieniac w wampiry. tylko musza spac w dzien w trumnie, bo promienie slonca
      zamieniaja je w popiol.
      milego wysysania, krwiopijcy!
    • 13sylwia13 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 31.10.06, 20:19
      śpisz w dzień a w nocy jeździsz do miasta napewno- znajdziesz wampira ;P
      • fafunia123 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 06.11.06, 19:32
        Ja mam rodzinkę wampirkówsmile.Bardzo proste.Wystarczy wieczorem pojechać na
        przedmieście np. Do ,,Mrocznej krypty " no i tam poczekać na
        wampirka.Najcząściej pojawiają się około 11-2 w nocy.Jak już spotkasz wampira
        do się z nim zakumpluj.Dzwoń do niego (ale tylko w nocy,w dzień mówi że jest za
        jasno).Ale uwarzaj...Z niekturymi wampirami ciężko idzie się
        zaprzyjaznić.Jeżeli chcesz to morzesz ich puzniej sfatać.Ale nie rub sobie
        nadziej,że ich dzieci będą wampirami.Tylko dorośli simowie mogą być
        wampirami.No bo pomyślmy logicznie...Jakim cudem dziecko wampir chodziło by do
        szkoły?
        • maly_jelen Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 17.11.06, 22:15
          Dziękuje bardzo wszystkim... moaj simka zna jedną wapirzycę, liczyłam co prawda
          na wampira, ale darowanemu koniu nie zagląda się w zęby... tongue_out
          • kociak666 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 20.11.06, 13:40
            ja znam dwa wampiry.
            jednego (sima) moznalam w "drugiej skórze"
            a drugiego (simke) na kregielni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka