Gość: migulic IP: *.197-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.07.08, 22:35 Grałem w to na PS2 i śmiało mogę powiedzieć, że jest to dzieło sztuki na miarę SotC i Okami. Niesamowita gra - a z tego co czytam, wersja PC jest podobna. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 23:22 sluchajcie, czy naprawde nie ma o czym pisac? ;/ moze nie zauwazyliscie, ale godzine temu Microsoft oglosil na E3 ze Final Fantasy trafi takze na Xboxa 360. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 23:22 sluchajcie, czy naprawde nie ma o czym pisac? ;/ moze nie zauwazyliscie, ale godzine temu Microsoft oglosil na E3 ze Final Fantasy XIII trafi takze na Xboxa 360. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riv Alternatywy 3: Psychonauts IP: 80.51.232.* 15.07.08, 08:36 no nic. Takie jak nic jak sam Gamecorner. Oderwany od rzeczywstości gier z ofertą dla ludzi z IQ poniżej 60 punktów, z pluciem na gry i tanimi chwytami. Ale i tak lubię tu zaglądać. Nie ma to jak się na chwilę upodlić. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Alternatywy 3: Psychonauts 15.07.08, 09:58 zauwazyliscie, ale godzine temu Microsoft oglosil na E3 ze Final Fantasy XIII trafi takze na Xboxa 360. -- informacje z E3 pojawiaja się na bieżąco na prawej szpalcie w zakładce najnowsze newsy. tam też znajduje się informacja o FF XII na 360. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dem Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.t-mobile.co.uk 15.07.08, 11:57 ja sie pytam, wiec dlaczego tych informacji nie ma w rss'sie? czy powodem jest to ze sa one linkowane z polygamii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.chello.pl 15.07.08, 12:13 typowe teraz seraphin zamieni GC w stronkę ze wspominkami o gierkach na PC. Chora i nieprawdziwa wizja świata gier tego starego chłopca, któremu jakiś czas temu we łbie odbiło nikogo nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Alternatywy 3: Psychonauts 15.07.08, 13:00 To bardzo ciekawe co mówisz, ale Psychonauts wydane zostało też na konsole Sony i Microsoftu Fakty burzą twoją wizję świata Swoją drogą, dlaczego wszyscy piszą tutaj tak jakby mnie znali (choć ksywki poprawnie napisać nie umieją), a ja nie kojarzę żadnego z tych nicków? Czy to jest już sława? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.chello.pl 15.07.08, 13:25 może i sława będzie większa jak opowiesz jak cię z onetu wy..i? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Alternatywy 3: Psychonauts 15.07.08, 14:22 Ooo, widzę tutaj wielką satysfakcję jaśnie szanownego pana, że Serafina wy...i z Onetu Aż szkoda ją psuć twierdząc, że Serafinowi jest teraz o wiele lepiej i że Serafin bardzo się cieszy, że tak się stało A kto zna okoliczności tej sprawy, doskonale wie, o co chodziło i kto jest skończonym kretynem w tej bajce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dem Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.t-mobile.co.uk 15.07.08, 15:02 dlaczego serafin mowi o sobie w trzeciej osobie? wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Alternatywy 3: Psychonauts 15.07.08, 17:29 Dziękuję za troskę, to był chwilowy atak, już mi lepiej jak wziąłem swoje pigułki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaytzev Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.toya.net.pl 15.07.08, 18:20 Ta aplikacja z gametap chodzi jak shit. Zajarałem się możliwością pogrania w starsze gierki, bo kompa planuję zmienić dopiero we wrześniu a tu lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumGOL [...] IP: *.chello.pl 15.07.08, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 00:03 Psychonauts to niestety najzwyklejszy crap. Można się nim oczywiście podniecać, ale lepiej jest się leczyć. Na nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin [...] 16.07.08, 02:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumGOL [...] IP: *.chello.pl 16.07.08, 02:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Alternatywy 3: Psychonauts 16.07.08, 12:10 wszystkie personalne ataki i plotki z "branży" (kto komu co) będą wycinane. do forumGOL - napisz proszę do mnie prywatnie, z chęcią dowiem się, co takiego wielkiego się wydarzyło. obawiam się jednak, że wolisz pozostać anonimowy. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Alternatywy 3: Psychonauts 16.07.08, 16:16 Ale to się ściąga na PC, czy na konsole jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troubleman Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.156.216.81.static.m-kr.siw.siwnet.net 16.07.08, 16:50 Na PC. Chodzi elegancko bez problemu - sam gram w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 21:16 Możesz mnie nawet zbanować, ale z crapa perły nie zrobisz. Na pierwszym roku informatyki ten programik może by na zaliczenie wystarczył, gracze wymagają jednak czegoś więcej. Dlatego Psychonauts zostali olani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triv Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:07 Konia z rzędem, królestwo, a nawet rentę królewny temu, kto tak misternie przemyślaną i dopracowaną grę stworzyłby samemu na pierwszym roku studiów. Żeby nie docenić tych wszystkich gier słownych, tych żartów, tej psychodelicznej oprawy i świetnego pomysłu trzeba być kompletnym ignorantem. Razputin bije na głowę Ratcheta i Clanka, Crasha i Jaka razem wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Alternatywy 3: Psychonauts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 13:57 Drzewka zbudowane z jednej nieobracającej się w kierunku gracza tekstury, piksele, do których można przykładać kciuk,... Grałeś w to guano, czy powtarzasz jedynie opinie internetowych 'ałtorytetów'? Odpowiedz Link Zgłoś