Gość: stary gracz Re: Targi E3 - podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:02 Nie oceniałem konsol, bo mnie one nie obchodzą i obchodzić nie będą nigdy - oceniałem tylko rzekome sprawozdanie z targów, które jest po prostu beznadziejne. Albo się robi coś solidnie, albo wcale. (nigdy nie krytykowałem i nie oceniałem graczy konsolowych, każdy gra na czym chce).Jednak pomijanie podstawowej dla gier wideo platformy jest niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Targi E3 - podsumowanie 18.07.08, 14:06 Jednak pomijanie podstawowej dla gier wideo platformy jest niepoważne. -- Polygamia to serwis przede wszystkim o konsolach. stąd takie, a nie inne podsumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary gracz Re: Targi E3 - podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:06 Do pana powyżej mojej ost. wypowiedzi (nie było jej, gdy pisałem moją stąd podwójne posty). Gry wideo to także gry komputerowe proszę pana, proszę to sobie wbić do głowy (jeśli nie potrafi pan wydedukować na co i na czym powstały pierwsze gry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riv Targi E3 - podsumowanie IP: 80.51.232.* 18.07.08, 14:27 Do gościa, który nie wie o co chodzi. Dlaczego newsy o Falloucie 3 nie dotyczą PC? Tylko szybko z odpowiedzią porszę, bo dłuższy niż 3 minuty pobyt na Gamecornerze grozi zapadnięciem na debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary gracz Re: Targi E3 - podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:39 Tytuł w linku (który był na ogólnym serwisie, a nie w gamecorner, czy innych polygamiach śmiamiach): "Targi E3 - podsumowanie". Proszę następnym rasem dodać: "Targi E 3 - podsumowanie nowości konsolowych" i nie będzie nieporozumień, bo internauci nie jasnowidze. Domyślam się jednak, że chodziło o jak najwięcej kliknięć. Ot, cały Internet... EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Targi E3 - podsumowanie IP: *.acn.waw.pl 18.07.08, 17:18 Proszę w takim razie pana @starego gracza o zaprezentowanie jakie to "wielkie" PCtowe tytuły zaprezentowane na E3 powinny się pojawić w podsumowaniu. Przynajmniej inteligentniejsza część czytelników będzie miała sporą szansę na ubaw... Minęły 3 minuty muszę z Gamecornera znikać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sid Re: Targi E3 - podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:44 To w końcu Falołt, Folałt, czy Folołt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Targi E3 - podsumowanie IP: *.chello.pl 18.07.08, 23:12 Tytuły? Dragon Age: Origins, Fallout 3, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky, Far Cry 2, Empire Total War, Mirror Edge, Dawn of War 2, NWN2: Storm of Zehir, Civilization 4: Colonization, Operation Flashpoint 2, nowe gry id Software - RAGE i Wolfenstein i kupa innych. Nie było na E3 Activision-Blizzarda z czysto pecetowymi Diablo 3, Starcraftem 2 i WoW, nie było Call of Duty: World of War itp. Odwrócę pytanie, co tak wybitnego konsolowego się wydarzyło na E3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Targi E3 - podsumowanie IP: *.177.wmc.com.pl 19.07.08, 21:59 Dobrze N., dobrze, pozamiatałeś chłopca Mam PC + Xboxa 360. Xbox się kurzy od roku - poza Mass Ef. same gry dla dzieciaków i ćwierćmózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC Gamer Re: Targi E3 - podsumowanie IP: *.pool85-59-46.dynamic.orange.es 22.07.08, 23:19 Jakas rada dla panow z Polygamii. Zanim najezdzac na innych najpierw troche zorientujcie sie w temacie gier na PC. Ja mam gdzies ze id nie bedzie robilo exclusivow na PC. Pogram sobie w StarCrafta II S.T.A.L.K.E.R.A. Clear Sky Diablo III itp. itd. (no i oczywiscie w gry ktore ukazuja sie rowniez w wersji na konsole) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vd Re: Targi E3 - podsumowanie IP: *.xdsl.centertel.pl 30.07.08, 10:10 Panowie chyba nie wiedzą o co chodziło w grze turowej w poprzednich Falloutach Odpowiedz Link Zgłoś