anka1 04.10.01, 08:37 a do pracy chodzić tylko wtedy jak będę się nudzić! domagam się od nowego rządu nowej reformy emerytalnej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krm Re: ja chcę na emeryturę!!!! IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 04.10.01, 08:45 A ja nie chce abys poszla na emeryture. Nie nadajesz sie. Nie spelniasz zadnego wymaganego warunku, a tylko - chcesz. Chciej Aniu czegos innego, czegos na co nie musisz tak dlugo czekac... Zycze Ci milego dnia i ciepelka przedemerytalnego... krm Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ja chcę na emeryturę!!!! 04.10.01, 08:49 na emeryturę!!! bo mam zaległości w lekturze!!! zaczęłam Królów Przeklętych i nie mam czasu kończyć buuu((( a to 6 tomów! a ja dopiero Króla z żelaza zdażyłam! buuu(((! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: ja chcę na emeryturę!!!! IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 04.10.01, 08:59 A takiej roztkliwionej emerytce Ance tez mowimy NIE!!! Nie ma zadne buuu, nie ma zadnych emerytow, emerytek i emerytur!!! Wiesz przeciez Emeryturom stop! Budzet nizalatywalny musi sie sam zrastac! A jak ze on sie zrosnie ? Emerytami? Dlatego emerytom STOP!!! Nie ma Zamrazanie HIBERNACJA jak powiada HI(hihihi) P ERNACJA spod nowych starych znakow!!! A KROLOW czytaj!!! W cieplym!!! Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ja chcę na emeryturę!!!! 04.10.01, 09:01 nie mogę idę na dyżur! pozdrawiam i miłej wycieczki! pa! Odpowiedz Link Zgłoś