Dodaj do ulubionych

Call of Duty 4 - gra roku według AIAS

IP: *.toya.net.pl 08.02.08, 23:17
ROTFL! COD4 grą roku? Ręce opadają... Gra krótsza nawet od crisisa uncertain. Kiedyś dema gier bywały dłuższe.
Obserwuj wątek
    • Gość: wuggers Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 01:36
      Co nie zmienia faktu, ze gra się niesamowicie ;]
    • Gość: Melo Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: 172.25.252.* 09.02.08, 11:50
      kiedyś dema bywały dłuższe, za to były 20 razy słabsze.

dobry Hollywoodzki film trwa 90 minut. Seans kosztuje 20-30zł. Za 15 godzin w CoH4 (+online) płacisz 10 razy więcej. Fair deal.
      • Gość: golfiarz Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.toya.net.pl 09.02.08, 16:40
        20 razy słabsze pod względem grafiki tylko. Kiedyś nawet w fpp grało się
        kilkadziesiąt godzin a teraz... COD4 to gra na jakieś 6-7 godzin.

Ps multi nie testowałem. Nie chce mi się.
    • Gość: qwerty Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 17:42
      Nie chciało ci się czy nie masz oryginałki ;p A co do cod4 to jest głównie nastawione na multi, które rzeczywiście jest świetne.
    • Gość: asd Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: 82.160.102.* 09.02.08, 18:05
      mam pytanie czy żeby w to grać trzeba mieć jakieś poprzednie części COD czy można po prostu kupić odpalić i już ?
    • w.w.fiutin Najlepsza reklama - Vladimir Putin's Review ;) 09.02.08, 18:06

pl.youtube.com/watch?v=Ddg7reIOjL0
    • Gość: cinusek Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 18:31
      jak dla mnie gra roku to Bioshock
    • Gość: aaa Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.chello.pl 09.02.08, 19:13
      golfiarz: Ja rozumiem, że kiedyś wszyscy byliśmy młodsi, piękniejsi, a świat wydawał się lepszym miejscem, ale z tymi kilkudziesięcioma godzinami gry w FPP to jednak Cię trochę fantazja poniosła. wink
    • Gość: X Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.chello.pl 09.02.08, 20:00
      aaa - jak masz szesnaście lat to możesz nie pamiętać.
    • Gość: Aris Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.08, 22:51
      nawet taki serious sam trwal dlugo. a to takich dziadkach typu dooma i wolfa to juz w ogole. Inna sprawa ze cod4 byl fajny krotki ale bardzo fajny. asd to odzielna gra jezeli sie serio pytales.
    • Gość: mkm Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.com.pl 09.02.08, 23:37
      portal zbyt mocno wyrozniony. Nalezala im sie nagroda za kreatywnosc, bo na silniku FPSa zrobili grę zrecznosciowo logiczna, zaskakującą i innowacyjną. Czyli kategoria game design. Ale gameplay ? bylo chyba kilka bardziej wciagajacych gier, no ale powiedzmy ze gameplay byl ze scislej czolowki. No a nagrody w kategorii "postaci" to juz zupelnie nie rozumiem, za jakie postacii, robociki, wiezyczki, gracza, finalowa rozgrywke ? a moze za głos ? Jesli za innowacyjne przedstawienie przeciwnika, to ok. Bo graficznie to portal byl bardzo przecietny. Nie zly, bo grafika byla wystarczajaca ale widac bylo ze nawet nie probuje nawiazac konkurencji graficznej z nowszymi silnikami.
    • Gość: GLaDOS Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.acn.waw.pl 11.02.08, 23:59
      This was a triumph. I'm making a note here: huge success. It's hard to overstate my satisfaction.
    • Gość: Koniu Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.torun.mm.pl 12.02.08, 15:47
      @golfiarz

Żak mi ciebie.
      "Ps multi nie testowałem. Nie chce mi się."
      Co to kur** jest? Ty się znasz na grach?
      Sry, ale takie gry są robione pod względem online gry z innymi. A w tym CoD4 wymiata. Niby czemu po tak krótkim czasie CoD4 jest już na drugim jako najdłużej grana xfire.com? Skoro to nowa gra? A już tak wyprzedziła? Coś w tym jest.
      • Gość: laik Re: Call of Duty 4 - gra roku według AIAS IP: *.aster.pl 18.02.08, 16:15
        Pytanie : czy mając legalną COD 4 i chcąc sobie zagrać on line trzeba spełnic
        jakieś dodatkowe kryteria ( np. założenie konta, opłata itp ).
        Co to jest Punk Buster i czy naprawdę jest wymagany do tej gry bo u mnie jest
        konflikt z Kasperskim.

Proszę o info.
        pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka