maly_jelen 01.09.06, 21:19 Od miesiaca gram the The Sims Nocne Życie i nie miała jeszcze wampira. Jakieś rady jak je znaleźć? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiezdna.matylda Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 01.09.06, 23:24 Musisz się włóczyć nocami po knajpach na Przedmieściu, gdzieś w końcu trafisz na bladoskórego hrabię lub hrabinę... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza41 Re: Odpowiedź dla Maly_Jelen 02.09.06, 13:43 Musisz pojechać o 11.00 w nocy na przedmieście najlepiej do Mrocznej krypty i czekaj do 6.00 rano. Mi się trafij w mrocznęj krypcie dokładnie o 11.57 chodzij sobie io grał w karty, najlepiej zrób w mrocznej krypcie stolik do grania w karty. Potem niech twój sim zaprzyjaźni się z wampirem dzwoni do niego w nocy. Potenm ich zarecz jak chcesz, no i potem jak już ten wampir się przeprowadzi do ciebie możesz zrobić by ukąsił twoją simkę. drugi sposob: Musisz przynajmiej by twoj sim idealnie znał się z wampirem i może potem możesz go nakłonić by ukąsij cię w szyję" Zycze powodzenia Luiza41 Odpowiedz Link Zgłoś
katrino-1997 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 17.10.06, 16:35 Luiza41 ma rację. Chciałabym Cię tylko zapytać(maly_jelen) na jednym z forum pisałeś kod, jak zrobić żeby zaczął padać śnieg. Bardzo jestem tego ciekawa. Nie odpisujesz, znalazłam twoją noteczkę i ... Pytam, bo w jedynce było pare kodów(np. do trawy lub piasku) Lecz nie działały A The Sims 2 jest 'nowocześniejsze' i lepsze. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika1988 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 17.10.06, 17:05 Mam pytanie, trochę nie związane z tematem, mogłabyś przesłać mi cracka do nocnego życia? Byłabym bardzo wdzięczna. mój mail - gosika2006@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 23.10.06, 18:47 gosika1988 napisała: > Mam pytanie, trochę nie związane z tematem, mogłabyś przesłać mi cracka do > nocnego życia? Byłabym bardzo wdzięczna. > mój mail - gosika2006@interia.pl I co ja ci powiem..? Kup sobie ==' Kod na śnieg... hmm.. a gdzie ja o tym mówiłam? O_O Odpowiedz Link Zgłoś
prettywomen15 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 21.10.06, 14:47 Ja jak wylazłam ostatnio moją simką na miasto to trafiła się taka wampirzyca, że wszyscy obecni na parceli zostali przez nią ukąszeni, bez wyjątku, nawet moja! Fajnie to wyglądało, taka wampirza impreza... Tylko potem się zrobiło jasno i jakoś wszystko opustoszało A tak serio... Nie koniecznie musisz się uwielbiać z wampirem. W nocy pojedź na miasto z jakimś kumplem/kumpelą, który ma dużo punktów reputacji i jak już jakiegoś wampa spotkasz, to kliknij na niego: Nakłoń do...-Ukąś w szyję sima...(imię twojego sima/simki)i proszę ciebie bardzo... No, może się tak stać, że się twój sim sprzeciwi, ale na u mnie niebyło z tym problemów, chociaż tą wampirzycę pierwszy raz na oczy widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
fermentyna Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 30.10.06, 22:11 wpisz kod: boolProp testingCheatsEnabled true. kliknij na sima trzymajac wcisniety shift. z opcji wybierz 'wiecej' i jeszcze raz 'wiecej', a stamtad 'zmien w wampira' i juz. fajne opcje sa, min. zamienia sie w nietoperza i lata po domu a jak go zaprzyjaznisz z ludzmi, to moze ich gryzc w szyje i zamieniac w wampiry. tylko musza spac w dzien w trumnie, bo promienie slonca zamieniaja je w popiol. milego wysysania, krwiopijcy! Odpowiedz Link Zgłoś
13sylwia13 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 31.10.06, 20:19 śpisz w dzień a w nocy jeździsz do miasta napewno- znajdziesz wampira ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fafunia123 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 06.11.06, 19:32 Ja mam rodzinkę wampirków.Bardzo proste.Wystarczy wieczorem pojechać na przedmieście np. Do ,,Mrocznej krypty " no i tam poczekać na wampirka.Najcząściej pojawiają się około 11-2 w nocy.Jak już spotkasz wampira do się z nim zakumpluj.Dzwoń do niego (ale tylko w nocy,w dzień mówi że jest za jasno).Ale uwarzaj...Z niekturymi wampirami ciężko idzie się zaprzyjaznić.Jeżeli chcesz to morzesz ich puzniej sfatać.Ale nie rub sobie nadziej,że ich dzieci będą wampirami.Tylko dorośli simowie mogą być wampirami.No bo pomyślmy logicznie...Jakim cudem dziecko wampir chodziło by do szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 17.11.06, 22:15 Dziękuje bardzo wszystkim... moaj simka zna jedną wapirzycę, liczyłam co prawda na wampira, ale darowanemu koniu nie zagląda się w zęby... Odpowiedz Link Zgłoś
kociak666 Re: Wampirkiii ^ _ _ ^ 20.11.06, 13:40 ja znam dwa wampiry. jednego (sima) moznalam w "drugiej skórze" a drugiego (simke) na kregielni. Odpowiedz Link Zgłoś