Gość: simson IP: *.elartnet.pl 19.02.08, 19:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetinajt Re: Wielki sojusz dla PC? - polemika 19.02.08, 22:20 --------------------------------------------------------- zaryzykowałbym stwierdzenie, że nawet gdyby na PC przestały w ogóle wychodzić gry, to firmy takie jak Microsoft czy Intel odczułyby to w stosunkowo niewielkim stopniu ------------------------------------------------------- Intel i Microsoft może tak, ale nVidia, a w mniejszym stopniu AMD to już nie do końca. W końcu sprzedaż kart graficznych dla PC stanowi lwią część przychodów tych koncernów i gdyby PC faktycznie stał się platformą do pracy, na którą ewentualnie wychodziły by jakieś strategie i rpgi z niezbyt wymagającą grafiką to firmy te miały by dość poważny problem, którego konsekwencją było by prawdopodobnie to, że nowe wersje konsol lądowały by na rynku co półtora roku, żeby zapewnić jaki taki obrót w dziedzinie grafiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Re: Wielki sojusz dla PC? - polemika IP: *.magma-net.pl 20.02.08, 00:04 "to nie wina producentów tych dóbr, że odbiorca jest taki, jaki jest." a przez to ze filmy, ksiazki etc sa coraz glupsze "odbiorca jest taki, jaki jest." i tak koleczko sie zamyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zangieov Re: Wielki sojusz dla PC? - polemika IP: *.b-ras1.cld.dublin.eircom.net 20.02.08, 00:09 Ja tylko dodam, ze nie tylko wielki sojusz nie podcina galezi, ale calkowicie ma gdzies piractwo na PC. Liczy sie tylko sprzedaz highendowego sprzetu. Co ich obchodzi skad ludzie maja gry, jak pieniadze wydaja tylko na sprzet. Nawet lepiej, ze sciagaja z taniego zrodla, bo wtedy jest wiecej potencjalnych klientow do upgradowania systemu. Crysisowi skoczyl milion, ale tak naprawde kupe kopii rozeszlo sie wraz z GeForcami na konsolach takich numerow nie ma, chyba ze mowimy o bundles Odpowiedz Link Zgłoś
roar Wielki sojusz dla PC? - polemika 20.02.08, 14:48 Mam wrażenie, że autor kompletnie nie zrozumiał tekstu, z którym polemizuje. Najśmieszniejsza jest puenta, dokładnie taka sama, jak u "adwersarza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Wielki sojusz dla PC? - polemika IP: *.chello.pl 20.02.08, 16:01 znam jednego dev-a z polsl Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Wielki sojusz dla PC? - polemika 21.02.08, 15:32 Kayser Soze sie nie odmienia, jak Ziobro A zatem "tego Kaysera Soze" a nie "tego Kaysera Soze'a" - ale dobrze chociaz, ze apostrof był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dev Wielki sojusz dla PC? - polemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 13:22 @ roar: proszę rozwiń tę tezę dotyczącą mojego niezrozumienia tekstu... A pointa? gdzie jest taka sama? proszę o przykłady... @ simplex: sorry, ale nie miałem pojęcia skąd autor wziął swój nick. Odpowiedz Link Zgłoś