zlamandy 15.01.07, 21:33 www.platnik.info.pl/szuk/quest37032016.htm znalezione na blogu z grami mnie sie bardzo podobalo, najtrudniejsze sa tutaj tance Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1oo Re: hmmmmm....ciekawe ale cos nie tak... :) 16.01.07, 00:19 No, mnie też się podobały tańce, a najbardziej "instalacja" ) Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: hmmmmm....ciekawe ale cos nie tak... :) 16.01.07, 14:02 nie daję rady - wiem, że trzeba poderwać panienkę ale nie wiem jak. Daję drinki, mam optymalną wagę i nic. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: hmmmmm....ciekawe ale cos nie tak... :) 16.01.07, 14:44 www.gamershood.com/flashgames/2624 pod tamtym linkiem nic mi nie działa. Ok, zostałam managerem, mam kondom, ale nie wiem, jak użyć. Ciągle nie mogę poderwać panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 już prawie koniec, ale 16.01.07, 16:32 użyłam lornetki nie tam, gdzie trzeba i teraz nie mogę jej użyć - nie ma jej Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: hmmmmm....ciekawe ale cos nie tak... :) 16.01.07, 16:35 No dobra...chyba nie ten link podałam Dla sprostowanie dodam, ze podany link nie został z cała penościa znaleziony przezemnie na stronie z grami i jestem tego pewna!! Podaje link o jaki mi chodzilo www.armorgames.com/games/7deadlysins_popup.html I miłej gry życze Odpowiedz Link Zgłoś