Gość: Bellum Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:40 Ja kupiłam na allegro za 120 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan simsów Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.gorzow.mm.pl 26.05.09, 20:14 do the Sims 3 9 dni i cztery godziny jusz sięnie mogę doczekać Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 18:00 ja dostane sims 3 w dniu premiery ale dopieero wieczoerm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość extra Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 18:03 Wnerwia mnie że będzie trzeba wydawać kase na dodatki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roguoOwaa Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.gorzow.mm.pl 29.05.09, 12:28 Ja już mam 3 . Wole 2 bo lepsza jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.acn.waw.pl 30.05.09, 00:48 Dużo informacji o The Sims 3 tutaj: sims.3.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:Oleńka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 14:30 The sims 3 będzie już za tydzień! Koszt:129 zł Napewno se kupie, raczej rodzice mi kupią Wiem ,że będą dodatki ,bo w innych krajach sąPORT,ANIMAL PLANETitp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemy Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 17:33 a ja już mam od tygodnia xD po polsku i wogole fajne ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Softly Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 23:10 W MediaMarkt będą za 99zł ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 00:46 poważnie w mediamarkt będą za tyle? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chanel Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.09, 12:34 jasne już to widzę... w empiku są za 140 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitty Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adm.uj.edu.pl 02.06.09, 15:59 Wow!Moi rodzice mi to kupią, jesli poprawię oceny(żal.pl), ale i tak się cieszę! a w simsach 2 rozkminiłam jak zrobić wampiro-simoroślo-czarodzieja! KOCHAM SIMSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.toya.net.pl 02.06.09, 22:42 a ja już mam gra nie spełnia do końca moich oczekiwań...w sumie lepsza grafika i więcej opcji ale za to jest mniejszy wybór przy budowie i urządzaniu domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:sweet Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.einet.lublin.pl 02.06.09, 23:11 ja napewno kjupie mam wszystke czesci i dodatki the sims 2 i the sims 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc:SIMOFANKA Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 16:49 Nareszcie trzecia czesc tej super gry niemoge sie doczekac 5czerwca mam wszystkie czesci począwszy od THE SIMS1 THE SIMS 2 mam wszystkie dodatki jestem FAnem kazady kto kocha simsy lub lubi to jest moim kumplami kocham ich wydawce Gram w Simsy od poczatku. Mam stosy rodzin w kazdej grze Z the sims2 mam durble deluxse Kocham Was SIMOFANKAAAAA LOL HEH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 17:53 ale fajowo ze beda simsy 3 beda na pewno suppppeer joz nawet spisuje sobie kody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzuu Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 217.153.169.* 03.06.09, 18:46 ja słyszałam że juz teraz są w sklepach jutro jadę kupić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siema Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 08:18 === Ja mam juz od dawna the sims 3 sa fajne w jeziorach odbija sie slonce jest tez morze i mozna chodzic po calutkim miescie i chodzic do znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 83.143.102.* 04.06.09, 14:41 jak to tak czytam to się was boję. a raczej tych dzieci które już nie potrafią wytrzymać. =.= rodzice chyba nie patrzą ile wy przed komputerem spędzacie czasu. ;] ale mi to.. "kupię ci simsy 3 drogie dziecko jak poprawisz oceny" a czy dziecko nie powinno się uczyć dla siebie, a nie dlatego, aby dostać grę ?! ale skoro waszym rodzicom to nie przeszkadza, że w przyszłości wszystko co robicie będziecie robić za coś to ich sprawa.. ;] i jeszcze jedno. simsy już jutro - wielka premiera. tylko nie zapomnijcie o Bożym świecie dzieciaczki! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
natuska15072 Re: Co wiadomo o The Sims 3? 04.06.09, 15:57 Jest cool to już jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANKA Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.06.09, 21:57 Ja już mam The Sims 3!To najlepsza gra na swiecie.Swietna grafika,nie ma przemocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPUGA Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 91.193.99.* 05.06.09, 19:06 TO JUŻ DZIŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.pl 06.06.09, 20:21 A jezeli chcesz kupic, to uwazaj gdzie. Jak w EMPIK-u, to pilnuj, zeby obok byl Media Markt: img81.imageshack.us/img81/6165/whistleblowing.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.interpc.pl 07.06.09, 09:54 Eee... Fanka chyba ci sie coś pomyliło sims 3 wyszły dopiero 05.06. a ty w dniiu 04.06 mówisz że już je masz... Właśnie wróciłam ze sklepu, kupiłam simy za 139.99 w Empik'u i jestem zadowolona z ceny. Simsy są super, wiele nowych opcji. Szczerze polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiooll Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.cpe.marton.net.pl 07.06.09, 13:27 Hej . Premiera Simsów The Sims 3 Była 5 czerwca a nie 20 lutego . I Kosztują 139 zł . Ja Już Zmówiłam Sobie Na aLLegro za 105 zł. i Dostane 17 . czerwca <urodzinki> . !! Z tego co ogladałam filmiki to można robić Pasemka , znamiona. itp. The Sims 3 Najlepsza Gra Na śWiecie !!!!!! Kto nie Lubi zTej Gry Niech nie Wchodzi Na Te Forum. Niektórzy ściągaja sobie z neta simsy . Ale ja nie jestem Taka i Wole Kupić Sobie . Bo za taką Gre Dała bym nawet 200 zł .Tylko żeby mieć orginał. !!! Jestem uzależniona od The Sims . Ciągle Myśle o The sims 3 . Pozdrawiam Fanów i Tych Uzależnonych od The Sims . A ci co są przeciwko To niech żałują że mają take zdanie na temat the sims 3 . !!!! Odpowiedz Link Zgłoś