megucha 06.02.07, 00:42 W jaki sposób mam zmusić moją uczęszczającą do szkoły simkę do nauki. W jaki sposób i za pomocą czego może ona odrabiać prace domowe. Może do dla niektórych głupi problem, ale ja dopiero "raczkuję" w tej grze Pozdrawiam- Megucha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusia_rudziak Re: nauka 06.02.07, 09:41 Droga Megucho! Po pierwsze Twoja simka musi mieć dobry nastruj! Cały pasek Rozrywki musi miec zielony i nie może chciec sikać, lub pozywic się =D A po drugie, może sama nie umie zrobić lekcji? Kliknij na pracy domowej i wybierz opcje poproś o pomoc w odrabianiu lekcji... i imie osoby, która ma pomóc. Mam nadzieje, że pomogłam. BuZioLKi! www.myszkaolusia.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elizabet26 Re: nauka 06.02.07, 14:56 poprostu uwazaj by twoj mlody sim mial wszystkie potrzeby{pszynajmniej do polowy}spelnione,a potem nakieruj na prace domowa {ktora przyniesie ze szkoly}i nacisnij,a ukaze ci sie chmmurka ,,odrob lekcje''lub ,,popros o pomoc...'' Paulina Odpowiedz Link Zgłoś