m_finka 08.02.08, 18:29 www.escapegames24.com/2008/02/escape-ecru-room.html Przyznam,że się męczę Znalazłam kilka rzeczy w dziwnych miejscach, ale do końca to mam jeszcze jak stąd do Hiszpanii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1oo Re: ESCAPE ECRU ROOM 08.02.08, 19:55 Zrobiłaś już te bolce wystające z podłogi? Pytam, bo ułożyłam je wszystkie w górze, a nie chce mi się klikać bez potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: ESCAPE ECRU ROOM 08.02.08, 20:34 Akurat maja być wszystkie wciśnięte bez tego nie dostaniesz się do sejfu Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: ESCAPE ECRU ROOM 08.02.08, 20:55 Tak sobie właśnie pomyślałam, bo coś za łatwo mi poszło Zrobiłam sobie przerwę, ale teraz bawię się dalej. Dziękuję za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: ESCAPE ECRU ROOM 08.02.08, 21:02 A mnie właśnie jeden z gości ukradł pizzę nie bardzo wiem co robić z tymi, co ich nie ma na liście vipów... ignorować? Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: ESCAPE ECRU ROOM 08.02.08, 21:04 OMG... podobno trzeba ich nożem... to uciekną. Nie zaglądam więcej na inne fora Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: ESCAPE ECRU ROOM 08.02.08, 21:48 Ha, ha Mnie uciekli z 3 pizzami zanim się zorientowałam, o co chodzi. O nożu czy młotku nie pomyślałam Teraz idę szykować te pizze zgodnie z upodobaniami klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: ESCAPE ECRU ROOM 08.02.08, 22:24 Ja mam przed sobą 3 rozpiski,żeby się nie pomylić przepisy na pizzę, opisy vipów i pudełka z krewetkami Jakoś idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: ESCAPE ECRU ROOM 08.02.08, 22:50 Skończyłam Ale przyznaję się bez bicia,że podejrzałam co trzeba robić sama nie wpadłabym chyba na to... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: ESCAPE ECRU ROOM 08.02.08, 23:00 Nie chcę wiedzieć, gdzie zaglądałaś, ale powiedz mi jaką pizzę przygotowałaś gościowi w żółtym kapeluszu, zielonym garniturze, czarnych butach i z zielonym samochodem. Taki akurat do mnie przyszedł. W jego opisie stoi jak byk: zielona papryka, norweskie krewetki, nie lubi chili. No i okej, ale co z resztą? Co jest podstawową wersją? Keczup, pomidory, ser? No, bo już mam dość próbowania Chodzi o Teemed Lagoon. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: ESCAPE ECRU ROOM 09.02.08, 09:02 pewnie za późno z tą odpowiedzią, ale wczoraj musiałam skończyć zabawę Ta pizza to: zielona papryka, norweskie krewetki, gwatemalskie krewetki, pomidory i ser. BEZ chili. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: ESCAPE ECRU ROOM 09.02.08, 10:49 Dziękuję, ale już sobie chyba daruję te pizze, tym bardziej, że sama ich nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: ESCAPE ECRU ROOM 09.02.08, 11:09 Ja też nie przepadam Ale bawiłam się całkiem nieźle A tak na marginesie - coś cicho na tym forum... To już nikt nie chce pogłówkować jak uciec z pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: ESCAPE ECRU ROOM 09.02.08, 11:16 Już dawno to zauważyłam. Jakiś przesyt chyba nastąpił czy co? Oj, były czasy, że forum aż huczało. Ja się dalej bawię, bo lubię, ale lubię też sama dochodzić do końca gry więc tu, na forum, tylko podpowiadam jeśli ktoś pyta, a ja wiem. No i czasem sama pytam. Ale nie zniechęcaj się, podawaj linki jeśli coś znajdziesz. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lolana Re: ESCAPE ECRU ROOM 11.02.08, 10:25 a jak rozbić to wstrętne cwane jajo?? Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: ESCAPE ECRU ROOM 11.02.08, 10:31 Musisz kolejno próbować. Jak już weźmiesz jajko, podświetl je i kliknij. Jeśli kręci sie szybko, to znaczy,ze jest na twardo Odpowiedz Link Zgłoś
czumczum Re: ESCAPE ECRU ROOM 13.02.08, 21:56 Ciasto już mi urosło, wyjęłam je z garnka, ale gdzie je położyć? Nie wiem czym sprzątnąć tę rozwaloną butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: ESCAPE ECRU ROOM 13.02.08, 22:16 Ciasto robisz "wirtualnie" dwa razy klikasz na ciasto,żeby je podświetlić, potem rączkę i klik w ciasto. Samo się wyrobi. Klikasz, aż przestanie reagować . Potem wałek do ciasta, a potem sos pomidorowy i masz gotowy spód Odpowiedz Link Zgłoś