Gość: zh Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.dsl.hstntx.swbell.net 18.06.08, 05:54 @vasc: Amerykanie wymawiaja "siwilajzejszn" akurat. mniejsza z tym. jest szansa na wersje PSP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: 144.177.50.* 18.06.08, 07:26 Jestem generalnie pecetowym graczem, ale... what the hell, najwyżej się kupi konsolę i będzie po krzyku W końcu graczowi powinno chodzić o dobre gry a nie o etos posiadanego sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 08:35 jakby na konsole były dobre gry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.e-wro.net.pl 18.06.08, 08:48 wybaczcie, ale Cywilizacja byla juz 10 lat temu na PSX-ie, wiec nie wiem o co to halo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brown Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.08, 10:36 To są gry - www.youtube.com/watch?v=hUoJBerFDsA&feature=related ech... się pograło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LDeska Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 14:14 Rzeczywiście wymowa nieprawidłowa - powinno byś "siwilajzejszyn" no ale sam artykuł ciekawy. Wszystkich maniaków cywilizacji jak my zapraszamy do naszego Klubu Anonimowych Civmaniaków www.civilization.org.pl gramy od lat codziennie w civkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STM Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.acn.waw.pl 18.06.08, 14:24 Na PSX byl tez C&C Red Alert - jak dobrze pamietam. Polityka historyczna w tym kraju lezy i kwiczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purysta Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 14:39 Rzeczywiście wymowa nieprawidłowa - powinno byś "siwilajzejszyn" -- Sid Meier też źle wymawia www.gametrailers.com/player/31209.html Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z 18.06.08, 15:18 Rzeczywiście wymowa nieprawidłowa - powinno byś "siwilajzejszyn" -- Sid Meier też źle wymawia www.gametrailers.com/player/31209.html -- LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:46 dno, szczyt kiczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 16:20 normalnie, synuś, to jakieś jaja są! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielny Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: 189.146.128.* 18.06.08, 16:31 Wciaz najbardziej grywalna wersja pozostaje CIV3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 20:00 Sie tak nie napalajcie na tego SC2, bo to jeszcze ciagle nie wiadomo co z tego wyjdzie. Np. War3 nie wyszedl im zbyt dobrze. Po za tym nie wiem czym tu sie podniecac, bo od samego SC1 to sa dziesiatki (jak nie setki) lepszych gier na konsolach. (Dopoki gralem na PC, to tez mi sie wydawalo ze SC jest genialna gra.) Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z 19.06.08, 03:48 Jakie znasz gry strategiczne na konsole porównywalne ze StarCraftem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.chello.pl 20.06.08, 03:55 jak zwykłe śmieszny głosik źle robione pauzy podczas mówienia Julcia Konczalskiego aka samozwańczego polish gertsmana, niedocenionego guru brańży rozśmiesza do łez. Pośmiewisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.it-net.pl 20.06.08, 14:52 kiko: daj próbkę swego głosu .... chyba że ci motacja nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z 22.06.08, 20:23 kiko - podpisz się mistrzu, podpisz. smutny człowiek z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.univ-lemans.fr 22.06.08, 20:38 Jak zwykle na gamecorner zero konkretów za to masa ogólników. Zastanawia mnie po co wrzucać na sieć takie video-zapowiedzi/recenzje (niech to każdy nazwie jak chce) skoro udzielający się w tym tworze Pan redaktor, zachowuje się jak znawca jakiejś wiedzy tajemnej którą nie chce się podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riv Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy zna.. IP: 80.51.232.* 23.06.08, 12:21 Czego wy chcecie od Pana Konczalskiego, wybitnego znawcy gier, najmądrzejszego dziennikarza Gamecornera i w ogóle. Julek, trzymaj się i rób dalej te swoje bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O-97 Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.chello.pl 23.06.08, 18:19 Ja tam gram na konsoli nie casualowo, ale sięgnę po Civ Revolution, bo ma sympatyczną kreskę i mniej-więcej system z innych Civów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Civa Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.08, 12:30 Według mnie to bedzie gra przeznaczona dla najmlodszyvh graczy i tak jak wspomnieli z civa robia sie simy. wole pograc w civka IV BtS a nie w smiesznego rewolutiona chodzciaz takie animacje jednostek by sie przydaly w BtS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domilolek Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 03:09 lol. jaki jest sens opisywac demo skoro juz dawno jest pelna wersja? Nie dstac was na gry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: 212.160.172.* 05.07.08, 20:41 civilization to swietna gierka, zwlaszcza 1,2 i 4 czesc. civilization revolution ze screnow wyglada dosc muminkowato i chyba bedzie ostro okrojone, ale sa przeciez stare dobre wersje. mam tylko jedno pytanie, jak wam sie udaje przejsc civ4 na imposible??? w pewnym momencie, gdy komp sie rozbuduje tury zaczynaja trwac po kilka minut i ukrycie ruchow kompa nic nie pomaga (w civ2 bylo to samo). ciekaw jestem ile bym musial czekac na przewiniecie tury grajac na multi z innymi osobami ;] Odpowiedz Link Zgłoś