Dodaj do ulubionych

Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla ludzi

IP: *.ib.tcz.pl 01.06.08, 10:43
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Augustus Re: Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla lud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 12:29
      Część pierwsza była specyficzną, niezwykłą i oryginalną grą dla odbiorcy szukającego gier oryginalnych, wyróżniających się. Gracz niedzielny gra w gry najgłośniejsze, a nie wyróżniające się.
    • Gość: MKS Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla ludzi IP: 213.77.87.* 01.06.08, 19:12
      Jedynka była swietna miała klimat i to cos i zdecydowanie nie była za trudna była w sam raz. Trzeba było nad jakimś etapem siąść ale była do przejścia była ok z poziomem trudności. Ja jeszcze grałem w nią na starym kompie który na najniższych wymaganiach przycinał... Mam świetne wspomnienia z ta gra
    • aumanx Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla ludzi 01.06.08, 22:31
      otorz to pierwsza czesc miala unikalny klimat,a co do poziomu trudnosci,byl swietny,a nawet perfekcyjnie dobrany do tego typu przygodowki,jezeli zamiarem Ubisoft'u jest zmniejszenie go,to gra moze sie szybko znudzic i obrastac w kurz gdzies na polce.
    • Gość: AVF Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 23:52
      Pierwsza część była naprawdę świetna, można było zżyć się z bohaterką. Ale za trudna? Poziomu trudności jakiegoś niebotycznego nie miała.
    • aumanx Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla ludzi 02.06.08, 04:55
      AVF jezeli uwazasz ze Beyond Good & Evil byla za trudna dla Ciebie,to daj soobie spokoj z grami wirtualnymi i poprostu nie graj zacznij zbierac znaczki lub cos w tym stylusmile
    • Gość: kajecik Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla ludzi IP: 81.168.185.* 02.06.08, 17:52
      Miejmy nadzieje, że "dwójeczka" nie straci klimatu części pierwszej. Jedynka była cudowna, artystyczna, śliczna po prostu inna smile Francuskie gry już takie są. Mam nadzieję, że Ubi wie co robi i, że nie wyjdzie z tego szmira i podobna do SC Double Agent.
    • Gość: Ano Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla ludzi IP: *.torun.mm.pl 09.06.08, 21:07
      Pierwsza część była jedną z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałem! A dwójka? Zobaczymy...
    • Gość: Dejvinside Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla ludzi IP: *.subscribers.sferia.net 10.12.08, 14:29
      Jedynkę wspominam fantastycznie, przechodziłem ją co roku w okolicach szóstego grudnia. Pierwszy raz skończyłem ją mając starą kartę graficzną, GF2 mx400, to była masakra - granie w rozdzielczości poniżej (sic!) 640x480 na najniższych detalach, mimo to - gra wciągała jak diabli. Oby nie spaprali sequela i nie zrobili z niego komerchy dla nieumiejących grać (BGE trudne? Phi!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka