Dodaj do ulubionych

Final Fantasy XIII także na PC

IP: *.derby.waw.pl 24.07.08, 18:38
super, gralem w jedna czesc tej gry i nie podobala mi sie. ale zobaczymy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 24.07.08, 20:11
      Jako posiadacz PS3 jestem oburzony postawą Square'a Najpierw na xboxa ma też być a teraz na parszywą blacharę? Nie! Do stu beczek zgniłej kapusty. Nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
    • slawomir.serafin Re: Final Fantasy XIII także na PC 24.07.08, 20:30
      A najśmieszniejsze jest to, że choć Square robi dobrze posiadaczom PC, to oni mają to w głębokim poważaniu, bo mało kogo obchodzi Final Fantasy big_grin I to jest dopiero tragedia fanów Sony big_grin
    • Gość: zieff Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 24.07.08, 20:32
      ziew
      rzekł guru świata gier mister SS.
    • Gość: skatto Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: 80.48.73.* 24.07.08, 21:48
      Nio czekałem na te wiadomość. Ale chyba jeszcze nie jest to definitywnie potwierdzone przez SE. Ale i tak się ciesze nie będę musiał specjalnie kupować PS3 albo XBOX-a dla tego tytułu. Szkoda tylko, że u nas nie znajdzie wielu nabywców ponieważ dla większości graczy ten tytuł jest tak na prawdę mało znany i u nas nie będzie się cieszył duża popularnością. Polecam wszystkim którzy nie grali. Na prawdę warto. Fabuła każdego FF wciąga jak czarna dziura.
    • Gość: baobab Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 22:40
      a ja mam myszke logitech mx revolution
    • Gość: Jason Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 23:13
      Na Blaszaki i Xa pewnie wyjdzie n 8 plytach DvD LOL. A na maszynce sony na jednej eleganckiej plytce Blu raysmileBlaszakowcy sie ciesza bo takiego killera na blachy jeszcze nie mielismile
    • Gość: skatto Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: 80.48.73.* 24.07.08, 23:49
      Jason tego właśnie się obawiam ze biedzę roszada płytami. Ale lepiej tak niż miałbym wydawać tyle kaski na PS3 specjalnie dla tej gry. Z ciekawszych tu tytułów to PS3 cienko stoi. MGS miał tak podciągnąć sprzedaż ale jakoś tego nie widać. Myślę że SE widzi że konsolka Sony cienko plecie i wdaje FF na PC i X aby sobie zapewnić dochód. Liczę jeszcze że Versus i remake FF7 tez będzie na PC.
    • Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 06:44
      GRalem w VII i VIII i holera kupie tez XIII, mnie akorat FF sie podobaly, a wiadomo o gustach sie nie dyskutuje, a co do roszady trudno sie mowi stac mnie na skopiowanie all na disk i odpalanie z tamtad, jeden BR to 25GB czyli tyle co nic przy 500GB
    • Gość: JAN ANALNY Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.08, 08:12
      Zajebisćie myślałem że bede musiał wydawać kase na orginał na PS3. A teraz sobie porostu sciągne pirata na PC. Dziekiuje Ci SQUARE ENIX
    • Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 08:38
      A po kiego masz sciagac moze kupic orginal na PC wyjdzie taniej jak na PS3. Zreszta nigdy nie sciagam nic co ma wiecej jak 2gb, no moze poza klientem Lineage2 ale to juz inna kwestia.
    • Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 08:49
      Zapomnialem dopisac bo jest dostepny za free
    • Gość: Pececiarz Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 09:15
      Wolałbym GTA IV bo mam w głębokim poważaniu te badziewne japońskie RPGi tak samo jak te bijatyki typu DMC 4 i wszystkie te japońskie "killery". Ale i na GTA przyjdzie czas jeszcze z pół roku i będzie. Nie wiem dla kogo oni to wypuszczają może na chiński rynek. Cieszy mnie to że PS3 dostaje po zadzie najpierw MGS4 na Xkloca teraz Final fantasy. Wyjdzie eszcze Street Fighter IV ale to akurat dobrze.
    • Gość: o Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 09:18
      wymagania pewnie będą takie że większości opłaci się kupno konsoli niż upgrade komputera
    • Gość: Pececiarz Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 09:19
      Obejrzałem trailer ale zarąbista grafa. A sorry to tylko prerenderowany filmik i jeszcze te emo gejowskie postaci. Już nie moge się doczekać. Nie wiem co was podniecam w tych japońskich RPGach.
    • Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:08
      Ja nie nazekam mam kompa ktry z powidzeniem udzwignie 2x FFXIII ile dzieci macie rama w tej ps3 slyszalem ze cos kolo 1gb jak nie miej ja mam 4, procek 3ghz(2 rdzenie) no i GF 9400 GT nie musze si obawiac ze nie pojdzie.
    • Gość: aaa Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:11
      gf9400 ? Straszny shit. było wziąść kolego 8800 lub 9600 ale widze ze sie nie znasz i przepłaciłeś.

4 gb ramu ? i tak tego nie wykorzystujesz w zadnej grze, tym bardziej na systemie 32 bitowym.
    • Gość: maciej Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:46
      Pececiarz: masz cos do gejow i emo? pie..ny polaczku, do kosciola, pomodl sie z proboszczem.
    • Gość: riv Final Fantasy XIII także na PC IP: 80.51.232.* 25.07.08, 12:13
      Ale chamstwo się tu szerzy. gdzie jest administracja, gdzie
      moderator. Ban dla Macieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 12:26
      @aaa skad wiesz czy mam 32-bit(tak wiem ze max na taki system to 3,2gb z groszami) Wersja 9400 to AMP zotaca wtedy jeszcze 600 nie bylo musial bym czekac z miech.

@maciej tez mam coś do gejów to jest wbrew naturze(dlaczego nie ma gejów wśród zwierząt bo tylko ludzie są popie..nym gatunkiem)ale do emo nie mam nic po prostu taka moda i tyle mogę się co najwyżej śmiać. nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo
    • radek.zaleski Re: Final Fantasy XIII także na PC 25.07.08, 12:27
      to jest wbrew naturze(dlaczego nie ma gejów wśród zwierząt bo tylko ludzie są popie..nym gatunkiem)
      --

granie na komputerze też jest wbrew naturze (dlaczego nie ma graczy wśród zwierząt?)
      • Gość: Ja jestem autorem Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.toya.net.pl 30.07.08, 11:58
        Człowieku, pomyśl trochę, zanim napiszesz.
        Pingwiny, dla przykładu, mają zapęndy homoseksualne, inne zwierzęta
        również.
        Homoseksualizm jest wpisany w geny, w czasach starożytnych niezbyt
        się tym przejmowano, tak samo w feudalnej japonii, zaś teraz jakoś
        się uwrażliwili wszyscy na gejów i lezbijki, pewnie zostało po
        średniowieczu.
        • Gość: Ja jestem autorem Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.toya.net.pl 30.07.08, 12:00
          Przepraszam, miało być post wcześniej.
    • Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 12:58
      Tak ale grac można przestać, a czy gejów się leczy? Albo inaczej czy oni chcą się leczyć?
    • radek.zaleski Re: Final Fantasy XIII także na PC 25.07.08, 13:05
      grać można przestać, ale dalej się jest graczem.

czy gracze chcą się leczyć?
    • Gość: Roopert Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:16
      @radek.zaleski
      Oj chyba nie widziałeś nigdy zwierząt, polecam od czasu do czasu wybrać się do lasu, albo przynajmniej włączyć animal planet :]
    • Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:19
      @radek.zaleski tak ja zaczelem odkad chodze do roboty nie ciagnie mnie do gier, a wczesniej po przyjsciu po 8h odrazu siadalem do kompa na jakies 4 moze 6h

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka