Gość: gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:05 simsy 3 soł ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatan Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.eranet.pl 31.07.08, 16:51 Rodzic się nawrócił się na dobrą drogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 11:43 Będzie tam można wejść do sąsiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.wod.airbites.pl 02.08.08, 11:27 Aha . dzieki to musze sie zapytac kolezanki ona sie na tym lepiej zn a dzieki pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuska223 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:03 Ja gram jak nie jestem na podwórku z kolesiami a tak wogule to myśle że beda drogie ale spąsoży na nich zarobią.. uu i mam nadzieje że będze można ją wgrać na Windows xp bo jak nie to ja sie chyba zabije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:29 Zawaliste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.eranet.pl 04.08.08, 14:11 Zapowiada się super Uwielbiam simsy kazda czesc... nie wiem teraz czy oplaca się kupywać nowy dodatek do Sims2-Osiedlowe zycie (premiera 4 wrzesnia), czy odkładać na Sims 3. Mam nadzieje ze premiera 3 bedzie jeszcze w tym roku Pozdrawiam wszystkich SimoManiaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleo Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 81.219.121.* 04.08.08, 14:29 Uważam, że to jest bezsens !! Kupowanie coraz to nowszej wersji i do tego jeszcze dodatki !! ile to zeżera pamięci na komputerze i pieniądzy !! idiotyczne... a dodatki mogłyby być samodzielne (znaczy mogłyby działać bez podstawy) a tak nie jest i coraz bardziej pamięć jest zapchana... Pomysł na tą grę jest beznadziejny... za dużo to zajmuje... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fellka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.aster.pl 05.08.08, 17:36 Ja także jestem maniaczką The Sims 2!!! I ledwo co mogę się doczekać The Sims 2 Apartament Life, A co dopiero The Sims 3!!! Oh My... Zwiastuny dodatku i 3 ogląadałam chyba już z tysiąc razy!!!! Bo za każdym razem jak oglądam zwiastun The Sims 3,wyobrażam sobie,ile tam będzie możliwości!!!! Zupełnie,jak w prawdziwym życiu!!! Zastanawiam się tylko,Ile ta gra będzie kosztować,oraz kiedy wyjdą The Sims 3 na Maca????????????????????? Gdzieś za 2 lata???!!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.aster.pl 08.03.09, 10:05 Przeczytałam, że w lecie 2009 Sims 3 wyjdą na: PC, Mac'a, Iphone'a i Ipoda Toucha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.09, 20:35 ja wiem kiedy wyjdą simsy 5 czerwca 2009r.wszystkie informacje na stronie www.thesims3.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość : Klaudia Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:02 Super !!! Dam i 1000 zł. by mieć the sims 3 xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:05 Ja też dam 1000 a nawet 2000zł.aby mieć the sims 3 Nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:08 Ola ja dam 3000 i będę miała szybciej je od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 10:00 Już sie nie moge doczekac The Sims 3 ! xD Jak oglądam obrazki i zwiatuny to normalnie szok ta gra bedzie super xD tylko ile ona moze kosztowac .. ;/ Pozdro All ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzia Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 83.2.79.* 06.08.08, 15:58 SUPER!!!!!!!!! Już nie mogę się doczekać. Mam całą serię Simsów 2. Słyszałam że 3 wyjdzie najpuźniej w 2009 w lutym a najwcześniej tak w 2008 na początku zimy. Troche trzeba poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:11 ee po paru dniach sie znudzi jak i 2jka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@ Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 89.191.147.* 06.08.08, 17:58 a ja tam wole wydać kupę kasy na sim 3, niż ich nie mieć. to byłoby jakieś dziwne żeby nie mieć sim 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośćAsia (plutka) Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:53 A ja to nie kupuje tylko ściągam z Emula I NIE WYDAJE KASY I za darmoche mam dodatki i simsy Pozdro do wszystkich aha ja też kocham SIMSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirki Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.5com.pl 07.08.08, 09:25 super od wieków czekałem na sims 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 15:50 Ja dam nawet 1000 zloty ale naprawde nie klame bo mam bo specjalnie zbieralem na przez 3 lata a dodatki mi nie potrzebne bo sciagne i mam nadzieje ze wyjda szybko na gwiazdke to moze nie bede musial wydawac kasy.KOcham simsy i nigdy nie przestane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataljakatarzyna Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 18:13 Żadna rewelacja se raczej nie zapowiada. To po prostu będzie troche rozszerzona dwójka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.elk.mm.pl 07.08.08, 21:33 Ciekawe ile to będzie kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.08.08, 23:40 Uwielbiam simy, ale wiadomo - już się trochę znudziły (ale itak w nie gram ;P ). Z tego co wiem gra w nie sporo osób naprawde w różnym wieku... A zwiastun fajny, wszystko strasznie mi sie podoba(okolica wymiata), ale mam dziwne wrażenie, że buzie tych simów mogłyby wyglądać zdecydowanie realniej. Takie wyglądają jak dla mnie troche na takie 'pysie' i średnio mi to pasuje. Bo kto troche zajmował się imagem simów w dwójce to pewnie wie, że ściągając różne elementy wyglądu z netu można zrobić simów do złudzenia realnych... A przecież ta gra jak narazie jeszcze nawet nie wyszła (przynajmiej u nas) więc troche mnie zastanawia dlaczego twórcy robią gorszy wygląd dla simów niż internauci. A i jest pytanie - sylwetka,waga,wygląd ale czy wzrost?Na stronie oficjalnej nie ma nic o wzroście a to jak dla mnie się liczy.Znowu mamy stosować kod StretchSkeleton ?;P ?? Artykuł made by zagorzała simsomaniaczka lat za 3 tygodnie 16 jakby sie kto pytał bo ktoś sie pytał;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busiu Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 16:26 Ja... chyba zostanę przy Sims2. Nie podobają mi się simy w trójce. Są takie... strasznie prawdziwe. Rozumiem, że realistyczność ceni się w grach, ale ja lubiłam simsy właśnie za tę odrobinę sztuczności... :1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 20:58 KOCHAM Simsy!Musze miec trojke ale jezeli bedzie kosztowac ok.200 zeta to nie dostane bo kieszonkowe dostaje raz na rok!I to 100 zeta !Tak malo...Aha ciekawe czy w 3 bedzie odpowiednik kodu boolProp TestingCheatsEnabled true bo bez nie go ani rusz!Wszystkich pozabijam.A jesli chodzi o wiek to moje 8-letnie rodzenstwo tez w to gra(nawet uzywa opcji bara-bara!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.osiedle.net.pl 10.08.08, 14:22 No właśnie nie musisz kupować sims 3 ale może inni będą chcieli kupić od zawsze marzyłam żeby w simsach były takie fajne rzeczy zacznij grać w simsy ty protestujący rodzicu to zobaczysz jakie to fajne ale oczywiścienie musisz więc nie protestuj Odpowiedz Link Zgłoś