m_finka 16.02.08, 18:16 kids.nifty.com/game/adventure/dora/index.htm Niestety, nie chce działać w firefoksie, tylko IE. Ładnie wygląda. Niestety, utknęłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1oo Re: ESCAPE OF DORA 17.02.08, 02:33 No, trochę mi to zajęło, bo musiałam zaczynać kilka razy, ale skończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
beautytherapist Re: ESCAPE OF DORA 18.02.08, 17:39 A mi na firefoxie dziala w porzadku ale skonczyc nie moge. tzn, nie wiem ile tych elementow ukladanki ma byc ale chbya brakuje mi dwoch. nie mam pojecia gdzie ich szukac. A one chbya sa niezbedne, zeby otworzyc srodkowe drzwi... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: ESCAPE OF DORA 18.02.08, 18:14 W drugim pomieszczeniu - obramowanie wnęki z kielichem i skała pod kołem. O reszcie nie piszę, bo są łatwe do znalezienia. Chyba Odpowiedz Link Zgłoś
beautytherapist Re: ESCAPE OF DORA 19.02.08, 09:00 Znalazlam brakujace czesc ale srdokowe drzwi nadal nie chca sie otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: ESCAPE OF DORA 13.04.08, 21:06 Podobno w pierwszym pomieszczeniu są 3 fragmenty układanki. Udało mi się znaleźć tylko 2... Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: ESCAPE OF DORA 13.04.08, 21:28 pep-per napisał: > Podobno w pierwszym pomieszczeniu są 3 fragmenty układanki. Udało mi > się znaleźć tylko 2... Znalazłem Odpowiedz Link Zgłoś