Gość: Kro-krak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 18:44 warto kupic taki zestaw z Crysis? www.proline.pl/shop.php?n=rekomendacja-dla-gry-crisis-od-pclab-pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: EVGA i Crysis IP: *.chello.pl 09.12.07, 07:19 Jeśli uda Ci się kupić to na pewno warto. Odpowiedz Link Zgłoś
hanimichal Re: EVGA i Crysis 26.12.07, 17:05 jezeli chodzi to o Crysis to nie warto NVIDIA 8800 wdlug ruznych forumuw gamers to nie posiega Crysis do konca mocy, e tez Crysis to usnana jako gra nie udana, e nato pan ma dowud ze nie jest spszedana w rynku gier tak jak sie oczekiwalo ja jestem graczem, i za gralem ta gre, i odzucilem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strateg Re: EVGA i Crysis IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.12.07, 19:42 hanimichal napisał: > jezeli chodzi to o Crysis to nie warto > NVIDIA 8800 wdlug ruznych forumuw gamers to nie posiega Crysis do konca mocy, e > tez Crysis to usnana jako gra nie udana, e nato pan ma dowud ze nie jest > spszedana w rynku gier tak jak sie oczekiwalo > > ja jestem graczem, i za gralem ta gre, i odzuc jezu misiu masz wodogłowie czy jak ? przecież ty pisac nie potrafisz gó.. zagrałeś pajacu - nawet nie znasz róznicy między 8800 czy SiS650 idź oglądaj tańcz z gwazdami czy k.. jak to się nazywa trollu EOT Odpowiedz Link Zgłoś