Gość: rajder IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 12:51 ciekawe kiedy wyjdzie i czy będzie taka łatwa jak pozostałe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.era.pl 26.05.08, 13:06 filmik juz nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trafikorz Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.08, 13:28 FIFA - gra dla 5 latków, śmiesznie łatwa Pro Evolution soccer - symulator piłki nożnej, cholernie realistyczny ... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
aut0mat Re: FIFA 09 - pierwsze plotki 26.05.08, 13:49 Dlaczego scrollowanie kazdej strony gamecornera jest tak strasznie wolne? Wszystko skacze. Komputer mam szybki, wiec to nie jest przyczyna. Az sie nie chce tego czytac. Ktos inny tez tak ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zl0ty Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: 91.193.96.* 26.05.08, 14:31 @ aut0mat tez tak mam, alem ysle ze u mnei to wina firefoxa lub jakiejs wtyczki... Co do FIFY n/c, PES rox ;p Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: FIFA 09 - pierwsze plotki 26.05.08, 14:33 Dlaczego scrollowanie kazdej strony gamecornera jest tak strasznie wolne? Wszystko skacze. Komputer mam szybki, wiec to nie jest przyczyna. Az sie nie chce tego czytac. Ktos inny tez tak ma? -- zgłoszę to naszym ekspertom od strony technologicznej. dzięki za informację. możesz też napisać na radek.zaleski@gazeta.pl i podać szczegóły swojej konfiguracji komputera - to ułatwi zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
furry Re: FIFA 09 - pierwsze plotki 26.05.08, 16:20 @radek.zaleski - scrollowanie nie ma nic wspólnego z konfiguracją komputera Chodzi o to, że pod firefoxem nie działa to dobrze. Nie jest ważne czy windows, czy linux, czy dual core, czy p3 - wszędzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opera Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.dialog.net.pl 26.05.08, 16:21 U mnie w operze tez strasznie wolno sie przewija, nawet, jak fotki i filmiki pozostaja poza ekranem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fundak Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.ds13.agh.edu.pl 26.05.08, 16:28 Scrollowanie moze też być winą sterowników do karty graficznej. Miałem tak kiedyś. Jeżeli chodzi o przeglądarkę to na moim komunikatorze IE działa bez zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vt Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.08, 16:40 ta, a na PC znowu będzie kotlecik Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: FIFA 09 - pierwsze plotki 26.05.08, 17:17 Co z tego że FIFA posiada oryginalne, wszystkie teamy i nazwiska piłkarzy, jak i tak jest to niczym arcade w wyścigach samochodowych. PRO EVOLUTION SOCCER jest zdecydowanie lepsze. Poza tym od nowej FIFY nie spodziewam się niczego specjalnego, bo już od kilku lat zawodzą z kontynuacją tej gry, a cena jak zwykle nie będzie adekwatna do nowości i innowacji jakie znajdziemy w grze. EA Sports już nas do tego przyzwyczaiło. Teraz wszyscy niech się cieszą: "Jeee zupełnie nowa FIFA!!" - o 1 numerek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wii Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 17:38 Zagrajcie fifę 2008 na Wii beznadzieja , za to PES cudo...ale na xboxie jest inaczej fifa wymiata a PES to badziew. Jak to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy2411 Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.echostar.pl 26.05.08, 17:55 a przepraszam co to za nowość niby: "Podczas meczu widoczny będzie sędzia główny, biegający po boisku oraz sędziowie boczni (ci z kolorowymi chorągiewkami)"?? W 07 i 08 to już było... text fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jnk Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 18:00 rickrolled ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.wroclaw.mm.pl 26.05.08, 18:06 u mnie tez sie wolno przewija w firefoxie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.solaris.ds.polsl.pl 26.05.08, 18:36 powolne przewijanie nie ma nic wspolnego z konfiguracja czy przegladarka. Jest to wina transparentnych grafik ramek. Fajnie to wyglada, ale nie ma szans by dobrze chodzilo na jakimkolwiek komputerze. Za duzo tu przewijanej tresci i pikseli ktore procek musi przeliczyc Mala zmiana tla na jakies mniej efekciarskie rozwiaze problem Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: FIFA 09 - pierwsze plotki 26.05.08, 19:28 dzięki za informacje, przekaze komu trzeba. jakby powiedzial kazdy admin: mi dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aris Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.acn.waw.pl 26.05.08, 19:29 ja tam problemow nie mam z tym uzywam opery pod linuxem. Co do FIFY fakt ze pes lepszy ale do grania z kolega. Rozgrywanei sezonu to chyba jednak lepsza FIFA w zwiazku z nazwiskami. Przeprszam ale nie lubie grac FC blue wole CHelsea. Inna sprawa ze mam sentyment do serii w ktora gram od wersji 98 chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.univ-lemans.fr 26.05.08, 23:40 No cóż... nie ma się co tak ekscytować jak Pan redaktor (a przy okazji radzę Panu popracować trochę nad stylem pisania bo ten który Pan obecnie reprezentuje jest trochę jak styl dziecka z podstawówki). Ale wracając do tematu... jeżeli to wszystko o czym jest napisane w powyższym tekście się sprawdzi to i tak nie będzie to żadna rewolucja a jedynie kosmetyczne zmiany. Wyłączam z tego sam system rozgrywki (a on jest chyba najważniejszy) gdyż tak naprawdę nic konkretnego na ten temat GameCorner nie podaje. Mimo wszystko trzymam mocno kciuki za Elektroników, gdyż nieważne czy Fifa czy Pro Evolution Soccer będzie lepsze, zagram w ten tytuł który zaoferuje mi najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabor87 Re: FIFA 09 - pierwsze plotki 27.05.08, 00:50 Fotkę daliście z FIFY World Cup 2006 @Gość z posta wyżej Zapamiętam! Od teraz będę pisał wyłącznie z wykorzystaniem słownika wyrazów obcych i podręcznego zbioru synonimów. O żadnym luzie mowy być nie może, przecież FIFA to tak cholernie poważny temat! Najmocniej przepraszam. Mea Culpa itd. Parafrazując słowa Laski z filmu "Chłopaki nie płaczą": 'Człowieku! Nie bądź takim lingwistą! Trzeba się wyluzować..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.univ-lemans.fr 27.05.08, 00:59 Bez urazy Panie redaktorze, może jestem trochę upierdliwy Po prostu ja bym się bardziej postarał, a sam temat nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wododo Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.kcb.pl 27.05.08, 09:06 "symulator piłki nożnej" buaahahahaha - jesli już to "gry w piłkę nożną", chyba, że chodzi w grze o symulowanie bycia piłką nożną A przede wszystkim zamiast "symulować" weź dziecko pokopać piłkę na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIFA fan Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: 80.72.38.* 27.05.08, 09:11 Mam FIFY od 06 po 08 oraz pesa 06 który wyszedł w 2007r. A FIFA 06 w 2005 lepsza grafika w 06 Panie Szanowny Trafikorzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciq Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.08, 10:46 Pes 5 rzadzi! Najwazniejsze zespoly sa (no, PL ligi nie ma ;P), grafika nawet ladna, ale co najwazniejsze - miodnosc i nieprzewidywalnosc ;D. Fifa sie chowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: FIFA 09 - pierwsze plotki IP: *.oke.krakow.pl 27.05.08, 14:19 Kolejne wersje FIFY i PESA już mi się szczerze mówiąc znudziły, co roku dostajemy prawie to samo.....ale niedawno odkryłem PESA 2008 na Wii i mogę go polecić wszystkim, którzy szukają świeżości w piłce na kompie. Takiej swobody i kontroli tego co się dzieje na boisku nie widziałem nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś