Dodaj do ulubionych

ostrzeżenie odnośnie kupowania sims 4 pory roku

02.03.07, 18:55
Hejka. Musze was ostrzec! Jak kupujecie simsy w sklepie np. EMPIK(marketów
nie dotyczy)to uważajcie. Ja jak dzisiaj kupowałam cztery pory roku to stał
tam gościu(moja mama podejrzewa że policjant) i zaproponował nam pirackie
gry...mówił tak pewnie dla podpuchy. Zawsze więc mówcie NIE bo za winklem
może was złapać policja. Uważajcie!
a tak ogółem simsy sa super. jedyna wadą jest to, że nie ma ciuchu na kazda
porę roku. Jest tylko strój codzienny, wizytowy itd oraz strój zimowy =/ no
ale tez dobrze=D. Pojawiło sie nowe otoczenie (chyba Kwiatowe wzgórze) i jest
w nim taka rodzinka gdzie jest Simorośl. Ja ją wyleczyałam, ale zdążyła
jeszcze wychodowac Dzieciorośle(2), czyli dzieci Simorośli.
wchodzcie na www.myszkaolusia.blog.onet.pl
Obserwuj wątek
    • amaranta15 Re: ostrzeżenie odnośnie kupowania sims 4 pory ro 02.03.07, 19:57
      Mogłabyś jakoś rozwinąć temat 4 pór roku? Ja ich nie mam, a strasznie jestem
      ciekawa czy fajnie się w nie gra smile.
      • pusia_rudziak Re: ostrzeżenie odnośnie kupowania sims 4 pory ro 03.03.07, 11:27
        No więc ...Cztery pory roku nie sa gra IDEALNĄ. Mołyby być lepsze. Nie sa
        warte 80 zł! Ale ogółem gra superek. Dałabym jej 9 na 10 punktów. deszczi śnieg
        padają kiedy chcą, roślinki dobrze rosnaą.Przy każdym simie jest termometr z
        jego temperaturą. Simy moga zamarznąć lub się "zagotowac". Zimą można lepić
        bałwany i czasem przychodza PINGWINY! Tak jak w zwierzakach przychodziły
        Skunksy... Latem można się kąpac w basenie...Wiosna można siac roślinki...a
        jesienią... grabić liście. Jesli macie jakiejs pytania to wejdzcie na
        www.myszkaolusia.blog.onet.pl i w komentarzach zadawajcie je/. Busska
        • uunnii Re: ostrzeżenie odnośnie kupowania sims 4 pory ro 05.03.07, 01:17
          Po beznadziejnych Historiach z zycia wzietych 4 Pory sa idealne. Trzeba jeszcze
          nad nimi popracowac (patrz wyzej sprawa ubran), ale wiele rzeczy zostalo juz
          poprawionych. ja jestem pod wrazeniem.

Pozdrawiam
    • katrino-1997 The Sims 2 Cztery Pory Roku :) 05.03.07, 22:46
      Ja mam tą grę. I wcale jej nie kupiłam za 80 zł. Za prawie 70 !!!! Gra
      superoska. Tylko ile tych liści może spadać big_grin Co chwila sprzątają liście.. A
      czy da się wyleczyć tą zieloną z Kwitnących Wzgórz? Jak? Ja jeszcze nie ją
      grałam, ale jak zobaczyłam tą rodzinkę.. Az strach... Ogólnie gra super. Warta
      pieniązków. Tylko ktoś wie, jak zrobić żeby najpierw była zima? Ja tam coś
      znalazłam, i przestawiłam na lato, ale była jesień... Bardzo chcę, żeby
      nadeszła u nich zima! Chcę również poruszyc temat ogrodników. Przyszli goście,
      a oni się z nimi biją na balony! Co to ma być?! Ale dostałam sameee
      pochwały tongue_out smile A jak można zdobyć tą studnię życzeń?

Bardzo polecam i gra na sto procent warta pieniędzy!!! Nie będziecie żałować smile
      • amaranta15 Re: The Sims 2 Cztery Pory Roku :) 06.03.07, 01:00
        O rany przez te wasze opisy strasznie się napaliłam na 4 pory rokusmile. A do
        kwitnia kompletenie nie będę maiała kasy sad((. Nie.. chwila... mam 10 zł smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka