dotttek 14.02.08, 12:49 www.gotmail.jp/daydream/ właśnie odpaliłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotttek Re: DayDream - gotmail 14.02.08, 13:08 no i nie umiem ruszyc tv mam szkieletora i czerwonego robota... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: DayDream - gotmail 14.02.08, 14:58 A ja znalazłam jakiś drucik przy lampie obok drzwi. Nie wiem czy to ważne, ale najpierw kliknęłam w tego chłopka na drzwiach i otworzyła mi się nowa stronka. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: DayDream - gotmail 14.02.08, 17:10 byłam już pod talerzem postrzelałam sobie i teraz niby moge przesunąć tv ale jak to nie wiem drugie podejscie do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: DayDream - gotmail 14.02.08, 17:27 powiesiłam kosciotrupa mam zółtego i czerwonego robota drucika nie umiem znalesć ;/ no i nie umiem przesunąć tv Odpowiedz Link Zgłoś
1oo DRUCIK. 14.02.08, 18:32 Otworzyłam grę jeszcze raz żeby sprawdzić, co robiłam w sprawie drucika. Klik na ludzika - otwiera się strona. Klikam na klamkę i zamek, nie wiem ile razy. W każdym razie przy napisie "locked" nic się nie działo więc klikałam dalej aż pokazał się napis "whoops" i coś tam jeszcze. Klik na lampę - cofam się na środek pokoju. Klik na lampę - przewraca się i pokazuje się cień na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: DayDream - gotmail 17.03.08, 01:38 Roboty są trzy. Pierwszy jest w zamkniętej na klucz szafce. Klucz zdobędziesz po zagraniu w grę i odwróceniu ekranu tv. Szkielet jest w czołgu. Pozostałe dwa roboty dostaniesz po użyciu pierwszego robota i szkieletu. Odpowiedz Link Zgłoś