Gość: Marco IP: *.chello.pl 04.11.01, 21:52 Mistrz AIKIDO i jego umiejętności aktorskie. Myślę że robi to całkiem poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sasza Re: Steven Seagal IP: 213.25.169.* 04.11.01, 22:12 Gdyby życie było takie proste, jak Steven Seagal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Steven Seagal IP: *.chello.pl 04.11.01, 22:24 Ja uważam że jego umiejętności Aikido są bardzo wysokie. On ma chtba 5 albo 6 dan a to budzi szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Steven Seagal IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.11.01, 22:43 Stefek Mewa, powiadasz? Przynajmniej wiadomo, czego się spodziewać, a to już jest coś...i trzyma poziom (marny, bo marny), a to też jest coś. Kiedyś, na początku, 'proponował' inną odmianę mordobicia, tyle, że później- taką samą. Nie da się ukryć: kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: Steven Seagal IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.11.01, 01:02 Nie rozwodziłbym się nad talentem aktorskim Seagala, ale przyznam, że Nico to dla mnie klasyka z lat dzieciecych. Odpowiedz Link Zgłoś